Anders Bircow

Anders Bircow

Anders Bircow

Anders Bircow

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Kendt fra Linie 3

Hvis du nogensinde har set Linie 3, så kender du ham allerbedst som manden der stod i midten i den underholdende trio. Anders Bircow kan dog meget mere end det. I dag lever han af at inspirere andre mennesker til at finde lykken i livet. Han kan give et skub til dig, som har brug for mere arbejdsglæde på kontoret. Eller dig som bare har brug for at finde mere harmoni i hverdagen.

Kendt fra Linie 4

Han er den tidligere drivkraft og kreative entertainer i den danske underholdningsgruppe Linie 3. I dag lever og ånder han stadig for at underholde og dele ud af de erfaringer, han har gjort sig i sin karriere. Han har med sin store erfaring en stor forståelse for at læse sit publikum og kommer altid med overraskelser i form af musikalske indslag eller parodier.

Book

Book Anders Bircow

Du kan booke Anders Bircow direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Anders Bircow

Karrieren startede i 70’erne, da han blev uddannet skuespiller fra Aarhus Teater. Anders Bircow har siden stået på stort set alle Danmarks teaterscener og underholdet hele Danmark. Han største succes skete, da han sammen med Thomas Eje og Preben Kristensen dannede underholdningsgruppen Linie 3.

I dag underholder han med sit helt eget ”Oneman Sjow”, hvor han med sin guitar over skulderen er klar til skræddersy sit show, til lige netop jeres ønsker.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Anders Bircow

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...