Beverly Hills Orchestra band
Beverly Hills Orchestra

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Beverly Hills Orchestra band
Beverly Hills Orchestra

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Beverly Hills Orchestra band
Anbefalinger Beverly Hills Orchestra
Anbefalinger Beverly Hills Orchestra

”Beverly Hills Orchestra formår at sætte gang i en fest. Det er skønt med et bredt repertoire, ekstremt dygtige musikere samt en kanon forsanger, som har publikum i sin hule hånd og samtidig er en gudsbenådet sanger. En fornøjelse at de formår at få festen til at kulminere. Vi havde en skøn fest, hvor Beverly Hills Orchestra var langt mere end blot prikken over i’et!”

Egencia

Tine Lindgaard

Luk vindue
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Beverly Hills Orchestra

Beverly Hills Orchestra

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Du kender Beverly Hills Orchestra fra

Beverly Hills Orchestra også kendt som BHO har siden 1986 underholdt til alverdens firmafester og arrangementer – og det er altid med stor succes. BHO består af Henrik Launbjerg på vokal, Hans H. Egestorp på guitar, Lars Elswing på bas, Mikkel Søby på trommer og Stig Skovlind på keyboard – alle professionelle og utrolig dygtige musikere.

Du skal booke Beverly Hills Orchestra fordi

Beverly Hills Orchestra med Henrik Launbjerg er Danmarks bedste og mest populære cover band.

Orkesteret spiller en skøn blanding af de største hits gennem tiden, og de har et bredt repertoire, der indeholder alle de gode gamle klassikere som ”Love Is In The Air”, ”September”, ”You’re The First My Last”, ”Stand By Me” og ”Regndans” krydret med de største nye hits som ”Moves Like Jagger”, ”Blurred Line” og ”Get Lucky”.

Beverly Hills Orchestra er langt mere end blot prikken over i’et. De er et orkester, der skal og må opleves live.

Book Beverly Hills Orchestra

Book Beverly Hills Orchestra direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Beverly Hills Orchestra

Henrik Launbjerg er en gudsbenådet sanger, og han har publikum i sin hule hånd fra første strofe. Sammen med de andre dygtige musikere, leverer BHO en positiv og smittende energi, der når langt ud over scenekanten, og BHO formår at få festen til at kulminere, og de giver publikum en uforglemmelig fest.

Udover Henrik Launbjerg kan Beverly Hills Orchestra bookes med gæstesolister, og de har fx tidligere optrådt med Søs Fenger, Alberte Winding, Bobo Moreno, Mark Linn, Søren Sko, Stig Kreutzfeldt, Morten Remar og mange andre.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...