Alex Thelander
Alex Thelander

Alex Thelander

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Alex Thelander fordi

Når Alex træder på scenen, er det med en afslappet stil, der dog tiltrækker publikums fulde opmærksomhed. Hans humor er bred, og han kan finde på at tale om hvad som helst. Han tager ofte udgangspunkt i sit eget liv og verden omkring sig.
Han undrer sig over et hav af ting; ting man skal passe på, ting han har oplevet og ting han håber på at opleve. Uanset hvad han undrer sig over, så er det overraskende og humoristisk.

Alex har en ironisk tilgang med fokus på originalitet. Hans humor er universel og rammer vidt og bredt. Han ser det som sin fornemmeste opgave at få folk til at grine, og han gør det med succes gang på gang.

Optrædener

Alex Thelander har optrådt ved

– DM i stand-up
– Comedy Aid
– Comedy Zoo On Tour

Book

Book Alex Thelander

Book Alex Thelander direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Alex Thelander

Alex Thelander har aldrig været i tvivl om, at han ville lave stand up resten af livet, og det er også tydeligt, at han hører hjemme på scenen. Han bevæger sig afslappet og hjemmevant og leverer professionel og underholdende stand up, som havde han aldrig lavet andet.

Alex vægter originalitet højt, og han leverer altid gennemarbejdet og velskrevet stand up. Hans punchlines er skarpe, hurtige og overraskende. Du er garanteret en sjov og underholdende aften i selskab med Alex.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Jonatan Spang

Mick Øgendahl

Sanne Søndergaard

Mikael Wulff

Mikkel Klint

Mads Brynnum