2 minutters læsning

Anders ”Anden” Matthesen på turne

Anders Matthesen

Anders “Anden” Matthesen er igen klar med et nyt show til det danske land.

I løbet af november når Anders ”Anden” Matthesen hele vejen fra Skive til Køge med sit nyeste show ANDEN BRINGER UD. Du kan booke Anders ”Anden” Matthesen gennem Xcluzive Entertainment.

Som sædvanlig med Anden er det klassisk standup, når det er bedst. Én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Samtidig tager Anden hver dag udgangspunkt i publikum. Det betyder, at der kommer nye jokes og improvisationer til hver aften, og dermed er ikke to aftener ens. Det nye show ANDEN BRINGER UD er sammensat på baggrund af flere års materiale, der ikke har været brugt tidligere. Derudover indeholder showet mange af de idéer, der ikke blev plads til i det tidligere show ”Anden 25”, foruden nye bidder, der skrives til dag for dag.

Showet starter med en udsolgt sal i Aarhus Congress Center lørdag den 2. november og slutter i Folkets Hus i Struer den 27. november. Det er altså provinsen, der har fået serveret først. Det betyder også, at det er muligt at se Anden hele vejen omkring i Danmark.

Anders ”Anden” Matthesen er prisevindende komiker kendt for sine mange comedyshow. Bl.a. ”Anden vender tilbage” og ”Anden paa coke”, der turnerede i 2005 og 2006, og som er set af over 100.000 mennesker. Han står samtidig også bag julekalenderen ”Jul på Vesterbro”, der gav liv til karakterer som Stewart Stardust.

Book Anders “Anden” Matthesen hos XE

Anden er en enormt erfaren underholder, der leverer et uovertruffet show hver evig eneste gang. Med sin grovkornede humor og enorme nærvær og ærlighed får han gang i latterkramperne hos hele selskabet. Du kan booke Anders ”Anden” Matthesen gennem Xcluzive Entertainment til dit næste arrangement. Anden er perfekt som et underholdende indslag til de fleste arrangementer. Hos Xcluzive Entertainment guider vi dig gerne til at vælge underholdning til dine arrangementer. Hvis du vil booke Anders ”Anden” Matthesen eller høre om andre muligheder for et festligt indslag, så send en forespørgsel. Du kan også ringe til os på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Dan Andersen På Vippen

Dan Andersen er på vippen

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på...
Malte Ebert

Malte Ebert har smidt guldet

Gulddreng er begravet, og nu står manden bag guldkæderne frem med sin helt egen og mere ægte musik. Navnet på den...
Søren Sko

90’ernes musikmager Søren Sko

Den danske sanger og komponist Søren Sko her gennem flere år leveret store hits. Hans rigtige navn er Søren...