Brian Mørk
Brian Mørk

Prisklasse 1, Stand-up

Brian Mørk
Brian Mørk

Prisklasse 1, Stand-up

Brian Mørk
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Stand-up / Brian Mørk

Brian Mørk

Prisklasse 1, Stand-up

Du kender Brian Mørk fra

Brian Mørk har optrådt til adskillige arrangementer som Talegaver til børn, Stand-up.dk og som overbevisende vært for Comedy Aid. Derudover har du set ham på TV i Mørk & Jul og Brian Mørk Show og i hans anmelderroste one-man show MØRK. Han er uden tvivl en af landets dygtigste comedy-forfattere, men favner også andre genrer. Han har fx skrevet materiale til så forskellige genrer som Zulu Awards, børne-tv og historierne om den råbende flodhest Dolph.

Du skal booke Brian Mørk fordi

Brian Mørk leverer, helt i overensstemmelse med sit navn, sort satire.

Brian Mørk fremstår på alle måder skarp med det trimmede skæg, de markante briller, og det alvorlige blik. Han er dog frem for alt skarp på scenen.

Når Brian Mørk optræder, tager han ofte udgangspunkt i sin barndom, og han er selv den primære genstand for den barske, men befriende humor. Selvom hans tilgang er sort og barsk, bliver det dog aldrig tungt. Brian Mørk har nemlig et talent for at gøre det mørke til genstand for komikken, og gennem latteren bringer han lyset ind.

Brian Mørk har optrådt med

– Talegaver til børn
– Stand-up.dk
– Vært til Comedy Aid
– Mørk & Jul
– Brian Mørk Show
– MØRK

Book Brian Mørk

Book Brian Mørk direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Brian Mørk

Når han ikke selv er genstand for sine jokes, kan Brian Mørk finde på at tale om alt fra økonomi og demokrati til religion og videnskab. Det bliver dog aldrig kedeligt, for han mestrer som ingen anden stand uppens kunst. Han har en knivskarp timing, som krydret med begavet indhold og underfundige og overraskende pointer sikrer, at latterkramperne ingen ende vil tage.

Med Brian Mørk på scenen er der ingen grund til at være bange for mørke. Han viser på fornem vis, at mødet med mørket kan være yderst underholdende. Han er en af Danmarks skarpeste satirikere og garant for velskrevet og begavet stand up.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...