Kompetente værter

Vælg mellem Danmarks bedste artister

Ved Xcluzive Entertainment har vi et bredt udvalg af live musik, underholdning og værter til ethvert arrangement.

Vi har et stort udvalg af bands, som alle løfter festen og sørger for den helt rigtige stemning. Ønskes eksklusive koncertoplevelser kan vi tilbyde en række etablerede bands og solister med kendisfaktor, der virkelig udgør prikken over i’et. Skal du sætte rammerne til en lounge fest eller bare sparke gang i dansegulvet? Vi tilbyder landets bedste DJs med både national- og international erfaring. Vores DJs leverer musik, som du ikke har hørt andre steder, da de optræder med egne mixes og kompositioner.

Her hos Xcluzive Entertainment har vi ligeledes både klassisk underholdning og anderledes former for underholdende indslag, men én ting har de til fælles – det er professionel underholdning af høj kvalitet. Der findes et hav af forskellige underholdende indslag. Der er de mere klassiske former for underholdning såsom musikalsk underholdning og tryllekunstnere, og så er der andre anderledes former for underholdning som f.eks. mindgames, tankelæsning, serveringsteater og bankoarrangementer, som du aldrig har oplevet dem før.

Det er vigtigt, når et arrangement skal afvikles, at vælge en god konferencier eller ordstyrer da de kan gøre hele forskellen og løfte arrangementet til et nyt og højere niveau. Det er specielt ideelt, hvis du ønsker en til at underholde, bevare publikums opmærksomhed eller løbende samle op på aftenens forskellige indslag. Med den rigtige konferencier er du i trygge hænder, og du kan læne dig tilbage og nyde arrangementet.

Xcluzive Entertainment har over 25 års brancheerfaring med både store og små firma- og privatfester. Du kan læse vores referencer eller sende os en forespørgsel samt ringe på tlf. +45 7021 7025, og få en uforpligtende snak om mulighederne for netop jeres fest eller arrangement.

Lounge & Dinner indslag

Der er intet, der sætter stemningen som et forførende dinner indslag eller en behagelig lounge til receptionen. Den rette musik sørger for at gæsterne føler sig velkomne og godt tilpas, og får arrangementet til at fremstå fuldendt.

Med en eksklusiv DJ og Solister komplimenterer du arrangementet og fuldender oplevelsen. Et mere eksklusivt Lounge & Dinner indslag kunne være en gæsteoptræden med Mads Langer, Peter A.G., Outlandish opfulgt af behagelig baggrundsmusik fra vores eksklusive DJs såsom Mads Laumann, Le Gammeltoft eller Nicoline Toft, som sætter rammerne for en perfekt aften.

Vi har stor erfaring med at finde den helt rigtige musik til maden, receptionen, jubilæet og firmafesten.

Kombineret løsning

Efterlad et smil og fest stemning hos enhver gæst med en solist, underholdning og DJ. Hvis din fest eller arrangement skal refereres til som værende “årets fest” det lange næste stykke tid, så er en kombineret pakkeløsning en ideel løsning til dig der ønsker det “ekstra”.

Start aftenen ud med behagelig baggrundsmusik til maden med én af vores mange eksklusive Djs. Vi anbefaler erfarne DJs som Torben Pop, Claus Green og Mads Laumann. Alle vores DJs har det tilfælles at de medbringer mange års erfaring, og kan på baggrund af publikum, sætte den perfekte stemning til jer.

Alt afhængigt af arrangement eller type af fest vil rækkefølgen på underholdning og solisten være tilpasset til jer. Det underholdende indslag passer perfekt til lige efter maden, hvor alle er afslappede og er kommet i den rette stemning. Det er vigtigt at forsætte det momentum der er opbygget og her kan underholdende indslag f.eks. være Musikquizzen med Kenneth K, Stand-up med Rune Klan eller tankeeksperimenter og psykologiske manipulationer med Jan Hellesøe.

Live Musik

Sæt rammerne for den perfekte musik oplevelse fra start til slut med et band, solist og DJ. Dette er til de musik- og danskeelskende individer, der ønsker at få alle ud på dansegulvet.

Vores bands, solister og DJs er udvalgt på baggrund af deres kvalitet, erfaring og kendskabsgrad og du kan derfor altid være sikker på en at musikken er af den bedste kvalitet. Gang på gang leverer bands som bl.a. Stagebreakers, The Hitmen og Die Herren enestående performances. Velkendte og talentfulde solister tilfører festen en ekstra dimension og der gør sangere som Medina, Mads Langer og Pernille Rosendahl sig gældende. Forsæt aftenen til langt ud på natten med vores ekstraordinære DJs såsom Maria Barfod, Nicoline Toft eller Mads Laumann og kør festen eller arrangementet sikkert hjem. Vi kan garantere, at alle jeres gæster har ømme fødder flere dage efter.

Kundeoplevelser

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde