carpark-north

Carpark North

carpark-north

Carpark North

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Dansk elektrorock

Carpark North kræver næsten ikke en nærmere introduktion. Den enestående blanding mellem det rå og det elektroniske – elektrorock. Bandet har været fast inventar på radioernes spillelister og i danskernes hjerter siden 1999. Det er blandt andet blevet til 5 singler, der har været ’Ugen Uundgåelige’ på P3. Du har hetl sikkert lyttet med på numre som "40 Days", "Transparent & Glasslike" og "Human". Det er blevet til 6 albums og et utal af soundtracks til dansk film og TV.

Omfangsrig livekarriere

Drengene har en kæmpe livekarriere i bagagen. De har spillet på store festivaler som Nibe Festival, Slesvig Rocks, Midtfyns Festival og Århus Festuge. Det er nu muligt at opleve Carpark North direkte til dit arrangement. De leverer deres absolut bedste hits og forvandler scenen til deres helt eget univers fyldt med rock og elektronisk musik. Der er gang i musikken, og der bliver helt sikkert også gang i publikum.

Book

Book Carpark North

Du kan booke Carpark North direkte hos XE. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Carpark North

Bandet består af Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge. Søren Balsner og Lau Højen dannede det første band, der medvirkede i DM i Rock i 1997. Bandet som vi kender det spillede sammen for første gang i juli 1999. Efter en sejr i Randersmesterskaberne i Rock og Midtjyllands Talentkonkurrence indspillede de demoen ”Carstereo”. Med 2700 solgte eksemplarer blev det den bedste sælgende demo nogensinde. Siden da har karrieren blot taget fart.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Carpark North

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...