Absolute 90s forsanger Katrine Daugaard

Absolute 90s

Absolute 90s forsanger Katrine Daugaard

Absolute 90s

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Absolute 90s fordi

Bandet består af 4 fantastiske musikere: Kasper Lauersen på bas, Jesper Bo Rasmussen på keyboards, Morten Lyngsøe på trommer og Katrine Daugaard på vokal. Med Katrine Daugaard i front er der garanteret en vokal af høj kvalitet. Hun er konservatorieuddannet og kendt fra sin deltagelse i Melodi Gran Prix i 2001. Sammen med de øvrige yderst erfarne musikere, er bandet en stilsikker leverandør af 90’ernes allerstørste hits.

Absolute 90s inviterer jer med i den musikalske tidsmaskine til brylluppet, firmafesten eller hvor der ellers skal festes igennem til det bedste fra 90’erne.
Der er dømt pop, dance og R’nB, og bandets repertoire er bredt og indeholder det bedste fra Spice Girls, Britney Spears, Ace of Base, Whitney Houston, Londonbeat, Madonna, Dr. Alban, Mr. President og mange andre.

Absolute 90s er et band, der kommer helt ud over scenekanten, og de leverer et show fyldt med energi og spilleglæde. Det er 90’ernes allerstørste hits leveret af et fantastisk 90’er band.

Absolute 90s tilbyder også pakkeløsninger med musik under maden, så der er sikret musik af høj kvalitet fra start til slut.

Book

Book Absolute 90s

Book Absolute 90s direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Absolute 90s

Musikken fra 90’erne er som skabt til fest, og der er ingen, der leverer musikken bedre end bandet Absolute 90s.

Der er ingen tvivl om, at 90’erne var et helt særligt og ganske fantastisk musikalsk årti. 90’erne satte et stort musikalsk aftryk, da årtiet introducerede begrebet girl power i form af verdens første og største girl power-pigeband Spise Girls, der optrådte side om side med rækken af boybands som Backstreet boys og Take That, der smeltede pigehjerter over hele kloden.
Det var også årtiet med de store popdivaer som Mariah Carey og Whitney Houston, de lækre popprinsesser som Britney Spears, Jennifer Lopez og Christina Aguilera og ikke at forglemme de danske stjerner Aqua, Me & My, Cut’N’Move og Whigfield.

90’erne er indbegrebet af både nostalgi, kitsch og festmusik. Det er musik, som de fleste generationer kender og har et forhold til, og det er musik, der er fantastisk, når der skal festes og danses.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister