beverly hills orchestra
beverly hills orchestra

Beverly Hills Orchestra

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Beverly Hills Orchestra fordi

Beverly Hills Orchestra også kendt som BHO har siden 1986 underholdt til alverdens firmafester og arrangementer – og det er altid med stor succes. BHO består af Henrik Launbjerg på vokal, Hans H. Egestorp på guitar, Lars Elswing på bas, Mikkel Søby på trommer og Stig Skovlind på keyboard – alle professionelle og utrolig dygtige musikere.

Beverly Hills Orchestra med Henrik Launbjerg er Danmarks bedste og mest populære cover band.

Orkesteret spiller en skøn blanding af de største hits gennem tiden, og de har et bredt repertoire, der indeholder alle de gode gamle klassikere som ”Love Is In The Air”, ”September”, ”You’re The First My Last”, ”Stand By Me” og ”Regndans” krydret med de største nye hits som ”Moves Like Jagger”, ”Blurred Line” og ”Get Lucky”.

De er langt mere end blot prikken over i’et. De er et orkester, der skal og må opleves live.

Book

Book Beverly Hills Orchestra

Book Beverly Hills Orchestra direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Beverly Hills Orchestra

Henrik Launbjerg er en gudsbenådet sanger, og han har publikum i sin hule hånd fra første strofe. Sammen med de andre dygtige musikere, leverer BHO en positiv og smittende energi, der når langt ud over scenekanten, og BHO formår at få festen til at kulminere, og de giver publikum en uforglemmelig fest.

Udover Henrik Launbjerg kan bandet bookes med gæstesolister, og de har fx tidligere optrådt med Søs Fenger, Alberte Winding, Bobo Moreno, Mark Linn, Søren Sko, Stig Kreutzfeldt, Morten Remar og mange andre.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

FAME Band

Danser Med Drenge

,

Swing Sisters

,

Infernal

,

Hej Matematik

, ,

Mads Langer

Supergreen

Anbefalinger Beverly Hills Orchestra

”Beverly Hills Orchestra formår at sætte gang i en fest. Det er skønt med et bredt repertoire, ekstremt dygtige musikere samt en kanon forsanger, som har publikum i sin hule hånd og samtidig er en gudsbenådet sanger. En fornøjelse at de formår at få festen til at kulminere. Vi havde en skøn fest, hvor Beverly Hills Orchestra var langt mere end blot prikken over i’et!”

TINE LINDGAARD

EGENCIA