Casper Christensen
Casper Christensen

Konferencier, Prisklasse 4, Stand-up

Casper Christensen
Casper Christensen

Konferencier, Prisklasse 4, Stand-up

Casper Christensen
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Stand-up / Casper Christensen

Casper Christensen

Konferencier, Prisklasse 4, Stand-up

Du kender Casper Christensen fra

Casper Christensen har stået i spidsen for nogle af de mest innovative og succesfulde projekter inden for radio og tv. Fra det grænseoverskridende radio-satire show Tæskeholdet, til det ekstremt populære quizprogram Husk lige tandbørsten. Fra det legendariske Casper og Mandrilaftalen og Langt fra Las Vegas til seersucces KLOVN. Casper Christensen har stået bag det og et hav af andre projekter, der har gjort ham til et af de mest succesfulde mennesker inden for den danske underholdningsbranche.

Du skal booke Casper Christensen fordi

Casper Christensen er kendetegnet ved talent, viljen til fornyelse og modet til at gå nye veje. Han kan og tør skubbe grænser og flytte ved det, man kan og må tale om ved at give det et humoristisk slør.

Casper Christensen behøver ingen nærmere introduktion, for han er nærmest et fænomen i sig selv. Han er kendt og elsket af de fleste, og hans betydning for dansk stand up er umulig at komme udenom.
Casper Christensen er nemlig manden, der introducerede stand up og lokomotivet for den allerførste generation af stand up-komikere i Danmark. Han kan i høj grad påtage sig æren for stand uppens store succes i dag.

Casper Christensen er uden tvivl en af de betydeligste og mest populære personer på den danske underholdningsscene, og han kan gøre ethvert arrangement – stort som småt – helt uforglemmeligt.

Casper Christensen har medvirket i

– Klovn
– Langt fra Las Vegas
– Casper og Mandrilaftalen
– Fleggaard reklameserie
– Tæskeholdet
– Husk lige tandbørsten

Book Casper Christensen

Book Casper Christensen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Casper Christensen

Siden Casper, på en studietur til USA, besluttede sig for at blive stand up-komiker, har han arbejdet på først og føre genren til Danmark og siden at forny den og udfordre de ting, som får os til at grine. Det må siges at være lykkedes. Casper formår som ingen anden at få danskerne til at grine. Han evner at bringe skæve og skøre vinkler ind over almindelige hverdagssituationer, der får os til at se vores liv og vores verden på helt nye og sjove måder.

Casper Christensen har også stor erfaring vært og konferencier. Han har blandt andet stået i spidsen for Danish Music Awards, Zulu Awards og programmer som Deal no Deal og Grib mikrofonen. Hver gang optræder han med en overbevisende energi, et utrætteligt tempo og en professionalisme uden lige.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...