barbara-moleko

Barbara Moleko

barbara-moleko

Barbara Moleko

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Livsglæde og eksotisk stemning

Barbara Moleko har flere succesfulde hits i bagagen. Med hende på scenen kommer fluks en eksotisk stemning, der sætter gang i festen. Megahittet ”Dum for dig” startede toget for hende. Efter års pause er hun nu tilbage med ny musik og nye koncerter. Tempoet er fortsat højt, og med Barbara Moleko kan du været helt sikker på, at publikum får flyttet fødderne. En kunstner der skaber liv på scenen og når hele vejen ud til alle dele af publikum skaber en fantastisk fest. Der er både en hel del af synge med på, og samtidig er der livsglæde og god stemning.

"Dum for dig" og "Gør mig lykkelig"

Barbara Moleko udgav i 2012 sit debutalbum ”Lykken er”, der indeholdt ”Dum for dig”, som var det helt store gennembrud. Derefter fulgte endnu et album, der indeholdt ”Gør mig lykkelig”, der er hendes andet store hit. I en årrække var hun væk fra den danske musikscene med stress. Nu er hun dog tilbage for fulde gardiner, aktuel og relevant som sjældent før. Med flere nye singler de sidste par år, er hun klar til ny fest.

Book

Book Barbara Moleko

Barbara Moleko repræsenteres eksklusivt af PDH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Barbara Moleko

Barbara Moleko er født i København, men er opvokset i Mozambique og Sydafrika i en lang årrække, før familie bosatte sig i Vanløse. Hun har spillet og udgivet musik med flere store stjerner. Hun var med på L.O.C.’s nummer ”Helt Min Egen” og på ”Kvinder og Kanoner” sammen med Djämes Braun. I 2017 var hun vært for Børnenes Melodi Grand Prix sammen med Sofie Østergaard. Hun har også deltaget i TV2’s program ”Toppen af Poppen”, hvor hun fortolkede bl.a. Tøsedrengene og Poul Krebs.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Barbara Moleko

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...