Anders Grau

Anders Grau Stand Up

Anders Grau

Anders Grau Stand Up

  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Anders Grau Her

Som en komet er Anders Grau blæst op af hierarkilisten over danske stand-up komikere. Tidligt i sin karriere blev tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og siden hen har været en efterspurgt person på comedy scenen. Han har sit eget stand-up show ”Bekymringsfabler”, som sidekick til Linda P i ”Det Alt For Store/Korte Linda P Show”, og har sammen med Martin Høgsted fungeret som radiovært i ”Selskabet”.

Hverdagens historier bliver til absurditeter

Når Grau optræder, er det med en helt unik stil, som beriger stand-up genren ved både at være innovativ, mens den indeholder en stemning, der leder tankerne hen mod Niels Hausgaards fortællinger. Anders’ stil kan beskrives som bestående af lette historier, der tager udgangspunkt i hverdagens gøremål, men så oftest udvikler sig i lettere absurde retninger. Han formår at analysere dagligdagen helt til bunds, hvor de krydres med neurotiske fantasifulde bekymringer.

Manden med de mange parodier

Grau har den store fordel, at hans accent i sig selv virker som en meget god parodi på tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og publikum hopper derfor hurtigt med på legen. Hans stil er ydmyg og uhøjtidelig, og han er på trods af sin korte tid i branchen allerede et anerkendt navn. Derfor var han også nomineret til Läkerol Talentprisen til Zulu Comedy Galla, hvor det afgøres hvem der bliver kåret til “Årets unge komiker-talent”, hvilket vidner om en kometkarriere Anders har haft.

Optrædener

Anders Grau har optrådt med

– Comedy Aid, 2016, vært
– Undercover, 2016
– Grand Danois, 2016, medvirkende og skriver
– Selskabet, 2016, P3-program med Martin Høgsted
– Det Alt For Korte Linda P. Show, 2016, Tv2 Zulu
– Det Alt For Store Linda P. Show, 2015, Tv2 Zulu
– Bekymringsfabler, 2015, one-man show
– Zulu Comedy Festival, 2014, optrædende
– Läkerols Talentpris, 2013, vinder ved Zulu Comedy Galla
– Verbal Bulesque, 2013, show med bl.a. Nikolaj Stokholm og Thomas Warberg
– Zulu Comedy Galla, 2012, optrædende æsel
– Komiker, 2012, opvarmer for Lasse Rimmers one-man show
– Live fra Bremen, 2012, manuskriptforfatter

Book

Book Anders Grau

Book Anders Grau direkte ved Xcluzive Entertainmen. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Anders Grau

Hans materiale er altid originalt, gennemtænkt og interessant. Med sine inddragende fortællinger gøres de mindste dagligdagshændelser yderst interessante. Som publikum får du både trænet dine hjerneceller og lattermuskler. I selskab med Anders får de ting pludselig en ny og utrolig humoristisk karakter.

Anders Grau har en fantastisk fortællerretorik og formår at omfavne og inddrage sit publikum. Han er samtidigt stadig en ’ny’ komiker, hvor fremtiden kun ser lys og lovende ud for ham. Vil du være sikker på en successoplevelse og lattermuskler, der kommer på overarbejde, så book Anders Grau.

Derfor skal du booke Anders Grau hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Anders Grau

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Ane Høgsberg

Mahamad Habane

Carsten Bang

Brian Mørk

Daniel Lill

Heino Hansen

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører