Camilla Ottesen
Camilla Ottesen

Camilla Ottesen

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Camilla Ottesen fordi

Camilla Ottesen er et fantastisk indslag til et hav af arrangementer. Hun kan fungere som vært og med stor træfsikkerhed lede slagets gang, eller hun kan komme og dele ud af de mange spændende historier, hun har gemt i ærmet.

Camilla Ottesen er derudover en utrolig historiefortæller, og hun gemmer på et hav af spændende historier. Hør hende fx fortælle om, da hun fik sit livs eventyr i Sydafrika i forbindelse med optagelserne til succesprogrammet ’Det Vildeste Måltid’, hvor hverdagen bestod af jagt og måltidet af gnubøffer, impalabøffer og kødsauce lavet af springbuk.
Eller hør hende fortæller om sit eget liv og de overvejelser, hun har gjort sig omkring det at flytte familien til savannen og gennem et år leve med zebraer, leoparder og dødlige slanger som de eneste naboer.

Book

Book Camilla Ottesen

Book Camilla Ottesen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Camilla Ottesen

Uanset hvilket arrangement du skal bruge en konferencier til, så kan du rolig bede Camilla Ottesen om at styre det. Med de mange års tv-erfaring bevarer hun det rolige overblik og har altid et glimt i øjet. Som den perfekte og udadvendte konferencier er Camilla med til at løfte arrangementet til et andet niveau.

Med sine mange års erfaring er Camilla den perfekte kvinde i front til dit arrangement.
Hun har fungeret som vært ved indsamlingsshowet Brystgalla for Kræftens Bekæmpelse 3 år i træk, hun har stået i spidsen for store live transmissioner som Dansk Melodi Grand Prix og Sportsgalla i Herning. Hun har charmeret sig ind i hjerterne på danskerne i værtsrollen på livsstilsprogrammer som Ønskehaven og Uventet besøg, og hun har sat gang i deltagerne i Fangerne på Fortet.

Uanset hvilken konstellation Camilla Ottesen optræder i, så er hun et hit. Hun forstår at læse publikum og tilpasse sig sine omgivelser. Hun udviser et utroligt engagement, har et smittende humør, og alle føler sig godt selskab med hende.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.