Carsten Eskelund
Carsten Eskelund

Carsten Eskelund

Carsten Eskelund debuterede som stand upper i 2000, og siden har han deltaget i et hav af forskellige arrangementer fra Stand-up.dk, Talegaver til børn og Comedy Aid til soloforestillingen ”Sådan én man griner af”. Carsten har derudover gjort sig bemærket som tekstforfatter og redaktionsmedlem i programmet Vangsøs vækning på The Voice, som grundlægger af quizshowet Den hvide lektie og hans bløde stemme genkender flere af Radio 100FMs lyttere.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Carsten Eskelund fordi

Carsten Eskelund er indbegrebet af charme, selvtillid og lækkert hår, og han charmerer alle – selv publikum på de bagerste rækker må overgive sig, når han træder på scenen.

Carsten Eskelund kan finde på at snakke om alt – også dig, hvis du sidder på første række. Carsten har nemlig en utrolig evne til at reagere lynhurtigt på input fra publikum, som han gerne inddrager til stor morskab for alle i rummet.
Han har en utrolig energi og humor, der ofte opstår i dynamikken med publikum, og han formår at tryllebinde og fastholde deres opmærksomhed fra første til sidste minut.

Der er fart over feltet, når Carsten Eskelund går på scenen. Han leverer jokes af høj kvalitet, og det er altid intelligent, usædvanligt og overraskende. Hans sprøde og fløjlsbløde stemme er en gave. Han formår nemlig at få den groveste joke til at lyde som sød musik, og publikum er vilde med det.

Book

Book Carsten Eskelund

Book Carsten Eskelund direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Carsten Eskelund

Om Carstens jokes er planlagte eller improviserede, så leveres de med en overbevisende selvsikkerhed og charme.
Hans grinagtige pointer, flabede men begavede jokes og upåklagelige timing har givet ham en massiv fanskare, og hans popularitet er tydelig.

Hvis du ønsker en aften med fart over feltet, så er Carsten Eskelund manden. Selvom det går stærkt, så tager han dog altid hånd om og hygger om sit publikum, og Carsten er derfor også en suveræn vært.

Lignende artister

Jacob Tingleff

Jonas Mogensen

Mikael Wulff

Ruben Søltoft

Mads Brynnum

Simon Talbot

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.