2 Kolling fra Kassen
2 Kolling fra Kassen

Entertainer, Prisklasse 1

2 Kolling fra Kassen
2 Kolling fra Kassen

Entertainer, Prisklasse 1

2 Kolling fra Kassen
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Entertainer / 2 Kolling fra Kassen

2 Kolling fra Kassen

Entertainer, Prisklasse 1

Hvem er 2 Kolling fra Kassen?

2 Kolling fra Kassen er det musikalske makkerskab mellem brødrene Claus og Jan Kolling. Denne konstellation var oprindeligt sammensat for sjov til at underholde danske gæster på et italienske skisportssted. Under al forventning blev dette projekt en positiv oplevelse, hvor både de og gæsterne oplevede en høj underholdningsværdi og efterlod derved et godt indtryk på gæsterne. Med denne oplevelse rigere besluttede brødrene at forsætte makkerskabet og dermed udsætte andre for samme tur.

Du skal booke 2 Kolling fra Kassen fordi

2 Kolling fra Kassen leverer en gang uhøjtidelig intim musikalsk underholdning, tilsat en stænk næsvished, spas og humor. Repertoiret er bestående af gamle klassikere fra 50’erne op til og med 70’erne. Herunder Van Morrison, Elvis, Creedence, Check Berry samt et utal af gode danske hits. Hele opsætningen udgøres af to guitarer, en kazoo og en teske. En besynderlig, men yderst underholdende sammensætning.

Book 2 Kolling fra Kassen

Book 2 Kolling fra Kassen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om 2 Kolling fra Kassen

2 Kolling fra Kassen arrangementer består af: Afterskiing i Italien, små shows til firmaer der sætter fuld knald på festen, mindre spillesteder i hele landet og privatfester.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...