chief 1
chief 1

Chief 1

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Chief 1 fordi

Chief 1 er en af Danmarks dygtigste DJ’s og har gennem de sidste 30 år spillet musik. Han er aldrig bleg for at gribe mikrofonen og fyre op for en fest, som vil skabe en helt unik oplevelse. Chief 1 er manden der skabte Nik og Jay, han har skrevet og produceret sange til adskillige store kunstnere og så er han et naturtalent bag en DJ-pult.

Hans borgerlige navn er Lars Pedersen og udover at være DJ er han et naturtalent indenfor sangskrivning og musikproducering. Gennem sin lange karriere har han leveret adskillige hits. Han er en stor stjerne indenfor hiphoppens verden og skabte tilbage i 80’erne musikgruppen Rockers by Choice, som hittede med nummeret ”Engel”. Gruppen blev den første danske rap gruppe, som blev vist på MTV.

Siden har Chief 1 haft kæmpe succes. Han har gennem årene arbejdet sammen med nogle af Danmarks største kunstnere, bl.a. Remee, Bryan Rice, Sanne Salomonsen, Shu-bi-dua, Johnny Madsen, Niklas, Outlandish og Danser med drenge. Han har produceret, medvirket og skrevet over 1,5 mio. plader og har fået guld og platin utallige gange.

Book

Book Chief 1

Book Chief 1 direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Chief 1

Lars Pedersen aka Chief 1 blev født den 21. februar 1970 i København. Hans far var trommeslager i bandet The Clifters band, et rock band som var meget populær i 60’erne. Hans bror er rapperen Per ’Dee Pee’ Pedersen, og egentlig var det ham , der i sin tid vækkede Lars Pedersens interesse for musik. I 80’erne tog Lars Pedersens bror en tur til USA og sendte kassettebånd med rapmusik og Hip Hop hjem til Danmark. Fra den dag Lars Pedersen hørte det første kassettebånd med rapmusik, blev han ellevild og det har holdt ved lige siden.

Tilbage i 1984 dannede Chief 1 rapgruppen Rockers By Choice. Gruppen bestod af Chief 1, Dee Pee, Master Phoze, Mc Pete og MC Swan. Gruppen slog for alvor igennem med nummeret ”Opråb til det danske folk” i 1988.

Chief 1 har gennem sin karriere skrevet hele 4 sange til det Danske Melodi Grand Prix. Ud af de fire vandt tre af numrene: ”Stemmen i mit liv” (1997), ”Should’ve Known Better” (2012) og ”The way you are” (2015).

I 2012 drev Chief 1 i samarbejde med Remee musikselskabet ”RE:A.CH” som fik stor succes med musikere som L.I.G.A og Bo Evers.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

DJ Rasmus Behncke

,

Jesper Green

, ,

Thomas Madvig

,

Morten Greven Thomsen

,

Lille Lars

,

Lars Bjarno

,

Peter Kastrup