Burhan-g

Burhan G Booking

Burhan-g

Burhan G Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Burhan G her - og få et ekstraordinært liveshow

Burhan G kommer med et arsenal af eminente ørehængere. Han er en fænomenal livekunstner, der gør enhver optræden til en helt særlig oplevelse og smelter pigehjerter. Med sin fløjlsbløde stemme tryllebinder han hele publikum, selv på de største scener.

Burhan G's utallige pophits - et sikkert valg til firmafesten

Han er manden bag utallige danske pophits. Både dem han selv lægger vokal til, og dem han har komponeret og skrevet for andre populære popkunstnere. Fra sit eget kartotek kan han prale med megahits som ”Jeg’ i live”, ”Din for Evigt”, ”Tættere på himlen” og ”Lucy”. Der er tale om en perlerække af landskendte ørehængere. Med den har han markeret sig som en af nyere tids mest populære og anerkendte navne. Han står også bag hittet til DR’s julekalender i 2017 og 2019 ”Tinkas Juleeventyr”. Nummeret har skrevet ham ind i julemusikkens magiske univers. Hans nyeste album er således et julealbum, der både indeholder intime versioner af hans eget musik, fortolkning af juleklassikere og selvfølgelig hittet ”Tinka”.

Han er en alsidig popkunstner, der mestrer flere forskellige genrer og både kan levere en kæmpe fest og et mere intimt eventyr med sin smeltende stemme.

Book

Burhan G Booking

Burhan G repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes her på siden ved at sende en forespørgsel eller ringe direkte på telefon 70 21 70 25. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Burhan G

Burhan G udgav i begyndelsen musik på engelsk, der mest handlede om fest, farver og damer. Siden kom dansksproget musik til, og det blev startskuddet til karrieren. Han har haft 13 top 10 singler på den danske hitliste, og hans album ”Burhan G” fra 2010 har solgt 6 gange platin.

Læs mere her: Burhan G er en kæmpe succes

Opvokset i Brøndby Strand og har spillet sammen med Outlandish, før han brød igennem med sin egen musik. Han har også været solosopran i Københavns Drengekor. Han har gennem hele sin karriere spillet og skrevet musik med andre kunstnere, bl.a. Medina, Sukkerchok, Ankerstjerne, Nik & Jay og L.O.C.

Forespørg på Burhan G

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis