Birger Vest
Birger Vest

Birger Vest

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke Birger Vest fordi

Birger Vest leverer trylleri på højt plan, en finurlig humor og en helt igennem magisk underholdning, der får gang i lattermusklerne, og får publikum til at gå forvirret og forundret fra en forestilling i forsøget på at regne hans tryllerier ud.

Med over 200 optrædener om året er tryllekunstner Birger Vest klar til at levere underholdningen til firmafesten, julefrokosten, dinner-arrangementet, kick-off-arrangementet eller et hvilket som helst andet arrangement, hvor der skal være sikkerhed for kvalitetsunderholdning. Birger har også stor erfaring med at underholde børn og barnlige sjæle, og han har tidligere været kåret ’Dansk Mester i Børnetrylleri’.

Shows

Birger Vest optræder med

Comedy Magic Show

Med et Comedy Magic Show kan I forvente, at publikum inddrages som en del af showet, og der er en god blanding af trylleri, skøre indfald og situations komik. Det er et show, der sikrer højt humør og vil blive husket. Et Comedy Magic Show med Birger rammer bredt, så alle kan være med.

Close-up / Walk-around Trylleri

Close-up / Walk-around Trylleri er en sjov og anderledes showform, hvor Birger Vest bevæger sig rundt og underholder blandt publikum. Her kommer du helt på, for trylleriet og magien sker lige for øjnene af tilskuerne – og måske endda i hånden på dem! Det er en særlig oplevelse at være så tæt på, mens trylleriet sker, og de forskellige tricks vil med garanti vil være genstand for mange samtaleemner efterfølgende.

Uanset hvilket show han optræder med, leverer tryllekunstner Birger Vest en magisk og humoristisk underholdning. Det er trylleri og magi på højeste niveau.

Book

Book Birger Vest

Book Birger Vest direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Morten Deurell

Tryllekunstner Jesper Grønkjær

Tryllekunstner Kim Andersen

Kristian Skovbo

Mikkel Gundersen

Mikkel Severin