Bjarne Langhoff
Bjarne Langhoff

Bjarne Langhoff

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Bjarne Langhoff fordi

Musik er Bjarne Langhoffs store kærlighed, og det bedste han ved er at stå på en scene og optræde, og det kan virkelig mærkes. Det er med smil og charme, at Bjarne Langhoff indtager scenen. Han fanger publikum og imponerer med sin dygtighed, og når helt sikkert langt ud over scenekanten.

Den musikalske kærlighedshistorie tog sin begyndelse, da han som 7-årig fik et stueorgel og begyndte at tage undervisning. Som 10-årig begyndte Bjarne at synge og allerede som 11-årig kom han med i sit første band som pianist, og den første musikalske tjans førte ham til både Polen og USA.

Bjarne har siden medvirket i en række musikalske projekter, blandet andet musicals som Hair, Chess og Grease, som deltager ved Dansk Melodi Grand Prix og han har optrådt som sanger og keyboardspiller med disko-orkestret Le Freak fra 1997-2004. Sidenhen har Bjarne kun forfinet sit musikalske talent, og han er i dag uddannet på Rytmisk Konservatorium i Aarhus.

Bjarne blev landskendt, da han sang sig ind i hjerterne på dommere og publikum i TV-programmet The Voice – Danmarks største stemme, hvor han endte på en flot 3. plads. Bjarne fik dommer Lene Nystrøm til at græde allerede ved blindtesten, og han har siden leveret kuldegysninger og smukke musikalske oplevelser til et hav af mennesker.

Book

Book Bjarne Langhoff

Book Bjarne Langhoff direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Bjarne Langhoff

Bjarne har altid gang i et hav af musikalske projekter, for han kan simpelthen ikke lade være. Han har derfor også været med til at danne trioen De syngende lussinger. Bag navnet gemmer sig de tre dygtige sangere med udsøgt humor og musikalitet: Martin Preisler, Eskild Dohn og Bjarne Langhoff.

De er kendt for deres medrivende optrædener, hvor man kan opleve parodier på kendte kunstnere, sekshændig guitar, symfoni for sav og sousafon, improviserede indfald og musicals, og der er tale om musikalsk galskab og spas af høj kvalitet.

Bjarne siger selv, at han ikke vil kunne leve uden musik, og at han ikke ved, hvad han skulle erstatte musikken med. Det er kun godt, for det vil være en stor skam, hvis han lagde musikken på hylden. Bjarne Langhoff er nemlig en utrolig talentfuld sanger og pianist, og især hans tekniske dygtighed skinner igennem. Han favner meget bredt og er fortrolig med at synge de fleste musikalske stilarter. Han er derfor det perfekte indslag til et hav af arrangementer, hvor ønsket er en uforglemmelig aften.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

CoolNewMen

Deux Femmes

,

Bjarke Falgren

Louise Norbye

Hannah Schneider

Steffen Brandt

Henrik Launbjerg