Chili Klaus
Chili Klaus

Chili Klaus

Claus Pilgaard er manden bag Chili Klaus. Hans populære chilismagninger med en lang række kendisser er en af de største virale succeser i Danmark. Chili Klaus er kendt og elsket af de fleste for sine populære chili videoer, hvilket flere millioner visninger af hans populære videoer vidner om. Chili Klaus har for alvor bragt chilien og chilismagningen til Danmark.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Chili Klaus fordi

Han har inviteret alt fra Mads Steffensen, Allan Simonsen og Buffer til Hella Joof og Smadremanden ind for at smage nogle af verdens stærkeste chilier, og videoerne er blevet en kæmpe succes. Konceptet går ud på, at gæsten vælger én chili ud af tre mulige. Herefter indtager Chili Klaus og hans gæst chilien i én mundfuld for derefter at beskrive smagsoplevelsen og vindstyrken. Konceptet er enkelt, men uhyre underholdende.

Chili Klaus begyndte at dyrke sin egen chili tilbage i 2008, og i 2013 uploadede han sin første chili-relaterede video på YouTube. Siden er han stormet frem og med over 284.000 likes på Facebook, er han efterhånden blevet allemandseje. Han er også blevet hædret for sit arbejde blandt andet med prisen inden for ”Mad på sociale medier” uddelt af mad+medier og en Zulu Award for ”Året mest underholdende video” for den legendariske chili-video med Bubber, der i dag har været afspillet næsten 2 millioner gange på YouTube.

Book

Book Chili Klaus

Book Chili Klaus direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Chili Klaus

Claus Pilgaard er oprindelig uddannet musikpædagog og pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium og har i en lang årrække levet som professionel kapelmester, musiker og komiker, blandt andet i rollen som Klaus Wunderhits. Derudover er han udpræget chili-entusiast, og han har med stor succes formået af udnytte denne interesse og udvikle sit nu velkendte chili-koncept.

Chili Klaus kan bookes som foredragsholder, konferencier og entertainer. Han er et fantastisk alternativ, hvis du ønsker en anderledes underholdning. Som medieperson er han yderst interessant, og hans historier er altid spændende, underholdende og fængende. Klaus tiltaler et bredt publikum og er derfor en sikker succes til de fleste arrangementer.

Lignende artister

,

Casper Christensen

,

Clement Kjersgaard

Day og Severin

Camilla Ottesen

,

Jacob Haugaard

Anbefalinger Chili Klaus

”Vi havde en fantastisk dag med Chili Klaus med rigtig mange glade gæster, og positive tilkendegivelser omkring vores ”setup”.

Klaus besidder en rigtig god evne til at spotte stemning og mennesker, og han evnede at få alle gæster til at føle sig velkomne og respekterede. Det var en stor og god oplevelse at lære ham at kende.

I får topkarakter fra os for hjælpen med at gøre +Plus standen til den vel nok mest besøgte og omtalte.”

KELD DYRBY

+PLUS MALERGROSSISTEN

"Vores arrangement med Chili Klaus var super - han var helt fantastisk og det blev en kæmpe oplevelse for vores medarbejdere."

METTE ANDERSEN

SIMCORP A/S

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.