Bottle Boys
Bottle Boys

Bottle Boys

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Book Bottle Boys fordi

Mangler du et underholdende og anderledes indslag til dit arrangement? Så er Bottle boys det, du leder efter! Konceptet er enkelt. Det går kort og godt ud på, at Bottle Boys puster på livet løs i deres ølflasker og fremelsker coverversioner af populære internationale sange.Der er tale om et unikt musikalsk show i særklasse, der udføres på flasker og KUN flasker!

Det lyder simpelt, men ikke desto mindre er Bottle Boys' optrædener blevet massive succeser, og Bottle Boys har brudt lydmuren til udlandet. Flere af Bottle Boys' coverversioner er gået verden rundt. De fik fx et viralt verdenshit med deres version af Michaels Jacksons ”Billie Jean”, der har opnået imponerende 6.636.246 visninger på YouTube. Af andre store succeser kan nævnes deres coverversion af ”Call me maybe” med 1.210.508 visninger, ”Under the Sea” med 1.344.349 visninger og ”Party Rock Anthem” med 709.576 visninger.

Bottle Boys stormer fremad. De har fået en sponsor-aftale med giganten Pepsi og skrevet kontrakt med et amerikansk tv-selskab og vil i en række morgenshows vække seerne med tonerne af dansk flaskepust. Men det stopper ikke der. I USA har de opnået nærmest den største ære ved at få lov til at spille deres numre i forbindelse med Super Bowl-festlighederne.

Book

Book Bottle Boys

Book Bottle Boys direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi tilbyder professionel rådgivning til dit næste arrangement.

Lær mere

Lær meget mere om Bottle Boys

Selvom gruppen har opnået stor succes i udlandet, kan de også opleves på danskjord. Bottle Boys kan bookes til levere en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige til jeres arrangement, og de vil med garanti give jeres gæster en oplevelse, de ikke havde regnet med.

Har I lyst til noget ekstraordinært, så prøv en flaskeworkshop. Her indvier Bottle Boys jer i nogle af hemmelighederne bag musikken fra flasken. Gæsterne får lov til at prøve kræfter med det unikke instrument og lærer at samarbejde omkring musikken. Workshoppen sluttes af med, at gæsterne holder en lille koncert for hinanden, og Bottle Boys giver selvfølgelig også et bud på, hvor langt man kan komme med dette CO2 venlige instrument.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister