Carsten Bang

Carsten Bang

Carsten Bang

Carsten Bang

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Show
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Carsten Bang fordi

Carsten har en enorm erfaring, og han har optrådt til alt fra Comedy Aid og Comedy Fight Club til Badabing Show og 5. Halvleg og har derudover også stået bag de anmelderroste one-man show ”DYRET”, ”Har satan en fætter” og ”Bang! Jeg er død”.

Det er få, der har så meget erfaring med stand up som Carsten Bang, og han har i mange år stået som en af de helt store komikere på den danske stand up scene.
Carsten har været med siden stand uppen kom til Danmark i start 90’erne og har leveret topunderholdning til danskerne både foran og bagved scenen.

Carsten taler om alt mellem himmel og jord. Han tager ofte fat i de ting, vi alle sammen oplever i hverdagen, men i hans selskab får de ting pludselig en ny og utrolig humoristisk karakter.

Hans materiale er altid originalt, interessant og underfundigt. Han formår som ingen anden at levere morsomme og intelligente betragtninger omkring livet – alle med sans for deltaljen og det overraskende, og som publikum får du trænet både lattermuskler og hjerneceller.

Optrædener

Carsten Bang har medvirket i

– ALTER EGO, 2017, one-man show
– 5. halvleg, 2015, Kanal 5
– Badabing Show, 2015, P4
– DYRET!, 2014, one-man show
– Plukker kameler, 2011
– BANG! Jeg er død, 2009
– Talegaver til børn, 2003 og 2007, vært

Book

Book Carsten Bang

Book Carsten Bang direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Show

Carsten Bang og one-man showet ‘ALTER EGO’

Den 14. september havde Carsten Bangs one-man show, ALTER EGO, premiere i Esbjerg og tog udgangspunkt i spørgsmålet til ham selv “Jeg ved, hvem jeg er – men er jeg altid den samme?” Endnu engang berigede Bang os med det skarpsyn og den karateristiske comedy-stil, der henover de sidste mere end 20 år har resulteret i fyldte sale, utallige fire- og fem-stjernede anmelderroser og placeret ham i “superligaen” af stand-up komikere.

“Nogen gange er jeg entusiastisk – andre gange opgivende. Nogen gange praktisk og logisk – andre gange hovedløs. Nogen gange handler jeg med omtanke – andre gange følelsesmæssigt. Nogen gange er jeg fuld af selvtillid – andre gange bare fuld.” Bang blotter sin personlighed i en kredsen om det store overordnede spørgsmål, hvor ofte vi i virkeligheden er os selv frem for vores Alter Ego – denne bedre udgave af os selv, som vi allerhelst vil se os som værende? Showet har været udsolgt landet over og berigede os alle med en filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende oplevelse fra Carsten Bang, der stod ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv.

Carsten Bang er ikke aktuel med turen længere, men grundet showets popularitet er han eftertragtet som aldrig før og du kan booke ham direkte på siden eller ringe på tlf. +45 7021 7025.

Lær mere

Lær meget mere om Carsten Bang

Carsten Bang tilhører gruppen af danske stand-up pionerer, der rejste med firetoget til København og trådte deres barnesko i klubben Din’s. Det har naturligt medbragt en hel del rutine. Bang er en glimrende tekniker, og han er god til at gribe momentet i en sal, der formentlig ligner den folkelige virkelighed, de fleste komikere møder, når de rejser rundt og træder op. Langt fra Bremen og Comedy Zoo i Hipsterkøbenhavn.

Når Carsten Bang optræder, er det med en afslappet og jysk charme. Han fremstår helt igennem overbevisende og troværdig. Han leverer stand up på et højt plan, som tydeligt viser, hvorfor han er en af de dygtigste komikere i Danmark. Carsten har mange års erfaring, og det betyder, at han tør tage sig tid. Det gør ham i stand til at opbygge historier og levere punch lines så knivskarpt, at alle må overgive sig til latteren.

Carsten Bang har en fantastisk måde at omfavne sit publikum på, og han er en af de mest inkluderende komikere på den danske scene. Alle føler sig godt tilpas i hans selskab, og Carsten Bang er utrolig populær blandt alle aldersgrupper.
Vil du være sikker på en succesoplevelse for alle, så book Carsten Bang.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Torben Chris

Thomas Wivel

Jacob Taarnhøj

Sanne Søndergaard

Adam og Noah

Anders “Anden” Matthesen

Jacob Tingleff