Anders Grau

Anders Grau

Anders Grau

Anders Grau

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Anders Grau fordi

Som en komet har Anders Grau blæst op af hierarki listen over danske stand-up komikere, hvor han tidligt i sin karriere blev tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og siden hen har været en efterspurgt person på comedy scenen. Han har sit eget stand-up show ”Bekymringsfabler”, som sidekick til Linda P i ”Det Alt For Store/Korte Linda P Show”, og har sammen med Martin Høgsted fungeret som radiovært i ”Selskabet”.

Anders Grau er en af landets bedste stand-up komikere. Det er få, der har oplevet så hurtig og spændende udvikling i sin karriere som Anders Grau. Han debuterede ved Zulu Comedy Galla i 2012, hvor det kun er gået fremad siden.

Når Anders Grau optræder, er det med en helt unik stil, som beriger stand-up genren ved både at være innovativ, mens den indeholder en stemning, der leder tankerne hen mod Niels Hausgaards fortællinger. Anders’ stil kan beskrives som bestående af lette historier, der tager udgangspunkt i hverdagens gøremål, men så oftest udvikler sig i lettere absurde retninger. Han formår at analysere dagligdagen helt til bunds, hvor de krydres med neurotiske fantasifulde bekymringer.

Anders Grau har den store fordel, at hans accent i sig selv virker som en meget god parodi på tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og publikum hopper derfor hurtigt med på legen. Hans stil er ydmyg og uhøjtidelig, og han er på trods af sin korte tid i branchen allerede et anerkendt navn. Derfor var han også nomineret til Läkerol Talentprisen til Zulu Comedy Galla, hvor det afgøres hvem der bliver kåret til “Årets unge komiker-talent”, hvilket vidner om en kometkarriere Anders har haft.

Optrædener

Anders Grau har optrådt med

– Comedy Aid, 2016, vært
– Undercover, 2016
– Grand Danois, 2016, medvirkende og skriver
– Selskabet, 2016, P3-program med Martin Høgsted
– Det Alt For Korte Linda P. Show, 2016, Tv2 Zulu
– Det Alt For Store Linda P. Show, 2015, Tv2 Zulu
– Bekymringsfabler, 2015, one-man show
– Zulu Comedy Festival, 2014, optrædende
– Läkerols Talentpris, 2013, vinder ved Zulu Comedy Galla
– Verbal Bulesque, 2013, show med bl.a. Nikolaj Stokholm og Thomas Warberg
– Zulu Comedy Galla, 2012, optrædende æsel
– Komiker, 2012, opvarmer for Lasse Rimmers one-man show
– Live fra Bremen, 2012, manuskriptforfatter

Book

Book Anders Grau

Book Anders Grau direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Anders Grau

Hans materiale er altid originalt, gennemtænkt og interessant. Med sine inddragende fortællinger gøres de mindste dagligdags hændelser til yderst interessante emner – alle med sans for detaljen og det overraskende, og som publikum får du både trænet dine hjerneceller og lattermuskler. I selskab med Anders får de ting pludselig en ny og utrolig humoristisk karakter.

Anders Grau har en fantastisk fortæller retorik og formår at omfavne og inddrage sit publikum, og han er samtidigt stadig en ’ny’ komiker, hvor fremtiden kun ser lys og lovende ud for Anders. Vil du være sikker på en successoplevelse og lattermuskler der kommer på overarbejde, så book Anders Grau.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Carsten Bang

Martin Høgsted

Thomas Hartmann

Sofie Hagen

Mick Øgendahl

Tobias Dybvad

Adam og Noah

Jonas Mogensen