Birger Vest

Birger Vest

Birger Vest

Birger Vest

  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
Beskrivelse

Book Birger Vest her

Birger Vest leverer trylleri på højt plan, en finurlig humor og en helt igennem magisk underholdning. Han får gang i lattermusklerne, og får publikum til at gå forvirret og forundret fra en forestilling. Alle forsøger at regne hans tryllerier ud.

Trylleri til dit arrangement

Med over 200 optrædener om året er han klar til at levere underholdningen til firmafesten, julefrokosten, dinner-arrangementet, kick-off-arrangementet eller et hvilket som helst andet arrangement, hvor der skal være sikkerhed for kvalitetsunderholdning. Birger har også stor erfaring med at underholde børn og barnlige sjæle, og han har tidligere været kåret ’Dansk Mester i Børnetrylleri’.

Som en af de få tryllekunstnere i Danmark, lever han fuldtid af sit trylleri. Han er en erfaren og professionel tryllekunstner. Med succes har han optrådt ved alverdens arrangementer og tv-shows. Han har derudover medvirket i Nikolaj Lie Kaas comedy tv-serie ’Mr. Poxycat & Co.’ på TV2 Zulu.

Shows

Birger Vest optræder med

Comedy Magic Show

Med et Comedy Magic Show kan I forvente, at publikum inddrages som en del af showet. Der er en god blanding af trylleri, skøre indfald og situations komik. Det er et show, der sikrer højt humør og vil blive husket. Et Comedy Magic Show med Birger rammer bredt, så alle kan være med.

Close-up / Walk-around Trylleri

Close-up / Walk-around Trylleri er en sjov og anderledes showform, hvor Birger Vest bevæger sig rundt og underholder blandt publikum. Her kommer du helt på, for trylleriet og magien sker lige for øjnene af tilskuerne – og måske endda i hånden på dem! Det er en særlig oplevelse at være så tæt på, mens trylleriet sker, og de forskellige tricks vil med garanti vil være genstand for mange samtaleemner efterfølgende.

Uanset hvilket show han optræder med, leverer tryllekunstner Birger Vest en magisk og humoristisk underholdning. Det er trylleri og magi på højeste niveau.

Book

Book Birger Vest

Book Birger Vest direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Derfor skal du booke Birger Vest hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Birger Vest

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kristian Skovbo

Tryllekunstner Jesper Grønkjær

Kim Andersen Tryllekunstner

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde