BRO

Bro

BRO

Bro

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Kom med Sydpå

Den unge mand med det borgerlige navn Kevin gik lige ind i alle danskeres hjerter og til samtlige fester i 2018 med hittet "Hvor er du bro?" i 2016. Sangen solgte platin og er blevet afspillet mere end 15 millioner gange på Spotify. "Hvor er du bro?" blev startskuddet til karrieren, og det blev fulgt op af "Sydpå" i 2018. Hittet blev intet mindre end en sand landeplage og strøg direkte ind som det mest streamede sang i 2018. Hittet var også titelsangen til Paradise Hotel i 2018. Det er blevet til 11 singler, hvoraf to har opnået guld, en har opnået platin, og en har opnået dobbelt platin.

Fremragende livekunstner

Han er en fremragende livekunstner, der spreder sol og sommer selv på de koldeste måneder. Der er garanti for gang i dansegulvet, når Bro går på scenen og sikrer musik, som alle kan synge med på. Det blev cementeret i 2019, hvor han med en tætpakket kalender leverede mere end 120 shows. Det blev både til en omfattende clubtour og et hav af festivaler. Bro er leveringsdygtig i en invitation til et poppet univers med en oase af festlige vibes.

Han bærer det borgerlige navn Kevin Andreasen og kommer fra Rødovre. Udover sin stemme er han også et fodboldtalent, der tidligere har spillet på det danske ungdomslandshold. Han spillede for Brøndby IF og fik 2 kampe for Danmarks landshold.

Book

Book Bro

Du kan booke Bro direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Bro

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...