Anders Matthesen

Anders Matthesen Booking

Anders Matthesen

Anders Matthesen Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Anders Matthesen til firmafesten

Med grovkornet humor og grænseoverskridende ærlighed leverer Anders ”Anden” Matthesen en stensikker lårklaskende oplevelse til ethvert arrangement. Anden har klassisk standup som omdrejningspunkt og er én mand, én mikrofon og 100% nærvær.

Andens arsenal af standupshows er i 2019 blevet efterfulgt af seneste skud på stammen, nemlig animationsfilmen ”Ternet Ninja”, som Anden både har skrevet, instrueret og lægger stemme til. Filmen har solgt knap 950.000 billetter og er dermed den sjette mest sete danske film nogensinde. Han er i topform og fortsætter med sit karakteristiske sprog og humor med at charmere og imponere danskerne.

Perfekt til firma eller privat festen

Anders ”Anden” Matthesen har vundet adskillige priser for sine shows og film. Bl.a. har han som den første vundet prisen som ”Årets komiker” ved Zulu Comedy Galla tre gange, senest i 2019. Han har også vundet Orla-prisen og Svendprisen. Dette gør ham til en af de mest prisvindende komikere i Danmark og understreger blot Andens evne til at levere et show af højeste kvalitet. Han er samtidig et kendt ansigt med Jul på Vesterbro, Anden paa Coke og Ternet Ninja, så med Anden er du sikker på at vælge underholdning, alle kan være med på.

Derfor er han et træfsikkert valg til dit arrangement, eksempelvis som et festligt indslag til en firmafest. Anden læser sit publikum til perfektion og leverer komik i særklasse hver eneste gang. Showet kan tilpasses lige præcis dit arrangement, tidsramme og setting, og Xcluzive Entertainment tager dig i hånden hele vejen fra den indledende dialog til det endelige arrangement, så du som arrangør kan læne dig tilbage og trygt nyde underholdningen.

Anden bringer ud

I efteråret drager han ud i landet med sit nyeste show ”Anden bringer ud”, der igen har klassisk standup som omdrejningspunkt – netop det show kan du læse mere om her Anders "Anden" Matthesen på turné.

Book

Book Anders "Anden" Matthesen

Du kan booke Anden hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Anders ”Anden” Matthesen

Anders ”Anden” Matthesen blev for alvor kendt med historien om Terkel i Knibe. Det var oprindeligt en cd-udgivelse som gyserhørespil for børn produceret til børneradio fra 2001. Derfra tog det fart med julekalenderen Jul på Vesterbro fra 2002, der blæste liv til kendte karakterer bl.a. Stewart Stardust og Danny.

I 2006 turnerede han for første gang med show ”Anden paa Coke”. Det blev fulgt op af bl.a. ANDERS og Shh. Alle shows var uhyre populære og har solgt over 60.000 billetter. Anden debuterede som børnebogsforfatter med romanen Ternet Ninja, som efterfølgende er blevet filmatiseret som animationsfilm, og for hvilken Anden modtog Orla-prisen.

Derfor skal du booke Anders Matthesen hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Anders Matthesen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Rune Klan

Adam og Noah

Jacob Wilson

Jonatan Spang

Kundeoplevelser

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV