Cantus Tyrolerne
Cantus Tyrolerne

Cantus Tyrolerne

Cantus Tyrolerne er et tyrolerorkester med erfarne og glade musikere, som med garanti får publikum til at synge med og indtage dansegulvet. Cantus består af 9 musikere fordelt på guitar, tuba, harmonika, trommer, trompeter, klarinet, basun og jodlerin. Alle medlemmer er uddannet på musikkonservatorierne eller er privatuddannet. Orkestret har ry for at være i stand til at skabe liv og festlig stemning i ethvert publikum, uanset om gæsterne på forhånd er indstillet på at overgive sig til tyrolermusikken.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Cantus Tyrolerne fordi

Har du nogensinde overvejet, hvordan populære popsange lyder, når de bliver ”Tyrolerfiseret”? Nej, vel? Hvis det bliver gjort professionelt og med respekt for det oprindelige materiale, så tilbyder Cantus en af de bedste fester. Du vil slet ikke kunne lade være med at lide tyrolermusik, når Cantus går på scenen.

Det kan godt være, at du ikke selv kan jodle, men det gør ikke noget. Det kan også godt være at du tror du slet ikke bryder dig om tyrolermusik, men det gør heller ikke noget. Du vil sikkert kunne lide livs- og musikglæden samt det høje professionelle musikalske niveau, som Cantus bringer til festen.

Med Cantus Tyrolerne kan du være sikker på at opleve en sjov og fantastisk aften.

Book

Book Cantus Tyrolerne

Book Cantus Tyrolerne direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Cantus Tyrolerne

Cantus Tyrolerne leverer ægte tyrolermusik i en sådan grad, at de bliver booket gentagende gange på landets mange spillesteder, ved private arrangementer og hos nogle af landets største virksomheder. Tyroler orkestret kan spille så god musik, at det når ned til bagvæggen af lokalet og tilbage igen.

Lignende artister

,

The Antonelli Orchestra

,

Stagebreakers

,

FestOrkestret

,

All Stars United

,

Greatest Hit

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.