Dansk Jazz sanger Bobo Moreno
Dansk Jazz sanger Bobo Moreno

Bobo Moreno

Bobo Moreno er den stilsikre crooner, der af mange kendes for sin musikalitet og musikglæde, og som har givet utallige fantastiske koncerter. Debuten på den danske musikscene kom i 1988, og han har siden da prøvet det meste og optrådt for de fleste på både store og små scener. Han har optrådt med diverse danske bigbands, sunget kor for blandt andet Sanne Salomonsen, sunget duet med Lill Lindfors, været i studiet med DAD og optrådt på TV, hvilket har gjort ham til en meget eftertragtet og velkendt solist.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Bobo Moreno fordi

Det er inden for jazzmusikken, at Bobo Moreno virkelig skinner igennem. Mens der er mange kvindelige jazzsangerinder, så skiller Bobo sig ud som en af de helt store mandlige croonere. Han er en stilsikker solist med en helt unik vokal, man ikke kan andet end bemærke. Han er kendt for altid at levere en eminent optræden, men han brillerer også med sine tekster, der får anmelderne til at skamrose ham for hans store musikalitet og fængende, nytænkende musikforståelse.

Bobo Moreno er en fantastisk sanger, der både som solist og med store bands har givet unikke og uforglemmelige koncerter landet over.

Optrædener

Bobo Moreno har optrådt med bl.a.

– Sanne Salomonsen (kor)
– Lill Lindfors (duet)
– DAD

Book

Book Bobo Moreno

Book Bobo Moreno direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Bobo Moreno

Bobo Moreno har nærmest fået jazzmusikken ind med modermælken.
Han blev født i 1965 og er vokset op i et musikermiljø med stedfaderen og bassisten Bo Stief. Han har altid været omgivet af musik og musikere – både i hjemmet eller når han var med Stief på job.
Musikermiljøet har gjort Bobo fortrolig med de fleste musikalske genre, og han er derfor en fantastisk alsidig og spændende sanger. Han udtrykker sig elegant og ubesværet og med stor musikalitet hvad enten, det er jazz, blues, pop eller funk.

Debuten på den danske musikscene kom i 1988, og han har siden da prøvet det meste og optrådt for de fleste på både store og små scener. Han har optrådt med diverse danske bigbands, sunget kor for blandt andet Sanne Salomonsen, sunget duet med Lill Lindfors, været i studiet med DAD og optrådt på TV, hvilket har gjort ham til en meget eftertragtet og velkendt solist.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.