Anders Grau

Anders Grau

Anders Grau

Anders Grau

  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Anders Grau fordi

Som en komet er Anders Grau blæst op af hierarkilisten over danske stand-up komikere. Tidligt i sin karriere blev tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og siden hen har været en efterspurgt person på comedy scenen. Han har sit eget stand-up show ”Bekymringsfabler”, som sidekick til Linda P i ”Det Alt For Store/Korte Linda P Show”, og har sammen med Martin Høgsted fungeret som radiovært i ”Selskabet”.

Hverdagens historier bliver til absurditeter

Når Grau optræder, er det med en helt unik stil, som beriger stand-up genren ved både at være innovativ, mens den indeholder en stemning, der leder tankerne hen mod Niels Hausgaards fortællinger. Anders’ stil kan beskrives som bestående af lette historier, der tager udgangspunkt i hverdagens gøremål, men så oftest udvikler sig i lettere absurde retninger. Han formår at analysere dagligdagen helt til bunds, hvor de krydres med neurotiske fantasifulde bekymringer.

Manden med de mange parodier

Grau har den store fordel, at hans accent i sig selv virker som en meget god parodi på tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og publikum hopper derfor hurtigt med på legen. Hans stil er ydmyg og uhøjtidelig, og han er på trods af sin korte tid i branchen allerede et anerkendt navn. Derfor var han også nomineret til Läkerol Talentprisen til Zulu Comedy Galla, hvor det afgøres hvem der bliver kåret til “Årets unge komiker-talent”, hvilket vidner om en kometkarriere Anders har haft.

Optrædener

Anders Grau har optrådt med

– Comedy Aid, 2016, vært
– Undercover, 2016
– Grand Danois, 2016, medvirkende og skriver
– Selskabet, 2016, P3-program med Martin Høgsted
– Det Alt For Korte Linda P. Show, 2016, Tv2 Zulu
– Det Alt For Store Linda P. Show, 2015, Tv2 Zulu
– Bekymringsfabler, 2015, one-man show
– Zulu Comedy Festival, 2014, optrædende
– Läkerols Talentpris, 2013, vinder ved Zulu Comedy Galla
– Verbal Bulesque, 2013, show med bl.a. Nikolaj Stokholm og Thomas Warberg
– Zulu Comedy Galla, 2012, optrædende æsel
– Komiker, 2012, opvarmer for Lasse Rimmers one-man show
– Live fra Bremen, 2012, manuskriptforfatter

Book

Book Anders Grau

Book Anders Grau direkte ved Xcluzive Entertainmen. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Anders Grau

Hans materiale er altid originalt, gennemtænkt og interessant. Med sine inddragende fortællinger gøres de mindste dagligdagshændelser yderst interessante. Som publikum får du både trænet dine hjerneceller og lattermuskler. I selskab med Anders får de ting pludselig en ny og utrolig humoristisk karakter.

Anders Grau har en fantastisk fortællerretorik og formår at omfavne og inddrage sit publikum. Han er samtidigt stadig en ’ny’ komiker, hvor fremtiden kun ser lys og lovende ud for ham. Vil du være sikker på en successoplevelse og lattermuskler, der kommer på overarbejde, så book Anders Grau.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Anders Grau

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...