Birger Vest

Birger Vest

Birger Vest

Birger Vest

  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
Beskrivelse

Trylleri til dit arrangement

Birger Vest leverer trylleri på højt plan, en finurlig humor og en helt igennem magisk underholdning. Han får gang i lattermusklerne, og får publikum til at gå forvirret og forundret fra en forestilling. Alle forsøger at regne hans tryllerier ud.

En mulighed til alle arrangementer

Med over 200 optrædener om året er han klar til at levere underholdningen til firmafesten, julefrokosten, dinner-arrangementet, kick-off-arrangementet eller et hvilket som helst andet arrangement, hvor der skal være sikkerhed for kvalitetsunderholdning. Birger har også stor erfaring med at underholde børn og barnlige sjæle, og han har tidligere været kåret ’Dansk Mester i Børnetrylleri’.

Som en af de få tryllekunstnere i Danmark, lever han fuldtid af sit trylleri. Han er en erfaren og professionel tryllekunstner. Med succes har han optrådt ved alverdens arrangementer og tv-shows. Han har derudover medvirket i Nikolaj Lie Kaas comedy tv-serie ’Mr. Poxycat & Co.’ på TV2 Zulu.

Shows

Birger Vest optræder med

Comedy Magic Show

Med et Comedy Magic Show kan I forvente, at publikum inddrages som en del af showet. Der er en god blanding af trylleri, skøre indfald og situations komik. Det er et show, der sikrer højt humør og vil blive husket. Et Comedy Magic Show med Birger rammer bredt, så alle kan være med.

Close-up / Walk-around Trylleri

Close-up / Walk-around Trylleri er en sjov og anderledes showform, hvor Birger Vest bevæger sig rundt og underholder blandt publikum. Her kommer du helt på, for trylleriet og magien sker lige for øjnene af tilskuerne – og måske endda i hånden på dem! Det er en særlig oplevelse at være så tæt på, mens trylleriet sker, og de forskellige tricks vil med garanti vil være genstand for mange samtaleemner efterfølgende.

Uanset hvilket show han optræder med, leverer tryllekunstner Birger Vest en magisk og humoristisk underholdning. Det er trylleri og magi på højeste niveau.

Book

Book Birger Vest

Book Birger Vest direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Birger Vest

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...