2 minutters læsning

Ane Høgsberg taler om døden

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg indtager den danske standup-scene med sit nye onemanshow “Døden Har En Årsag”.

Til foråret er Ane Høgsberg ude med sit helt nye soloshow ”Døden Har en Årsag”. Showet kommer helt tæt ind på en ting alle mennesker har tilfælles, døden. Ane Høgsberg vil i sit show komme ind på, hvordan vi som mennesker tackler døden. Hun vil svare på spørgsmålet om, hvordan hun selv engang ønsker at komme væk herfra. Med sin charmerende jyske humoristiske sans vil hun komme ind på, hvad der mon bliver snakket om til hendes begravelse, og hvor vi mennesker mon ender henne efter døden.

Ane Høgsberg har selv oplevet frygten for at skulle væk herfra. Hun gik i tre uger med frygten for at have brystkræft og med tanken om, hvad der ville ske, hvis hun ikke var her mere. Alle disse tanker har hun kogt sammen til sit show ”Døden Har En Årsag”. Ane Høgsberg synes det er godt at få snakket om et emne som døden, hun er nemlig ikke bange for at kaste sig ud i at snakke om menneskets sorte sider. Hun vil i sit show få publikum til at grine af døden.

Ane Høgsberg har siden sin karrierestart i 2008, været med på flere forskellige projekter. Hun har bl.a. været tekstforfatter på TV-succesen ”Nørgaards Netfix”, hun har været radiovært hos Radio Køge, reporter på Roskilde Festivalradio og vært på podcasten ”Voskenvenner” sammen med Jonathan Spang. Ved ZULU Comedy Galla i 2016 vandt hun Talentprisen på baggrund af soloshowet ”Dårlig Feminist”.

Du kan være sikker på at opleve en grænsesøgende og kompromisløs komiker. Ane Høgsberg leverer stensikkert et fantastisk sjovt show og du kan med garanti ikke holde grinet tilbage.

 

Book Ane Høgsberg hos XE

Book Ane Høgsberg direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Phlake

Phlake på turne med intimkoncert

Phlake inviterer sit publikum helt tæt på, når de tager Danmark rundt med deres intimkoncert  ”Can We Talk?”. Phlake...