2 minutters læsning

Anders ”Anden” Matthesen på turne

Anders Matthesen

Anders “Anden” Matthesen er igen klar med et nyt show til det danske land.

I løbet af november når Anders ”Anden” Matthesen hele vejen fra Skive til Køge med sit nyeste show ANDEN BRINGER UD. Du kan booke Anders ”Anden” Matthesen gennem Xcluzive Entertainment.

Som sædvanlig med Anden er det klassisk standup, når det er bedst. Én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Samtidig tager Anden hver dag udgangspunkt i publikum. Det betyder, at der kommer nye jokes og improvisationer til hver aften, og dermed er ikke to aftener ens. Det nye show ANDEN BRINGER UD er sammensat på baggrund af flere års materiale, der ikke har været brugt tidligere. Derudover indeholder showet mange af de idéer, der ikke blev plads til i det tidligere show ”Anden 25”, foruden nye bidder, der skrives til dag for dag.

Showet starter med en udsolgt sal i Aarhus Congress Center lørdag den 2. november og slutter i Folkets Hus i Struer den 27. november. Det er altså provinsen, der har fået serveret først. Det betyder også, at det er muligt at se Anden hele vejen omkring i Danmark.

Anders ”Anden” Matthesen er prisevindende komiker kendt for sine mange comedyshow. Bl.a. ”Anden vender tilbage” og ”Anden paa coke”, der turnerede i 2005 og 2006, og som er set af over 100.000 mennesker. Han står samtidig også bag julekalenderen ”Jul på Vesterbro”, der gav liv til karakterer som Stewart Stardust.

Book Anders “Anden” Matthesen hos XE

Anden er en enormt erfaren underholder, der leverer et uovertruffet show hver evig eneste gang. Med sin grovkornede humor og enorme nærvær og ærlighed får han gang i latterkramperne hos hele selskabet. Du kan booke Anders ”Anden” Matthesen gennem Xcluzive Entertainment til dit næste arrangement. Anden er perfekt som et underholdende indslag til de fleste arrangementer. Hos Xcluzive Entertainment guider vi dig gerne til at vælge underholdning til dine arrangementer. Hvis du vil booke Anders ”Anden” Matthesen eller høre om andre muligheder for et festligt indslag, så send en forespørgsel. Du kan også ringe til os på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Kundeoplevelser

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis