Chili Klaus

Chili Klaus komiker

Chili Klaus

Chili Klaus komiker

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Chili Klaus og Oplev chilismagning med dine kolleger

Claus Pilgaard er manden bag Chili Klaus. Hans populære chilismagninger med en lang række kendisser er en af de største virale succeser i Danmark. Han er kendt og elsket af de fleste for sine populære chilivideoer, der har millioner af visninger.

Chilismagning med kendisser

Han har inviteret alt fra Mads Steffensen, Allan Simonsen og Bubber til Hella Joof og Smadremanden ind for at smage nogle af verdens stærkeste chilier. Konceptet går ud på, at gæsten vælger én chili ud af tre mulige. Herefter indtager Chili Klaus og hans gæst chilien i én mundfuld for derefter at beskrive smagsoplevelsen og vindstyrken. Konceptet er enkelt, men uhyre underholdende.

Chili Klaus begyndte at dyrke sin egen chili tilbage i 2008. I 2013 uploadede han sin første chilirelaterede video på YouTube. Siden er han stormet frem og med over 284.000 likes på Facebook, er han efterhånden blevet allemandseje. Han er også blevet hædret for sit arbejde blandt andet med prisen inden for ”Mad på sociale medier” uddelt af mad+medier og en Zulu Award for ”Året mest underholdende video” for den legendariske chili-video med Bubber, der i dag har været afspillet næsten 2 millioner gange på YouTube.

Book

Book Chili Klaus

Book Chili Klaus direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Chili Klaus

Claus Pilgaard er oprindelig uddannet musikpædagog og pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han har i en lang årrække levet som professionel kapelmester, musiker og komiker, blandt andet i rollen som Klaus Wunderhits. Derudover er han udpræget chili-entusiast, og han har med stor succes formået af udnytte denne interesse og udvikle sit nu velkendte chili-koncept.

Foredragsholder, konferencier og entertainer

Han kan bookes som foredragsholder, konferencier og entertainer. Han er et fantastisk alternativ, hvis du ønsker en anderledes underholdning. Som medieperson er han yderst interessant, og hans historier er altid spændende, underholdende og fængende. Klaus tiltaler et bredt publikum og er derfor en sikker succes til de fleste arrangementer.

Derfor skal du booke Chili Klaus komiker hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

”Vi havde en fantastisk dag med Chili Klaus med rigtig mange glade gæster, og positive tilkendegivelser omkring vores ”setup”.

Klaus besidder en rigtig god evne til at spotte stemning og mennesker, og han evnede at få alle gæster til at føle sig velkomne og respekterede. Det var en stor og god oplevelse at lære ham at kende.

I får topkarakter fra os for hjælpen med at gøre +Plus standen til den vel nok mest besøgte og omtalte.”

KELD DYRBY

+PLUS MALERGROSSISTEN

"Vores arrangement med Chili Klaus var super - han var helt fantastisk og det blev en kæmpe oplevelse for vores medarbejdere."

METTE ANDERSEN

SIMCORP A/S

Chili Klaus var aftenens sjoveste indslag! Han er jo også samtidig bare super behagelig med sin rolige stemme og lune humor. Han tog røven på Jacob og alle gæster. Det ansigt Jacob og flere af gæsterne havde da han kom ind var Priceless. Og det var fedt at han efterlod lidt chili rundt på bordene. For som aftenen skred frem var der selvfølgelig flere der også skulle prøve. - Jeg tror faktisk næsten vi fik tømt Nr. Vosborg for mælk, da ingen af var ligeså cool som Jacob.

Rikke Bech

Privat kunde

Forespørg på Chili Klaus komiker

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Clement Kjersgaard

,

Privat: Peter Mygind Booking

Pernille Aalund

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet