Sangerinde Anja Nissen
Sangerinde Anja Nissen

Anja Nissen

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal book Anja Nissen fordi

Anja Nissen har en yderst kraftig og moden stemme og hun formår altid at forbinde sin stemme med den valgte sangtekst, hvilket giver en unik og inddragende optræden. Producerne bag hendes sang ”Never Alone” siget om Anja: ”Anja har en helt fantastisk klang og en power uden sidestykke.”. Holdet bag ”Never Alone” sangen testede adskillige og mange sangerinder for at finde den helt rigtige, men der var ikke et sekunds tvivl da de hørte Anja Nissens synge sangen.

Udover ”Never Alone” optræder Anja også med hendes vindersangen ”Where I Am” fra Dansk Melodi Grand Prix 2017.

Anja Nissen optræder med 30 min. sang, og kan bookes live i hele landet direkte gennem forespørgselsformularen på siden.

Book

Book Anja Nissen

Book Anja Nissen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Anja Nissen

Anjas forældre er begge danske, men flyttede som unge til Australien hvor de mødte hinanden, blev gift og fik 3 børn, hvor Anja er den yngste blandt børnene. Anja Nissens sang ”Never Alone” er skrevet af Danmarks seneste vinder, Emmelie de Forest, sammen med den danske sangskriver og producer Rune Westberg.

Det var meningen at Anja Nissen skulle have været et år til Danmark i 2014 for at lære kulturen og sproget at kende. Det blev midlertidigt sat på hold, da hun gik hen og vandt The Voice. Hun har senere hen været i Danmark og lært sproget, kulturen og ydermere deltaget i Dansk Melodi Grand Prix, som fra lille pige har været hendes helt store drøm.

I 2014 vandt hun den Australske version af talentshowet The Voice, hvor hun begejstrede alle med sin stemme.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Peter A.G.

, ,

Mads Langer

,

Martin Brygmann

, ,

Pernille Rosendahl

Marie Carmen Koppel

Hanne Boel