chief 1

Chief 1

chief 1

Chief 1

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Manden der skabte Nik & Jay

Chief 1 kommer med 30 års musikerfaring i bagagen. Han er aldrig bleg for at gribe mikrofonen og fyre op for en fest. Han er manden, der skabte Nik og Jay, han har skrevet og produceret sange til adskillige store kunstnere. Og så er han et naturtalent bag en DJ-pult - og det kan dit arrangement få glæde af.

Verdensklasses pop

Han har gennem årene arbejdet sammen med nogle af Danmarks største kunstnere, bl.a. Remee, Bryan Rice, Sanne Salomonsen, Shu-bi-dua, Johnny Madsen, Niklas, Outlandish og Danser med drenge. Han har produceret, medvirket og skrevet over 1,5 mio. plader og har fået guld og platin utallige gange. Der er altså tale om en af de helt tunge drenge i klassen, som kommer med noget at det allerbedst pop fra tiden. Med Chief 1 som underholdning til dit arrangement er du sikker på at give dine gæster en formidabel fest, uanset om det er et bryllup eller et firmaarrangement.

Book

Book Chief 1

Du kan booke Chief 1 direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Chief 1

Lars Pedersen aka Chief 1 blev født den 21. februar 1970 i København. Hans far var trommeslager i bandet The Clifters band, et rockband som var meget populær i 60’erne.

Hip hop på kassettebånd startede karrieren

Hans bror er rapperen Per ’Dee Pee’ Pedersen, og egentlig var det ham , der i sin tid vækkede Lars Pedersens interesse for musik. I 80’erne tog Lars Pedersens bror en tur til USA og sendte kassettebånd med rapmusik og Hip Hop hjem til Danmark. Fra den dag Lars Pedersen hørte det første kassettebånd med rapmusik, blev han ellevild og det har holdt ved lige siden.

Tilbage i 1984 startede han rapgruppen Rockers By Choice sammen med Dee Pee, Master Phoze, Mc Pete og MC Swan. Gruppen slog for alvor igennem med nummeret ”Opråb til det danske folk” i 1988. Det er blevet til hele 4 sange til det Danske Melodi Grand Prix. Ud af de fire vandt tre af numrene: ”Stemmen i mit liv” (1997), ”Should’ve Known Better” (2012) og ”The way you are” (2015).

I 2012 drev han i samarbejde med Remee musikselskabet ”RE:A.CH” som fik stor succes med musikere som L.I.G.A og Bo Evers.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Chief 1

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

, ,

Thomas Madvig

,

Lille Lars

,

Dan Rachlin

,

Jean Von Baden

,

Mads Laumann

,

Nick Decaza