Casper Christensen

Casper Christensen

Casper Christensen

Casper Christensen

  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Oplev toppen af dansk stand-up

Casper Christensen er kendetegnet ved talent, viljen til fornyelse og modet til at gå nye veje. Han kan og tør skubbe grænser og flytte ved det, man kan og må tale om ved at give det et humoristisk slør.

En vaskeægte firstmover

Casper Christensen behøver ingen nærmere introduktion. Han er et fænomen i sig selv. Han er kendt og elsket af de fleste, og hans betydning for dansk stand up er umulig at komme udenom. Han er nemlig manden, der introducerede den allerførste generation af stand up-komikere i Danmark. Han kan i høj grad påtage sig æren for stand uppens store succes i dag.

Legenden fra Klovn og Langt Fra Las Vegas

Han har stået i spidsen for nogle af de mest innovative og succesfulde projekter inden for radio og tv. Fra det grænseoverskridende radio-satire show Tæskeholdet, til det ekstremt populære quizprogram Husk lige tandbørsten. Fra det legendariske Casper og Mandrilaftalen og Langt fra Las Vegas til seersucces KLOVN. Casper Christensen har stået bag det og et hav af andre projekter, der har gjort ham til et af de mest succesfulde mennesker inden for den danske underholdningsbranche.

Kendt fra

Han har medvirket i

– Klovn
– Langt fra Las Vegas
– Casper og Mandrilaftalen
– Fleggaard reklameserie
– Tæskeholdet
– Husk lige tandbørsten

Book

Book Casper Christensen

Book Casper Christensen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Casper Christensen

Siden han på en studietur til USA besluttede sig for at blive stand up-komiker, har han arbejdet på først og føre genren til Danmark. Han har fornyet og udfordre de ting, som får os til at grine. Og han er lykkes med det. Casper Christensen formår som ingen anden at få danskerne til at grine. Han evner at bringe skæve og skøre vinkler ind over almindelige hverdagssituationer Han får os til at se vores liv og verden på helt nye måder.

Også ideel som konferencier

Christensen har også stor erfaring vært og konferencier. Han har blandt andet stået i spidsen for Danish Music Awards, Zulu Awards og programmer som Deal no Deal og Grib mikrofonen. Hver gang optræder han med en overbevisende energi, et utrætteligt tempo og en professionalisme uden lige.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Casper Christensen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...