DJ Ashibah

Ashibah

DJ Ashibah

Ashibah

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Ashibah fordi

Siden 2002 har Ashibah arbejdet sig op af stigen, og er i dag anerkendt og respekteret for sin karakteristiske lyd og funky stil, som hun brød igennem på den danske klubscene over hele landet. For at nævne få steder hvor hun har stået bag mixerpulten, så har hun spillet på trendy klubber som Simons, TS bar, Raw Music Festival, Distortion og mange flere.

Den karakteristiske vokal gør også Ashibah til et interessant aktiv for andre DJs, hvoraf hun ofte samarbejder med andre anerkendte DJs. Hendes tidligere samarbejdspartnere inkluderer DJs som Trentemøllet, Rune RK, Rosa Lux, Lulu Rouge og Thomas Madvig.

Med over 10 år bag pulten kan man roligt sige, at hun er en DJ med særlige musikalske evner og et CV ud over det sædvanlige. Når Ashibah optræder som DJ, der inkluderer hun ofte med sin egen live-vokal eller andres og inkorporerer det i sine DJ-sets. Musikalsk bevæger hun sig stilsikkert i House genren, hvor vokaler og basslines er i fokus.

Book

Book Ashibah

Book Ashibah direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Ashibah

DJ Ashibah har mere end 10 års erfaring bag mixerpulten. De 10 år i bagagen har betydet, at hun medbringer et meget flot CV med erfaring, hvor hun har spillet gigs både store og små gigs i ind- og udlandet.

Hun er født i Danmark og opvokset i Egypten med din danske mor og egyptiske far, hvorefter hun i 2002 flyttede tilbage til Danmark igen for at følge drømmen om en musikkarriere.

Drømmen må siges, at have holdt stik. I dag er hun en dansk sang- og sangskriver, musikproducer og DJ, hvilket gør hende til en uhyre alsidig DJ, der kun fremtoner hvor stort et musik talent hun er.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Ashibah

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Le Gammeltoft

, ,

Nicoline Toft

, ,

Thomas Madvig

,

DJ Flip

,

Rosa Lux DJ

,

Line Sander DJ