Monique

Monique

Monique

Monique

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Unik musikalsk succesoplevelse

Musikken er en blanding af pop, soul, R&B og disco, der på elegant vis er krydret med jazz og gospel. Monique er på en og samme tid dynamisk og nærværende på scenen, og hun synger med en inderlighed, der gør hendes optrædener ganske uforglemmelige.

Mange muligheder for at opleve Monique

Monique optræder i forskellige musikalske konstellationer, så det er muligt at finde lige den optræden, der passer til dit arrangement. Hun kan f.eks. opleves som Monique Disco Diva Express med alle de bedste disco- og soulklassikere. Det er også muligt at opleve duo, hvor hun sammen med Søren Sebber leverer den perfekte stemning til den eksklusive dinner eller reception.

Hun optræder også som Monique Band, hvor hun sammen med sit eget band spiller de bedste sange fra hendes fire soloalbums, samt en række numre fra de mange andre produktioner hun har medvirket på. Når Monique Band optræder, bliver der både spillet ballader til hjertet og svedig disco til fødderne.

Uanset hvilken konstellation, er du og dine gæster garanteret en musikalsk succesoplevelse. Det unikke mix mellem forskellige genrer, stilarter og tempi og Moniques formidable evne til at læse publikum løfter ethvert arrangement.

Book

Book Monique

Du kan booke Monique direkte gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Monique

Ved siden af musikken har hun arbejdet som model, haft sit eget talkshow og fungeret som ambassadør for Hjerteforeningen i Danmark og dyrevelfærdsorganisationen OASA.

Lyden af Disney

Monique debuterede som solist i 1991. Siden har hun medvirket i intet mindre end 30 musikalske projekter lige fra indspilninger af børnesange til optrædener i forskellige musicals. Hun er kvinden, der sang den fængende og charmerende ”Min Kat Den Danser Tango”. Hun har også lagt stemme til de største Disney-sange som ”Cruella De Ville” fra 101 Dalmatinere og den helt fantastiske ”Vindens farver” fra tegnefilmen Pocahontas.

Kan bookes som:

Forespørg på Monique

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision