Anders Matthesen

Anders “Anden” Matthesen

Anders Matthesen

Anders “Anden” Matthesen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Prisvindende komik med Anders ”Anden” Matthesen til dit arrangement

Med grovkornet humor og grænseoverskridende ærlighed leverer Anders ”Anden” Matthesen en stensikker lårklaskende oplevelse til ethvert arrangement. Anden har klassisk standup som omdrejningspunkt og er én mand, én mikrofon og 100% nærvær.

Andens arsenal af standupshows er i 2019 blevet efterfulgt af seneste skud på stammen, nemlig animationsfilmen ”Ternet Ninja”, som Anden både har skrevet, instrueret og lægger stemme til. Filmen har solgt knap 950.000 billetter og er dermed den sjette mest sete danske film nogensinde. Han er i topform og fortsætter med sit karakteristiske sprog og humor med at charmere og imponere danskerne.

Prisvindende komiker

Anders ”Anden” Matthesen har vundet adskillige priser for sine shows og film. Bl.a. har han som den første vundet prisen som ”Årets komiker” ved Zulu Comedy Galla tre gange, senest i 2019. Han har også vundet Orla-prisen og Svendprisen. Dette gør ham til en af de mest prisvindende komikere i Danmark og understreger blot Andens evne til at levere et show af højeste kvalitet. Han er samtidig et kendt ansigt med Jul på Vesterbro, Anden paa Coke og Ternet Ninja, så med Anden er du sikker på at vælge underholdning, alle kan være med på.

Derfor er han et træfsikkert valg til dit arrangement, eksempelvis som et festligt indslag til en firmafest. Anden læser sit publikum til perfektion og leverer komik i særklasse hver eneste gang. Showet kan tilpasses lige præcis dit arrangement, tidsramme og setting, og Xcluzive Entertainment tager dig i hånden hele vejen fra den indledende dialog til det endelige arrangement, så du som arrangør kan læne dig tilbage og trygt nyde underholdningen.

Anden bringer ud

I efteråret drager han ud i landet med sit nyeste show ”Anden bringer ud”, der igen har klassisk standup som omdrejningspunkt – netop det show kan du læse mere om her Anders "Anden" Matthesen på turné.

Book

Book Anders "Anden" Matthesen

Du kan booke Anden hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Anders ”Anden” Matthesen

Anders ”Anden” Matthesen blev for alvor kendt med historien om Terkel i Knibe. Det var oprindeligt en cd-udgivelse som gyserhørespil for børn produceret til børneradio fra 2001. Derfra tog det fart med julekalenderen Jul på Vesterbro fra 2002, der blæste liv til kendte karakterer bl.a. Stewart Stardust og Danny.

I 2006 turnerede han for første gang med show ”Anden paa Coke”. Det blev fulgt op af bl.a. ANDERS og Shh. Alle shows var uhyre populære og har solgt over 60.000 billetter. Anden debuterede som børnebogsforfatter med romanen Ternet Ninja, som efterfølgende er blevet filmatiseret som animationsfilm, og for hvilken Anden modtog Orla-prisen.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Anders “Anden” Matthesen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...