Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Big Fat Snake og en helt masse andet

Anders Bo Blichfeldt kender du nok bedst fra fronten i Big Fat Snake. Sideløbende med bandet har han udgiver tre soloalbums. Nu står han helt alene på scenen, efter Big Fat Snake gik i hi i slutningen af 2018.

En af de mest erfarne livekunstnere

Der er dog ingen tvivl om, at han sagtens kan bære at have hele scenen for sig selv. Med charmen, rocken og guitaren fylder han hele scenen. Sammen med Big Fat Snake har han spillet mere end 1500 koncerter siden 1990, og bandet har solgt mere end 1.000.000 albums. Dermed har han allerede skrevet sig ind i den danske rockhistorie. Han har manifesteret sig som en fuldstændig eminent livekunstner og er måske et af de mennesker i Danmark, der er mest scenevant.

Blichfeldt kommer med et kæmpe talent for musik og årtiers erfaring. Han er klar til at spille til netop dit arrangement og tage dit publikum med på en udsøgt rejse gennem dansk rockmusik. Du kan være sikker på et rørende og overraskende show, når Anders Blichfeldt står alene på scenen med sine instrumenter.

Vejen Videre og flere soloshows med Anders Blichfeldt

For nu turnerer Blichfeldt med sit humoristiske soloshow ”Vejen Videre”. I 2020 kommer endnu et soloshow til. Han tager publikum med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Du kan lytte til både soloudgivelser, Big Fat Snakes udgivelser, fortolkninger fra Toppen af Poppen. Det hele er krydret med Anders Blichfeldts personlige historie om livet og turen hele vejen til toppen af dansk musik.

Selvom det er Big Fat Snake, der står som den helt store trone i Anders Blichfeldts karriere, har han også lavet meget andet. Blandt andet har han spillet orkestermusik og big band jazz i flere forskellige orkestre, heriblandt Slesvigske Musikkorps. I 2019 medvirker han i Toppen af Poppen, og her får Anders Blichfeldt fantastiske historiefortælling og musikalske talent mulighed for at udfolde sig.

Book

Book Anders Blichfeldt hos XE

Book Anders Blichfeldt ved at sende en forespørgsel eller ring på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og dine ønsker. Vi står altid klar med professionel rådgivning - Vi har mere end 25 års erfaring i at skabe de bedste arrangementer. Husk - det koster ikke noget at spørge.

Lær mere

Mere om Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt dannede i 1990 bandet Big Fat Snake. Han har også skrevet mere end halvdelen af gruppens sange. Han er vært på en række musikprogrammer på TV2Charlie, der har titlen Rockshow.

Han spiller både violin og kontrabas, men han var allerede tidligt i barndommen klar over, at det guitaren, der skulle vinde. Han spiller også julekoncerter, der kan opleves rundt omkring i det danske land. Julekoncerterne indeholder både gospel, swing, rock og de klassiske julesange.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Anders Blichfeldt

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...