Burhan G

Burhan G

Burhan G

Burhan G

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Storslåede og ekstraordinære liveshows

Burhan G kommer med et arsenal af eminente ørehængere. Han er en fænomenal livekunstner, der gør enhver optræden til en helt særlig oplevelse og smelter pigehjerter. Med sin fløjlsbløde stemme tryllebinder han hele publikum, selv på de største scener.

Burhan G's utallige pophits

Han er manden bag utallige danske pophits. Både dem han selv lægger vokal til, og dem han har komponeret og skrevet for andre populære popkunstnere. Fra sit eget kartotek kan han prale med megahits som ”Jeg’ i live”, ”Din for Evigt”, ”Tættere på himlen” og ”Lucy”. Der er tale om en perlerække af landskendte ørehængere. Med den har han markeret sig som en af nyere tids mest populære og anerkendte navne. Han står også bag hittet til DR’s julekalender i 2017 og 2019 ”Tinkas Juleeventyr”. Nummeret har skrevet ham ind i julemusikkens magiske univers. Hans nyeste album er således et julealbum, der både indeholder intime versioner af hans eget musik, fortolkning af juleklassikere og selvfølgelig hittet ”Tinka”.

Han er en alsidig popkunstner, der mestrer flere forskellige genrer og både kan levere en kæmpe fest og et mere intimt eventyr med sin smeltende stemme.

Book

Book Burhan G

Burhan G repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes her på siden ved at sende en forespørgsel eller ringe direkte på telefon 70 21 70 25. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Burhan G

Burhan G udgav i begyndelsen musik på engelsk, der mest handlede om fest, farver og damer. Siden kom dansksproget musik til, og det blev startskuddet til karrieren. Han har haft 13 top 10 singler på den danske hitliste, og hans album ”Burhan G” fra 2010 har solgt 6 gange platin.

Læs mere her: Burhan G er en kæmpe succes

Opvokset i Brøndby Strand og har spillet sammen med Outlandish, før han brød igennem med sin egen musik. Han har også været solosopran i Københavns Drengekor. Han har gennem hele sin karriere spillet og skrevet musik med andre kunstnere, bl.a. Medina, Sukkerchok, Ankerstjerne, Nik & Jay og L.O.C.

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Anders Blichfeldt

,

Hej Matematik

Marie Carmen Koppel

Scarlet Pleasure

Johnny Deluxe

Danser Med Drenge