Casper Christensen

Casper Christensen

Casper Christensen

Casper Christensen

  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Oplev toppen af dansk stand-up

Casper Christensen er kendetegnet ved talent, viljen til fornyelse og modet til at gå nye veje. Han kan og tør skubbe grænser og flytte ved det, man kan og må tale om ved at give det et humoristisk slør.

En vaskeægte firstmover

Casper Christensen behøver ingen nærmere introduktion. Han er et fænomen i sig selv. Han er kendt og elsket af de fleste, og hans betydning for dansk stand up er umulig at komme udenom. Han er nemlig manden, der introducerede den allerførste generation af stand up-komikere i Danmark. Han kan i høj grad påtage sig æren for stand uppens store succes i dag.

Legenden fra Klovn og Langt Fra Las Vegas

Han har stået i spidsen for nogle af de mest innovative og succesfulde projekter inden for radio og tv. Fra det grænseoverskridende radio-satire show Tæskeholdet, til det ekstremt populære quizprogram Husk lige tandbørsten. Fra det legendariske Casper og Mandrilaftalen og Langt fra Las Vegas til seersucces KLOVN. Casper Christensen har stået bag det og et hav af andre projekter, der har gjort ham til et af de mest succesfulde mennesker inden for den danske underholdningsbranche.

Kendt fra

Han har medvirket i

– Klovn
– Langt fra Las Vegas
– Casper og Mandrilaftalen
– Fleggaard reklameserie
– Tæskeholdet
– Husk lige tandbørsten

Book

Book Casper Christensen

Book Casper Christensen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Casper Christensen

Siden han på en studietur til USA besluttede sig for at blive stand up-komiker, har han arbejdet på først og føre genren til Danmark. Han har fornyet og udfordre de ting, som får os til at grine. Og han er lykkes med det. Casper Christensen formår som ingen anden at få danskerne til at grine. Han evner at bringe skæve og skøre vinkler ind over almindelige hverdagssituationer Han får os til at se vores liv og verden på helt nye måder.

Også ideel som konferencier

Christensen har også stor erfaring vært og konferencier. Han har blandt andet stået i spidsen for Danish Music Awards, Zulu Awards og programmer som Deal no Deal og Grib mikrofonen. Hver gang optræder han med en overbevisende energi, et utrætteligt tempo og en professionalisme uden lige.

Kan bookes som:

Forespørg på Casper Christensen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis