Carsten Bang

Carsten Bang

Carsten Bang

Carsten Bang

  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Show
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Carsten Bang til firmafesten

Det er få, der har så meget erfaring med stand up som Carsten Bang. Han har i mange år stået som en af de helt store komikere på den danske stand-up scene. Han har været med siden stand-uppen kom til Danmark i start 90’erne og har leveret topunderholdning til danskerne siden.

En 'grand old man' inden for stand-up

Hans materiale er altid originalt, interessant og underfundigt. Han formår som ingen anden at levere morsomme og intelligente betragtninger omkring livet – alle med sans for deltaljen og det overraskende, og som publikum får du trænet både lattermuskler og hjerneceller.

Bang har optrådt til alt fra Comedy Aid og Comedy Fight Club til Badabing Show og 5. Halvleg. Han har derudover stået bag de anmelderroste one-man shows ”DYRET”, ”Har satan en fætter” og ”Bang! Jeg er død”.

Optrædener

Carsten Bang har medvirket i

– ALTER EGO, 2017, one-man show
– 5. halvleg, 2015, Kanal 5
– Badabing Show, 2015, P4
– DYRET!, 2014, one-man show
– Plukker kameler, 2011
– BANG! Jeg er død, 2009
– Talegaver til børn, 2003 og 2007, vært

Book

Book Carsten Bang

Book Carsten Bang direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Show

Carsten Bang og one-man showet ‘ALTER EGO’

ALTER EGO tager udgangspunkt i spørgsmålet til Carsten selv “Jeg ved, hvem jeg er – men er jeg altid den samme?” Endnu engang berigede Bang os med det skarpsyn og den karateristiske comedy-stil. Stilen, der henover de sidste mere end 20 år har resulteret i fyldte sale, utallige fire- og fem-stjernede anmelderroser og placeret ham i “superligaen” af stand-up komikere.

En blottet personlighed

“Nogen gange er jeg entusiastisk – andre gange opgivende. Nogen gange praktisk og logisk – andre gange hovedløs. Nogen gange handler jeg med omtanke – andre gange følelsesmæssigt. Nogen gange er jeg fuld af selvtillid – andre gange bare fuld.” Bang blotter sin personlighed i en kredsen om det store overordnede spørgsmål, hvor ofte vi i virkeligheden er os selv frem for vores Alter Ego? Sådan som vi aller helst vil se os selv?

Oplev Carsten Bang til dit arrangement

Showet har været udsolgt landet over og berigede os alle med en filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende oplevelse fra Carsten Bang, der stod ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv. Han er ikke aktuel med turen længere, men grundet showets popularitet er han eftertragtet som aldrig før og du kan booke ham direkte på siden eller ringe på tlf. +45 7021 7025.

Læs mere

Mere om Carsten Bang

Carsten Bang tilhører gruppen af danske stand-up pionerer, der rejste med firetoget til København og optrådte i klubben Din’s. Det har naturligt medbragt en hel del rutine. Bang er en glimrende tekniker, og han er god til at gribe momentet i en sal, der formentlig ligner den folkelige virkelighed, de fleste komikere møder, når de rejser rundt og træder op. Langt fra Bremen og Comedy Zoo i 'Hipsterkøbenhavn'.

Afslappende og jysk charme

Når Carsten Bang optræder, er det med en afslappet og jysk charme. Han fremstår helt igennem overbevisende og troværdig. Han leverer stand-up på et højt plan, som tydeligt viser, hvorfor han er en af de dygtigste komikere i Danmark. Han har mange års erfaring, og det betyder, at han tør tage sig tid. Det gør ham i stand til at opbygge historier og levere punchlines så knivskarpt, at alle må overgive sig til latteren.

Passer til alle publikum

Han har en fantastisk måde at omfavne sit publikum på, og han er en af de mest inkluderende komikere på den danske scene. Alle føler sig godt tilpas i hans selskab, og Bang er utrolig populær blandt alle aldersgrupper.

Derfor skal du booke Carsten Bang hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Carsten Bang

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Jonatan Spang

Jonas Mogensen

Anders Matthesen

Anders Fjelsted

Dan Andersen

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision