Absolute 90s forsanger Katrine Daugaard

Absolute 90s

Absolute 90s forsanger Katrine Daugaard

Absolute 90s

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læ mere
Beskrivelse

Bandet, der er perfekt til firmafesten

Bandet består af 4 fantastiske musikere: Kasper Lauersen på bas, Jesper Bo Rasmussen på keyboards, Morten Lyngsøe på trommer og Katrine Daugaard på vokal. Med Katrine Daugaard i front er der garanteret en vokal af høj kvalitet. Hun er konservatorieuddannet og kendt fra sin deltagelse i Melodi Gran Prix i 2001. Sammen med de øvrige yderst erfarne musikere, er bandet en stilsikker leverandør af 90’ernes allerstørste hits.

Velkommen i den musikalske tidsmaskine

Absolute 90s inviterer jer med i den musikalske tidsmaskine til brylluppet, firmafesten eller hvor der ellers skal festes igennem til det bedste fra 90’erne. Der er dømt pop, dance og R’nB, og bandets repertoire er bredt og indeholder det bedste fra Spice Girls, Britney Spears, Ace of Base, Whitney Houston, Londonbeat, Madonna, Dr. Alban, Mr. President og mange andre. Absolute 90s er et band, der kommer helt ud over scenekanten, og de leverer et show fyldt med energi og spilleglæde. Det er 90’ernes allerstørste hits leveret af et fantastisk 90’er band. Absolute 90s tilbyder også pakkeløsninger med musik under maden, så der er sikret musik af høj kvalitet fra start til slut.

Book

Book Absolute 90s

Book Absolute 90s direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læ mere

Mere om Absolute 90s

Musikken fra 90’erne er som skabt til fest, og der er ingen, der leverer musikken bedre end bandet Absolute 90s. Der er ingen tvivl om, at 90’erne var et helt særligt og ganske fantastisk musikalsk årti. 90’erne satte et stort musikalsk aftryk, da årtiet introducerede begrebet girl power i form af verdens første og største girl power-pigeband Spise Girls, der optrådte side om side med rækken af boybands som Backstreet boys og Take That, der smeltede pigehjerter over hele kloden.

90'ernes popprinsesser

Det var også årtiet med de store popdivaer som Mariah Carey og Whitney Houston, de lækre popprinsesser som Britney Spears, Jennifer Lopez og Christina Aguilera og ikke at forglemme de danske stjerner Aqua, Me & My, Cut’N’Move og Whigfield. 90’erne er indbegrebet af både nostalgi, kitsch og festmusik. Det er musik, som de fleste generationer kender og har et forhold til, og det er musik, der er fantastisk, når der skal festes og danses.

Kan bookes som:

Forespørg på Absolute 90s

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy