Carsten Bang

Carsten Bang

Carsten Bang

Carsten Bang

  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Show
  • Læs mere
Beskrivelse

En 'grand old man' inden for stand-up

Det er få, der har så meget erfaring med stand up som Carsten Bang. Han har i mange år stået som en af de helt store komikere på den danske stand-up scene. Han har været med siden stand-uppen kom til Danmark i start 90’erne og har leveret topunderholdning til danskerne siden.

Humoristiske betragtninger om livet

Hans materiale er altid originalt, interessant og underfundigt. Han formår som ingen anden at levere morsomme og intelligente betragtninger omkring livet – alle med sans for deltaljen og det overraskende, og som publikum får du trænet både lattermuskler og hjerneceller.

Bang har optrådt til alt fra Comedy Aid og Comedy Fight Club til Badabing Show og 5. Halvleg. Han har derudover stået bag de anmelderroste one-man shows ”DYRET”, ”Har satan en fætter” og ”Bang! Jeg er død”.

Optrædener

Carsten Bang har medvirket i

– ALTER EGO, 2017, one-man show
– 5. halvleg, 2015, Kanal 5
– Badabing Show, 2015, P4
– DYRET!, 2014, one-man show
– Plukker kameler, 2011
– BANG! Jeg er død, 2009
– Talegaver til børn, 2003 og 2007, vært

Book

Book Carsten Bang

Book Carsten Bang direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Show

Carsten Bang og one-man showet ‘ALTER EGO’

ALTER EGO tager udgangspunkt i spørgsmålet til Carsten selv “Jeg ved, hvem jeg er – men er jeg altid den samme?” Endnu engang berigede Bang os med det skarpsyn og den karateristiske comedy-stil. Stilen, der henover de sidste mere end 20 år har resulteret i fyldte sale, utallige fire- og fem-stjernede anmelderroser og placeret ham i “superligaen” af stand-up komikere.

En blottet personlighed

“Nogen gange er jeg entusiastisk – andre gange opgivende. Nogen gange praktisk og logisk – andre gange hovedløs. Nogen gange handler jeg med omtanke – andre gange følelsesmæssigt. Nogen gange er jeg fuld af selvtillid – andre gange bare fuld.” Bang blotter sin personlighed i en kredsen om det store overordnede spørgsmål, hvor ofte vi i virkeligheden er os selv frem for vores Alter Ego? Sådan som vi aller helst vil se os selv?

Oplev Carsten Bang til dit arrangement

Showet har været udsolgt landet over og berigede os alle med en filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende oplevelse fra Carsten Bang, der stod ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv. Han er ikke aktuel med turen længere, men grundet showets popularitet er han eftertragtet som aldrig før og du kan booke ham direkte på siden eller ringe på tlf. +45 7021 7025.

Læs mere

Mere om Carsten Bang

Carsten Bang tilhører gruppen af danske stand-up pionerer, der rejste med firetoget til København og optrådte i klubben Din’s. Det har naturligt medbragt en hel del rutine. Bang er en glimrende tekniker, og han er god til at gribe momentet i en sal, der formentlig ligner den folkelige virkelighed, de fleste komikere møder, når de rejser rundt og træder op. Langt fra Bremen og Comedy Zoo i 'Hipsterkøbenhavn'.

Afslappende og jysk charme

Når Carsten Bang optræder, er det med en afslappet og jysk charme. Han fremstår helt igennem overbevisende og troværdig. Han leverer stand-up på et højt plan, som tydeligt viser, hvorfor han er en af de dygtigste komikere i Danmark. Han har mange års erfaring, og det betyder, at han tør tage sig tid. Det gør ham i stand til at opbygge historier og levere punchlines så knivskarpt, at alle må overgive sig til latteren.

Passer til alle publikum

Han har en fantastisk måde at omfavne sit publikum på, og han er en af de mest inkluderende komikere på den danske scene. Alle føler sig godt tilpas i hans selskab, og Bang er utrolig populær blandt alle aldersgrupper.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Carsten Bang

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...