Zindy Laursen

Sprudlende og autentisk kæmpestemme

Zindy er en fantastisk sangerinde, og hendes optrædener giver øjeblikkelige associationer til både Celine Dion, Whitney Houston og Mariah Carey. Hun skaber en fantastisk intens og stærk atmosfære og fanger alle blandt publikum med sin storslåede stemme.

Godt humør og en sprudlende musikalsk oplevelse

Zindy Laursen debuterede som solist i 1998, da hun udgav det selvbetitlede album ’Zindy’, der blev en stor succes og indeholdt førstesinglen ”Round n Round”, der lå nummer ét i 8 uger på Radio Airplay Charten. Hun performer i mange forskellige genrer særligt dancemusik og hip hop, men den røde tråd gennem det hele karrieren er godt humør og en sprudlende musikalsk oplevelse. Med sin smukke stemme og energiske person fylder hun scenen og rummet og indbyder alle til dans og fest. Zindy Laursen når hele vejen ud til ethvert menneske blandt publikum og skaber en storslået atmosfære.

Grammyvindende sangerinde

En sangerinde med et yderst imponerende CV bag sig – det er, hvad der bedst beskriver Zindy Laursen. Hun kan blandt andet prale af at være en grammyvindende artist med mere end 7 albumudgivelser bag sig. Hun har haft flere top 10 hits i Europa og adskillige nummer 1 hits i Australien og Skandinavien, og hun har givet mere end 600 koncerter i hele verden. I 2015 sang Zindy Laursen den officielle slagsang ved VM i håndbold ved afslutningsceremonien

Bookes som:

Forespørg på Zindy Laursen

Send en uforpligtende forespørgsel på Zindy Laursen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

    Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

    Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

    Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

    Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

    Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

    Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

    Marianne / Ørsted

    Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

    Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

    Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

    Henrik Fleron / DSV

    Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

    Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

    Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

    Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

    Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

    Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.