Brian Mørk

Brian Mørk

Brian Mørk

Brian Mørk

  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Sort satire i topklasse

Brian Mørk leverer, helt i overensstemmelse med sit navn, sort satire. Han fremstår på alle måder skarp med det trimmede skæg, de markante briller, og det alvorlige blik. Han er dog frem for alt skarp på scenen.

Manden bag historierne om Dolph

Mørk har bl.a. fungeret som overbevisende vært for Comedy Aid. Derudover har du set ham på TV i Mørk & Jul og Brian Mørk Show og i hans anmelderroste one-man show MØRK. Han er uden tvivl en af landets dygtigste comedy-forfattere, men favner også andre genrer. Han har fx skrevet materiale til så forskellige genrer som Zulu Awards, børne-tv og historierne om den råbende flodhest Dolph.

Gennem latteren lukkes lyset ind

Når Brian optræder, tager han ofte udgangspunkt i sin barndom. Han er selv den primære genstand for den barske, men befriende humor. Selvom hans tilgang er sort og barsk, bliver det dog aldrig tungt. Han har nemlig et talent for at gøre det mørke til genstand for komikken, og gennem latteren bringer han lyset ind.

Optrædener

Brian Mørk har optrådt med

– Talegaver til børn
– Stand-up.dk
– Vært til Comedy Aid
– Mørk & Jul
– Brian Mørk Show
– MØRK

Book

Book Brian Mørk

Book Brian Mørk direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Brian Mørk

Når han ikke selv er genstand for sine jokes, kan han finde på at tale om alt fra økonomi og demokrati til religion og videnskab. Det bliver dog aldrig kedeligt, for han mestrer som ingen anden stand-uppens kunst. Han har en knivskarp timing, som krydret med begavet indhold og underfundige og overraskende pointer sikrer, at latterkramperne ingen ende vil tage.

Blandt Danmarks skarpeste satirikere

Med Brian på scenen er der ingen grund til at være bange for mørke. Han viser på fornem vis, at mødet med mørket kan være yderst underholdende. Han er en af Danmarks skarpeste satirikere og garant for velskrevet og begavet stand up.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Brian Mørk

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...