Anders_blichfeldt

Anders Blichfeldt

Anders_blichfeldt

Anders Blichfeldt

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Book Anders Blichfeldt her - en suveræn gæste solist til firmafesten

Anders Bo Blichfeldt kender du nok bedst fra fronten i Big Fat Snake. Sideløbende med bandet har han udgiver tre soloalbums. Nu står han helt alene på scenen, efter Big Fat Snake gik i hi i slutningen af 2018.

En af de mest erfarne livekunstnere

Der er dog ingen tvivl om, at han sagtens kan bære at have hele scenen for sig selv. Med charmen, rocken og guitaren fylder han hele scenen. Sammen med Big Fat Snake har han spillet mere end 1500 koncerter siden 1990, og bandet har solgt mere end 1.000.000 albums. Dermed har han allerede skrevet sig ind i den danske rockhistorie. Han har manifesteret sig som en fuldstændig eminent livekunstner og er måske et af de mennesker i Danmark, der er mest scenevant.

Blichfeldt kommer med et kæmpe talent for musik og årtiers erfaring. Han er klar til at spille til netop dit arrangement og tage dit publikum med på en udsøgt rejse gennem dansk rockmusik. Du kan være sikker på et rørende og overraskende show, når Anders Blichfeldt står alene på scenen med sine instrumenter.

Vejen Videre og flere soloshows med Anders Blichfeldt

For nu turnerer Blichfeldt med sit humoristiske soloshow ”Vejen Videre”. I 2020 kommer endnu et soloshow til. Han tager publikum med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Du kan lytte til både soloudgivelser, Big Fat Snakes udgivelser, fortolkninger fra Toppen af Poppen. Det hele er krydret med Anders Blichfeldts personlige historie om livet og turen hele vejen til toppen af dansk musik.

Selvom det er Big Fat Snake, der står som den helt store trone i Anders Blichfeldts karriere, har han også lavet meget andet. Blandt andet har han spillet orkestermusik og big band jazz i flere forskellige orkestre, heriblandt Slesvigske Musikkorps. I 2019 medvirker han i Toppen af Poppen, og her får Anders Blichfeldt fantastiske historiefortælling og musikalske talent mulighed for at udfolde sig.

Book

Book Anders Blichfeldt hos XE

Book Anders Blichfeldt ved at sende en forespørgsel eller ring på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og dine ønsker. Vi står altid klar med professionel rådgivning - Vi har mere end 25 års erfaring i at skabe de bedste arrangementer. Husk - det koster ikke noget at spørge.

Lær mere

Mere om Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt dannede i 1990 bandet Big Fat Snake. Han har også skrevet mere end halvdelen af gruppens sange. Han er vært på en række musikprogrammer på TV2Charlie, der har titlen Rockshow.

Han spiller både violin og kontrabas, men han var allerede tidligt i barndommen klar over, at det guitaren, der skulle vinde. Han spiller også julekoncerter, der kan opleves rundt omkring i det danske land. Julekoncerterne indeholder både gospel, swing, rock og de klassiske julesange.

Derfor skal du booke Anders Blichfeldt hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Anders Blichfeldt

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

, ,

Rasmus Walter

Nicklas Sahl

,

Patrick Dorgan

,

Pernille Rosendahl

Rasmus Nøhr

Peter A.G.

Sanne Salomonsen

Kundeoplevelser

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning