Årets band
Årets band

Årets Band

Årets Band er et af landets allerbedste allround partybands. Bandet har spillet mellem 500-1000 koncerter i alle afkroge af det danske land – alt lige fra bryllupper, julefrokoster, firmafester og fødselsdage. Bandet dækker alle arrangementer og alle målgrupper og generationer. Bandet har en særlig evne til at favne bredt. De mange års erfaring gør Årets Band i stand til at afkode stemningen, kunden og gæsterne, så de rigtige hits spilles på det rigtige tidspunkt.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Årets Band fordi

Årets Band spiller de største ørehængere fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og op til de hits, du hører i radioen i dag. Musikken skræddersyes altid til festen og kundens ønsker, hvilket sammen med det store repertoire gør bandet til et utrolig populært allround partyband.

De er et Partyband med stort P. De ved, hvordan livemusik skal leveres, og de optræder med stor professionalisme og en energi, der smitter af på alle i selskabet. De sætter altid gang i dansegulvet, og der er garanti for ømme fødder, for ingen kan sidde stille, når først Årets Band går på scenen.

De er perfekt til alle arrangementer. Bandets store erfaring og brede musikalske repertoire gør dem til et sikkert valg, hvis der skal kvalitetsmusik til festen.

Book

Book Årets Band

Book Årets Band direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Årets Band

Bandet består af 5 professionelle musikere med mange års erfaring. Bandet optræder med både mandlig og kvindelig leadvokal og kan tilbyde både større og mindre musikalske konstellationer.

Årets Band sætter med garanti gang i festen, men de er også bandet, der leverer den perfekte og afdæmpede dinner- og selskabsmusik. Kunden i fokus, og de ser det også som deres opgave at udgøre et roligt og smagfuldt musikalsk bagtæppe, lavt nok til at samtalen hen over bordet kan foregå på behagelig vis, hvis det ønskes. Bandet akkompagnerer gerne eventuelle indslag og optræder både som dinnerband, duo eller solomusiker alt afhængig af jeres ønsker for arrangementet.

Lignende artister

, , ,

Robbie Williams Jam

,

Greatest Hit

,

Playlisten

,

Hej Matematik

,

The Antonelli Orchestra

,

Jan Glæsels Orkester

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.