Kompetente værter

Vælg mellem Danmarks bedste artister

Ved Xcluzive Entertainment har vi et bredt udvalg af live musik, underholdning og værter til ethvert arrangement.

Vi har et stort udvalg af bands, som alle løfter festen og sørger for den helt rigtige stemning. Ønskes eksklusive koncertoplevelser kan vi tilbyde en række etablerede bands og solister med kendisfaktor, der virkelig udgør prikken over i’et. Skal du sætte rammerne til en lounge fest eller bare sparke gang i dansegulvet? Vi tilbyder landets bedste DJs med både national- og international erfaring. Vores DJs leverer musik, som du ikke har hørt andre steder, da de optræder med egne mixes og kompositioner.

Her hos Xcluzive Entertainment har vi ligeledes både klassisk underholdning og anderledes former for underholdende indslag, men én ting har de til fælles – det er professionel underholdning af høj kvalitet. Der findes et hav af forskellige underholdende indslag. Der er de mere klassiske former for underholdning såsom musikalsk underholdning og tryllekunstnere, og så er der andre anderledes former for underholdning som f.eks. mindgames, tankelæsning, serveringsteater og bankoarrangementer, som du aldrig har oplevet dem før.

Det er vigtigt, når et arrangement skal afvikles, at vælge en god konferencier eller ordstyrer da de kan gøre hele forskellen og løfte arrangementet til et nyt og højere niveau. Det er specielt ideelt, hvis du ønsker en til at underholde, bevare publikums opmærksomhed eller løbende samle op på aftenens forskellige indslag. Med den rigtige konferencier er du i trygge hænder, og du kan læne dig tilbage og nyde arrangementet.

Xcluzive Entertainment har over 25 års brancheerfaring med både store og små firma- og privatfester. Du kan læse vores referencer eller sende os en forespørgsel samt ringe på tlf. +45 7021 7025, og få en uforpligtende snak om mulighederne for netop jeres fest eller arrangement.

Lounge & Dinner indslag

Der er intet, der sætter stemningen som et forførende dinner indslag eller en behagelig lounge til receptionen. Den rette musik sørger for at gæsterne føler sig velkomne og godt tilpas, og får arrangementet til at fremstå fuldendt.

Med en eksklusiv DJ og Solister komplimenterer du arrangementet og fuldender oplevelsen. Et mere eksklusivt Lounge & Dinner indslag kunne være en gæsteoptræden med Mads Langer, Peter A.G., Outlandish opfulgt af behagelig baggrundsmusik fra vores eksklusive DJs såsom Mads Laumann, Le Gammeltoft eller Nicoline Toft, som sætter rammerne for en perfekt aften.

Vi har stor erfaring med at finde den helt rigtige musik til maden, receptionen, jubilæet og firmafesten.

Kombineret løsning

Efterlad et smil og fest stemning hos enhver gæst med en solist, underholdning og DJ. Hvis din fest eller arrangement skal refereres til som værende “årets fest” det lange næste stykke tid, så er en kombineret pakkeløsning en ideel løsning til dig der ønsker det “ekstra”.

Start aftenen ud med behagelig baggrundsmusik til maden med én af vores mange eksklusive Djs. Vi anbefaler erfarne DJs som Torben Pop, Claus Green og Mads Laumann. Alle vores DJs har det tilfælles at de medbringer mange års erfaring, og kan på baggrund af publikum, sætte den perfekte stemning til jer.

Alt afhængigt af arrangement eller type af fest vil rækkefølgen på underholdning og solisten være tilpasset til jer. Det underholdende indslag passer perfekt til lige efter maden, hvor alle er afslappede og er kommet i den rette stemning. Det er vigtigt at forsætte det momentum der er opbygget og her kan underholdende indslag f.eks. være Musikquizzen med Kenneth K, Stand-up med Rune Klan eller tankeeksperimenter og psykologiske manipulationer med Jan Hellesøe.

Live Musik

Sæt rammerne for den perfekte musik oplevelse fra start til slut med et band, solist og DJ. Dette er til de musik- og danskeelskende individer, der ønsker at få alle ud på dansegulvet.

Vores bands, solister og DJs er udvalgt på baggrund af deres kvalitet, erfaring og kendskabsgrad og du kan derfor altid være sikker på en at musikken er af den bedste kvalitet. Gang på gang leverer bands som bl.a. Stagebreakers, The Hitmen og Die Herren enestående performances. Velkendte og talentfulde solister tilfører festen en ekstra dimension og der gør sangere som Medina, Mads Langer og Pernille Rosendahl sig gældende. Forsæt aftenen til langt ud på natten med vores ekstraordinære DJs såsom Maria Barfod, Nicoline Toft eller Mads Laumann og kør festen eller arrangementet sikkert hjem. Vi kan garantere, at alle jeres gæster har ømme fødder flere dage efter.