Pop sanger og sangskriver Bryan Rice
Bryan Rice

Gæstesolist, Prisklasse 1

Pop sanger og sangskriver Bryan Rice
Bryan Rice

Gæstesolist, Prisklasse 1

Pop sanger og sangskriver Bryan Rice
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Gæstesolist / Bryan Rice

Bryan Rice

Gæstesolist, Prisklasse 1

Du kender Bryan Rice fra

Bryan Rice har været en del af den danske popscene i over 10 år.
De første professionelle musikalske erfaringer gjorde han sig med sin deltagelse i DR’s talentshow ’Stjerne for en aften’ og som korsanger på Infernals album ’From Paris to Berlin’ og på komponisten Bent Fabrics album ’Jukebox’.

Du skal booke Bryan Rice fordi

Bryan Rice er indbegrebet af en charmerende solist, der leverer engelsksproget pop i international klasse.

Med ”No Promises” og debutalbummet ’Confessional’, der opnåede en guldcertificering i Danmark og udkom i 14 lande verden over bl.a. Sydafrika, Thailand, Taiwan, Indonesien, Tyrkiet, Italien og Belgien, slog Bryan Rice fast med syvtommersøm, at han er en musiker, der er værd at holde øje med.
Han modtog da også både en nominering i kategorien ’Årets sanger’ ved Zulu Awards og ”No Promises” blev nomineret til ’Årets danske hit’ ved DR1’s Grand Danois Award.

Bryan Rice leverer god, engelsksproget pop i international klasse, og han er et stærkt bud på en fremragende og charmerende popstemme og solist til jeres arrangement.

Book Bryan Rice

Book Bryan Rice direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Bryan Rice

Det var dog først, da han i 2005 udsendte et af de største hits i nyere dansk musikhistorie, sangen ”No Promises”, at han for alvor blev kendt af den danske befolkning. ”No Promises” blev en kæmpe succes for Rice. Sangen, der blev brugt som soundtrack til komediefilmen ’Nynne’, blev et af de mest spillede danske værker i perioden 2000–2009, og efter at sangen blev indspillet af den engelske X Factor-vinder Shayne Ward blev den også et stort hit i Storbritannien og Irland.

Siden da har Bryan Rice haft travlt. Han har udgivet fem albums og i den forbindelse turneret i både ind- og udland. Han har flere gange deltaget i og opnået flotte placeringer ved det danske melodi grand prix som solist og sangskriver, været med i Helmig-teaterkoncerten ’Stupid Man’, og så har han alligevel fundet tid til at udgivet en række fængende popsange.

Youtube: www.youtube.com/user/bryanricevideos

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...