Absolute 90s forsanger Katrine Daugaard
Absolute 90s

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Absolute 90s forsanger Katrine Daugaard
Absolute 90s

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Absolute 90s forsanger Katrine Daugaard
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Absolute 90s

Absolute 90s

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Du kender Absolute 90s fra

Bandet består af 4 fantastiske musikere: Kasper Lauersen på bas, Jesper Bo Rasmussen på keyboards, Morten Lyngsøe på trommer og Katrine Daugaard på vokal. Med Katrine Daugaard i front er der garanteret en vokal af høj kvalitet. Hun er konservatorieuddannet og kendt fra sin deltagelse i Melodi Gran Prix i 2001. Sammen med de øvrige yderst erfarne musikere, er bandet en stilsikker leverandør af 90’ernes allerstørste hits.

Du skal booke Absolute 90s fordi

Absolute 90s inviterer jer med i den musikalske tidsmaskine til brylluppet, firmafesten eller hvor der ellers skal festes igennem til det bedste fra 90’erne.
Der er dømt pop, dance og R’nB, og bandets repertoire er bredt og indeholder det bedste fra Spice Girls, Britney Spears, Ace of Base, Whitney Houston, Londonbeat, Madonna, Dr. Alban, Mr. President og mange andre.

Absolute 90s er et band, der kommer helt ud over scenekanten, og de leverer et show fyldt med energi og spilleglæde. Det er 90’ernes allerstørste hits leveret af et fantastisk 90’er band.

Absolute 90s tilbyder også pakkeløsninger med musik under maden, så der er sikret musik af høj kvalitet fra start til slut.

Book Absolute 90s

Book Absolute 90s direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Absolute 90s

Musikken fra 90’erne er som skabt til fest, og der er ingen, der leverer musikken bedre end bandet Absolute 90s.

Der er ingen tvivl om, at 90’erne var et helt særligt og ganske fantastisk musikalsk årti. 90’erne satte et stort musikalsk aftryk, da årtiet introducerede begrebet girl power i form af verdens første og største girl power-pigeband Spise Girls, der optrådte side om side med rækken af boybands som Backstreet boys og Take That, der smeltede pigehjerter over hele kloden.
Det var også årtiet med de store popdivaer som Mariah Carey og Whitney Houston, de lækre popprinsesser som Britney Spears, Jennifer Lopez og Christina Aguilera og ikke at forglemme de danske stjerner Aqua, Me & My, Cut’N’Move og Whigfield.

90’erne er indbegrebet af både nostalgi, kitsch og festmusik. Det er musik, som de fleste generationer kender og har et forhold til, og det er musik, der er fantastisk, når der skal festes og danses.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...