Bryan Rice

Bryan Rice

Bryan Rice

Bryan Rice

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Bryan Rice – international pop i særklasse

Bryan Rice skrev sig ind i dansk musikhistorie med nummeret ”No promises”. Det er streamet mere end 3 mio. gange på Spotify. Nummeret var skrevet til filmen Nynne og var den mest spillede i 2005. Året efter kom debutalbummet ”Confessional”, der spillede sig til guld for 15.000 solgte eksemplarer.

En livekunstner i særklasse

Med sin sjællandske charme og poppede vokal har han leveret det ene ’feel good’ nummer efter det andet. Charmen og den poppede vokal lever stadig i bedste velgående 15 år efter, at Bryan Rice startede med at spille musik. De sidste 15 år har taget ham vidt omkring til utallige koncerter. Han har manifesteret sig som en eminent livekunstner, der leverer pop i særklasse og år efter år fylder de store scener. Han har manifesteret sine store evner til at optræde live med flere teaterkoncerter for nogle af Danmarks helt store navne – bl.a. Helmig teaterkoncert og Ole Henriksens symfoniorkesterkoncert.

Bryan Rice leverer god, engelsksproget pop i international klasse. Han er et stærkt bud på en fremragende og charmerende popstemme og solist til jeres arrangement. Til dit arrangement leverer han en fantastisk stemning inspireret af Melodi Grand Prix. Hans mange år på scener i ind- og udland har skabt evnen til at tilpasse sig situationen, stedet og publikum. Der er mulighed for at få en intim oplevelse med Brian og en guitar eller det helt store setup med band, der vil sætte spark i dansegulvet.

Kongen af Melodi Grand Prix

Bryan Rice er en vaskeægte stjerne i Melodi Grand Prix. Han har deltaget i showet selv og skrevet flere sange til andre kunstnere, både danske og udenlandske. I 2010 nåede han en andenplads med sangen ”Breathing”. Erfaringen fra mange års Melodi Grand Prix gav ham en plads til fagjuryen til Eurovision Song Contest. Det er også blevet til flere albums gennem tiden, og særligt på den internationale scene er Bryan Rices albums blevet taget godt imod.

Book

Book Bryan Rice

Book Bryan Rice direkte ved Xcluzive Entertainment. Send en forespørgsel eller ring på telefon 70 21 70 25. Vi står altid klar til en uforpligtende snak og vejledning.

Lær mere

Mere om Bryan Rice

Bryan Rices debutalbum ”Confessional” udkom i 14 lande verden over. Bl.a. udkom albummet i Sydafrika, Thailand, Indonesien, Italien og Belgien. Det er ikke kun med sit debutalbum, at han har vist sig som international popstjerne. Siden 2016 har han flere gange været på tour i Kina. I 2016 spillede Bryan Rice til Beijing Televisions Nytårsshow, der bliver set af mere end 200 millioner mennesker.

Bryan Rice har også lavet velgørenhedsarbejde af mange omgange og er ambassadør for Røde Kors og WWF. Bryan Rices musik er blevet brugt på computerspillet The Sims, hvilket han er den første danske artist, der har opnået.

Kan bookes som:

Forespørg på Bryan Rice

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence