3 minutters læsning

Afslappet technopop med Laid Back

Laid Back bestående af Tim Stahl og John Guldberg. Book Laid Back

Det er nu muligt at booke Laid Back til receptionen.

Laid Back er en dansk musikgruppe, som startede i 1979. Duoen består af Tim Stahl, og John Guldberg, og musikstilen består mest af afslappet synthpop, også kendt som technopop. Laid Back fik stor succes i udlandet som en af de eneste danske grupper i første halvdel af 1980’erne. Det var med albummet ‘Keep Smiling’ fra 1983, der indeholdt flere hits – de hittede dog ikke de samme steder, men de forskellige singler hittede forskellige steder i verden

Laid Back har international stjernefaktor

1980’erne var et godt årti for Laid Back. De hittede bl.a. internationalt med sange som ‘Sunshine Reggae’ og ‘White Horse’.

‘Sunshine Reggae’ blev et af duoens største hits nogensinde, og kan den dag i dag, stadig få folk med på noderne og fællessang. ‘Sunshine Reggae’ har solgt over 8 millioner singler og samlet set har den solgt mere end 20 millioner eksemplarer, inklusiv salg af det opsamlingsalbum, hvor sangen er på.

‘White Horse’ blev et kæmpe klubhit i USA og er betragtet som en stilskabende dansk klassiker. Selv hitmageren Prince listede dette nummer som ét af hans absolutte favoritnumre fra andre kunstnere, hvilket må siges at være et kæmpe cadeau til Laid Back.

Nedenfor kan du lytte til duoens største hit, ‘Sunshine Reggae’.

Laid Back aktuel med ny single

Laid Back udgiver nu deres egen version af en mere end 300 år gammel folkesang, ’The House Of The Rising Sun’. Det er den første udgivelse i en række af flere numre. ‘House Of The Rising Sun’ er der sikkert ikke mange Laid Back fans som havde set komme. ‘House Of The Rising Sun’ adskiller sig fra det som Laid Back har lavet tidligere. Det er nemlig et covernummer, og det er første gang i det snart 40-årige samarbejde, at John Guldberg og Tim Stahl laver sådan et track sammen under navnet Laid Back.

Alligevel er alt dog stadig ved det gamle – sangen bærer præg af Laid Backs klassisk ned-tonede og afslappede stil, hvor musikken er i førersæddet. Nedenfor kan du lytte til coverversionen af den klassiske folkesang, ‘The House Of The Rising Sun’.

Book Laid Back hos XE

Book Laid Back direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev international stjerne faktor på tæt hold – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg taler om døden

Ane Høgsberg indtager den danske standup-scene med sit nye onemanshow “Døden Har En Årsag”. Til foråret er...