Brian Mørk
Brian Mørk

Brian Mørk

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Brian Mørk fordi

Brian Mørk leverer, helt i overensstemmelse med sit navn, sort satire.

Han fremstår på alle måder skarp med det trimmede skæg, de markante briller, og det alvorlige blik. Han er dog frem for alt skarp på scenen.

Når Brian optræder, tager han ofte udgangspunkt i sin barndom, og han er selv den primære genstand for den barske, men befriende humor. Selvom hans tilgang er sort og barsk, bliver det dog aldrig tungt. Brian har nemlig et talent for at gøre det mørke til genstand for komikken, og gennem latteren bringer han lyset ind.

Optrædener

Brian Mørk har optrådt med

– Talegaver til børn
– Stand-up.dk
– Vært til Comedy Aid
– Mørk & Jul
– Brian Mørk Show
– MØRK

Book

Book Brian Mørk

Book Brian Mørk direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Brian Mørk

Når han ikke selv er genstand for sine jokes, kan han finde på at tale om alt fra økonomi og demokrati til religion og videnskab. Det bliver dog aldrig kedeligt, for han mestrer som ingen anden stand uppens kunst. Han har en knivskarp timing, som krydret med begavet indhold og underfundige og overraskende pointer sikrer, at latterkramperne ingen ende vil tage.

Med Brian på scenen er der ingen grund til at være bange for mørke. Han viser på fornem vis, at mødet med mørket kan være yderst underholdende. Han er en af Danmarks skarpeste satirikere og garant for velskrevet og begavet stand up.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Jonas Mogensen

Mikael Wulff

Sanne Søndergaard

Melvin Kakooza

Jacob Tingleff

Ruben Søltoft

Jonatan Spang

Linda P