Alex Thelander
Alex Thelander

Alex Thelander

Alex Thelander debuterede i 2008 og har siden været fast inventar på de danske stand up scener. Han har blandt andet optrådt ved DM i stand up, hvor han blev kåret som vinder, til Comedy Aid, Comedy Zoo On Tour og til et hav af ‘Open Mic’ arrangementer rundt om i landet. Alex Thelander er et frisk og originalt pust til den etablerede stand up scene.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Alex Thelander fordi

Når Alex træder på scenen, er det med en afslappet stil, der dog tiltrækker publikums fulde opmærksomhed. Hans humor er bred, og han kan finde på at tale om hvad som helst. Han tager ofte udgangspunkt i sit eget liv og verden omkring sig.
Han undrer sig over et hav af ting; ting man skal passe på, ting han har oplevet og ting han håber på at opleve. Uanset hvad han undrer sig over, så er det overraskende og humoristisk.

Alex har en ironisk tilgang med fokus på originalitet. Hans humor er universel og rammer vidt og bredt. Han ser det som sin fornemmeste opgave at få folk til at grine, og han gør det med succes gang på gang.

Optrædener

Alex Thelander har optrådt ved

– DM i stand-up
– Comedy Aid
– Comedy Zoo On Tour

Book

Book Alex Thelander

Book Alex Thelander direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Alex Thelander

Alex Thelander har aldrig været i tvivl om, at han ville lave stand up resten af livet, og det er også tydeligt, at han hører hjemme på scenen. Han bevæger sig afslappet og hjemmevant og leverer professionel og underholdende stand up, som havde han aldrig lavet andet.

Alex vægter originalitet højt, og han leverer altid gennemarbejdet og velskrevet stand up. Hans punchlines er skarpe, hurtige og overraskende. Du er garanteret en sjov og underholdende aften i selskab med Alex.

Lignende artister

Jonas Mogensen

Povl Erik Carstensen

Ane Høgsberg

Anders Fjelsted

Linda P

Mick Øgendahl

Mads Keiser

Thomas Hartmann

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.