Alex Thelander
Alex Thelander

Prisklasse 1, Stand-up

Alex Thelander
Alex Thelander

Prisklasse 1, Stand-up

Alex Thelander
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Stand-up / Alex Thelander

Alex Thelander

Prisklasse 1, Stand-up

Du kender Alex Thelander fra

Alex Thelander debuterede i 2008 og har siden været fast inventar på de danske stand up scener. Han har blandt andet optrådt ved DM i stand up, hvor han blev kåret som vinder, til Comedy Aid, Comedy Zoo On Tour og til et hav af ‘Open Mic’ arrangementer rundt om i landet.

Du skal booke Alex Thelander fordi

Alex Thelander er et frisk og originalt pust til den etablerede stand up scene.

Når Alex Thelander træder på scenen, er det med en afslappet stil, der dog tiltrækker publikums fulde opmærksomhed. Hans humor er bred, og han kan finde på at tale om hvad som helst. Han tager ofte udgangspunkt i sit eget liv og verden omkring sig.
Han undrer sig over et hav af ting; ting man skal passe på, ting han har oplevet og ting han håber på at opleve. Uanset hvad han undrer sig over, så er det overraskende og humoristisk.

Alex har en ironisk tilgang med fokus på originalitet. Hans humor er universel og rammer vidt og bredt. Han ser det som sin fornemmeste opgave at få folk til at grine, og han gør det med succes gang på gang.

Alex Thelander har optrådt ved

– DM i stand-up
– Comedy Aid
– Comedy Zoo On Tour

Book Alex Thelander

Book Alex Thelander direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Alex Thelander

Alex Thelander har aldrig været i tvivl om, at han ville lave stand up resten af livet, og det er også tydeligt, at han hører hjemme på scenen. Han bevæger sig afslappet og hjemmevant og leverer professionel og underholdende stand up, som havde han aldrig lavet andet.

Alex Thelander vægter originalitet højt, og han leverer altid gennemarbejdet og velskrevet stand up. Hans punchlines er skarpe, hurtige og overraskende. Du er garanteret en sjov og underholdende aften i selskab med Alex.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...