3 minutters læsning

Afslappet technopop med Laid Back

Laid Back bestående af Tim Stahl og John Guldberg. Book Laid Back

Det er nu muligt at booke Laid Back til receptionen.

Laid Back er en dansk musikgruppe, som startede i 1979. Duoen består af Tim Stahl, og John Guldberg, og musikstilen består mest af afslappet synthpop, også kendt som technopop. Laid Back fik stor succes i udlandet som en af de eneste danske grupper i første halvdel af 1980’erne. Det var med albummet ‘Keep Smiling’ fra 1983, der indeholdt flere hits – de hittede dog ikke de samme steder, men de forskellige singler hittede forskellige steder i verden

Laid Back har international stjernefaktor

1980’erne var et godt årti for Laid Back. De hittede bl.a. internationalt med sange som ‘Sunshine Reggae’ og ‘White Horse’.

‘Sunshine Reggae’ blev et af duoens største hits nogensinde, og kan den dag i dag, stadig få folk med på noderne og fællessang. ‘Sunshine Reggae’ har solgt over 8 millioner singler og samlet set har den solgt mere end 20 millioner eksemplarer, inklusiv salg af det opsamlingsalbum, hvor sangen er på.

‘White Horse’ blev et kæmpe klubhit i USA og er betragtet som en stilskabende dansk klassiker. Selv hitmageren Prince listede dette nummer som ét af hans absolutte favoritnumre fra andre kunstnere, hvilket må siges at være et kæmpe cadeau til Laid Back.

Nedenfor kan du lytte til duoens største hit, ‘Sunshine Reggae’.

Laid Back aktuel med ny single

Laid Back udgiver nu deres egen version af en mere end 300 år gammel folkesang, ’The House Of The Rising Sun’. Det er den første udgivelse i en række af flere numre. ‘House Of The Rising Sun’ er der sikkert ikke mange Laid Back fans som havde set komme. ‘House Of The Rising Sun’ adskiller sig fra det som Laid Back har lavet tidligere. Det er nemlig et covernummer, og det er første gang i det snart 40-årige samarbejde, at John Guldberg og Tim Stahl laver sådan et track sammen under navnet Laid Back.

Alligevel er alt dog stadig ved det gamle – sangen bærer præg af Laid Backs klassisk ned-tonede og afslappede stil, hvor musikken er i førersæddet. Nedenfor kan du lytte til coverversionen af den klassiske folkesang, ‘The House Of The Rising Sun’.

Book Laid Back hos XE

Book Laid Back direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev international stjerne faktor på tæt hold – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Dybvad nyt show

Tobias Dybvad med nyt onemanshow

Du kender ham helt sikkert fra tv-programmet ”Dybvaaaaad!” eller fra et af hans succesfulde onemanshows. Tobias Dybvad...
nabiha

Nabiha lever i nuet

Den smukke sangerinde Nabiha nyder at stå på scenen og er nærværende med sit publikum Nabiha har med sin fantastiske...

Carpark North leverer elektrorock

Carpark north har gennem mange år leveret succesfuld elektrorock på den danske musikscene Carpark North er et...

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy