Andrea Elisabeth Rudolph
Andrea Elisabeth Rudolph

Andrea Elisabeth Rudolph

Hun blev uddannet radiovært af DR og startede på P1 og P3, indtil hun senere blev vært på ungdomsprogrammet Boogie på DR1. Derefter blev hun vært på ’Morgenhyrderne’ på Radio 100FM, som hun var med til at starte helt fra scratch. Men Andrea Elisabeth Rudolph blev for alvor et kendt ansigt, da hun blev vært på det succesfulde tv-program ’Vild med dans på TV2’ og var det i flere sæsoner.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Andrea Elisabeth Rudolph fordi

Andrea er en fantastisk konferencier. Hun er 100 % nærværende og formår virkelig at byde alle hjertelig velkommen. Hun er en stærk og charmerende person med mange års erfaring fra mediebranchen, og hun leder med sikkerhed et arrangement hele vejen – fra start til slut.

Book

Book Andrea Elisabeth Rudolph

Book Andrea Elisabeth Rudolph direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Andrea Elisabeth Rudolph

Andrea Elisabeth Rudolph blev i 1998 en del af DRs Talenthold for dem, der har noget udefinerbart over sig, og som kan og vil noget ekstraordinært. Her kom hun i mesterlære sammen med store mediepersoner som Simon Jul, Adam Duvå Hall og Signe Mussmann.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.