chief 1

Chief 1 DJ

chief 1

Chief 1 DJ

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book DJ Chief 1 til dit arrangement her

Chief 1 kommer med 30 års musikerfaring i bagagen. Han er aldrig bleg for at gribe mikrofonen og fyre op for en fest. Han er manden, der skabte Nik og Jay, han har skrevet og produceret sange til adskillige store kunstnere. Og så er han et naturtalent bag en DJ-pult - og det kan dit arrangement få glæde af.

Manden der skabte Nik & Jay

Han har gennem årene arbejdet sammen med nogle af Danmarks største kunstnere, bl.a. Remee, Bryan Rice, Sanne Salomonsen, Shu-bi-dua, Johnny Madsen, Niklas, Outlandish og Danser med drenge. Han har produceret, medvirket og skrevet over 1,5 mio. plader og har fået guld og platin utallige gange. Der er altså tale om en af de helt tunge drenge i klassen, som kommer med noget at det allerbedst pop fra tiden. Med Chief 1 som underholdning til dit arrangement er du sikker på at give dine gæster en formidabel fest, uanset om det er et bryllup eller et firmaarrangement.

Book

Book Chief 1

Du kan booke Chief 1 direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Chief 1

Lars Pedersen aka Chief 1 blev født den 21. februar 1970 i København. Hans far var trommeslager i bandet The Clifters band, et rockband som var meget populær i 60’erne.

Hip hop på kassettebånd startede karrieren

Hans bror er rapperen Per ’Dee Pee’ Pedersen, og egentlig var det ham , der i sin tid vækkede Lars Pedersens interesse for musik. I 80’erne tog Lars Pedersens bror en tur til USA og sendte kassettebånd med rapmusik og Hip Hop hjem til Danmark. Fra den dag Lars Pedersen hørte det første kassettebånd med rapmusik, blev han ellevild og det har holdt ved lige siden.

Tilbage i 1984 startede han rapgruppen Rockers By Choice sammen med Dee Pee, Master Phoze, Mc Pete og MC Swan. Gruppen slog for alvor igennem med nummeret ”Opråb til det danske folk” i 1988. Det er blevet til hele 4 sange til det Danske Melodi Grand Prix. Ud af de fire vandt tre af numrene: ”Stemmen i mit liv” (1997), ”Should’ve Known Better” (2012) og ”The way you are” (2015).

I 2012 drev han i samarbejde med Remee musikselskabet ”RE:A.CH” som fik stor succes med musikere som L.I.G.A og Bo Evers.

Derfor skal du booke Chief 1 hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Chief 1

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

, ,

Thomas Madvig

,

Lille Lars

,

Dan Rachlin

,

Jean Von Baden

,

Mads Laumann

,

Nick Decaza

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy