Big Fat Snake band

Big Fat Snake

Big Fat Snake band

Big Fat Snake

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Afskedstur
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Big Fat Snake fordi

Gruppen er en af landets mest populære og et af de bands, der sælger flest koncertbilletter.
Big Fat Snake er da også kendt for deres fantastiske liveoptrædener, hvor de kommer langt ud over scenen med det nærvær og humør, der er kendetegnende for gruppen. Anders Blichfeldt er en utrolig sanger, og bandet er så velspillende, at selv de bagerste rækker må overgive sig til festen og fællessangen.

Gruppen og dens musikalske univers er beskrevet som ”rockmusik med ærlighed, kærlighed, begærlighed, nerve, nærvær, bæredygtighed, sammenhold og energi i nuet”, og det er er en ganske passende beskrivelse.

Big Fat Snake er et tidløst kvalitetsorkester, der leverer varen hver gang.

Book

Book Big Fat Snake

Book Big Fat Snake direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Afskedstur

Big Fat Snake afskedstur 2018

”Folkets Rock ́n Roll band” Big Fat Snake, der i næsten 30 år har været et af Danmarks hyppigst turnerende og bedst sælgende bands, drager i 2018 ud på deres sidste turné. De 5 medlemmer, Pete Repete, Asger Steenholdt, Anders Blichfeldt, Morten ”Jay” og Jens Fredslund, vil i fremtiden fokusere på andre projekter.

Siden den første akkord blev slået an i 1990, har bandet solgt over 1 million udgaver af deres 21 albums, spillet over 1500 live koncerter og været med i den absolutte top af dansk rock. Med hits som ”Run Run Run”, “Fight for Your Love”, “Peace Like in Heaven”, “Female Voice” og deres allerstørste hit “Bonsoir Madame”, har de spillet sig ind I danskernes hjerter og skrevet et stykke dansk rockhistorie.

Et forrygende liveshow og den intense stemning og tætte kontakt med publikum har altid været Big Fat Snakes varemærke, og der er ikke den by i Danmark, der ikke har oplevet en Big Fat Snake koncert. ”Vi er dybt taknemmelige for den opbakning vi har fået fra alle vores tusindvis af fans gennem vores karriere…” siger keyboardspiller Pete Repete.

“De 28 år I en turbus har skabt tætte venskaber mellem os og vores familie. Vi vil stadig mødes og jamme en gang i mellem, for musikken er stadig vigtig for os alle…” udtaler Anders Blichfeldt, og han forstsætter, ”Vi glæder os til at gi publikum ALT hvad vi har i os en sidste gang, og sige tak for denne gang med fuld skrald…”

2018 bliver Big Fat Snake’s sidste år på landevejen og de spiller en sommer og efterårsturne, der bringer dem rundt i store dele af landet. Hvis du ønsker at opleve Big Fat Snake til din private fest eller arrangement inden det er for sent, så bedes du ringe på tlf. +45 7021 7025 eller sende en forespørgsel her på siden.

Lær mere

Lær meget mere om Big Fat Snake

1236 koncerter, 20 udgivelser og 27 guld, platin og dobbelt platin plader taler sit tydelige sprog. Big Fat Snake er et af de største rockbands i Danmark, og det er de færreste danskere, der kan sige sig fri for at have sunget med på ”Bonsior Madame, I know who you are Madame”, der også er blevet gruppens signatursang.

En kold dag i december 1990 blev en altafgørende dag for sanger Anders Blichfeldt, bassist Jacob Perbøll, trommeslager Holger Kølle og guitarist Peter Viskinde. Det var nemlig den dag, Big Fat Snake så dagens lys, og det blev startskuddet til en lang og utrolig succesfuld karriere.

Big Fat Snake består nu af Anders Blichfeldt, Asger Steenholdt, Pete Repete, Jens Fredslund og Morten Jacobsen, og de er i dag veteraner på den danske poprockscene. De er kendt og elsket af den danske befolkning, der trofast møder op til koncerterne og sikrer fulde huse og udsolgte billetter.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

,

Robbie Williams Jam

,

Festmaskinen

,

Hej Matematik

,

Cantus Tyrolerne

,

Morphar and The Ladykillers