Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff

Prisklasse 4, Stand-up

Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff

Prisklasse 4, Stand-up

Christian Fuhlendorff
Anbefalinger Christian Fuhlendorff
Anbefalinger Christian Fuhlendorff

"Jeg vil gerne give en tilbagemelding på kunsternes optræden ved vores arrangement.

Christian Fuhlendorff var også rigtig god – meget underholdende og morsom. Vores adm. dir. mildest talt vred sig af grin, og vores områdedirektør responderede på et af Christians indlæg, så alle var flade af grin. Super, super godt!!

Alt i alt har hele programmet været en fantastisk oplevelse, samarbejdet med Xcluzive Entertainment har været upåklageligt, det vi har spurgt til er blevet svaret og imødekommet.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan absolut anbefale XE og ikke mindst Christian Fuhlendorff."

Forca

Lene Ibeth Frost

Luk vindue
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Stand-up / Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff

Prisklasse 4, Stand-up

Du kender Christian Fuhlendorff fra

Christian Fuhlendorff er efterhånden en erfaren komiker, og han er kendt fra Talegaver til børn, Comedy Aid, Rundt på Gulvet, Husk lige tandbørsten og for sine one-man shows, ”Mit første one-man show”, ”Enestående” og ”For at gøre en kort historie lang”. Hans talent er også blevet honoreret blandt andet med prisen som Året Komiker ved Zulu Comedy Galla.

Du skal booke Christian Fuhlendorff fordi

Christian Fuhlendorff er et veletableret navn på den danske stand up scene, og han har for alvor slået sit navn fast som en af landets sjoveste komikere.

Christian kan finde på at tale om alt fra biblen til reality shows, og han har en utrolig evne til at tilpasse sig den situation og det publikum, han står over for, så underholdningen altid er i øjenhøjde – uanset om det er lederen eller lagermedarbejderen, der skal underholdes.

Christian inviterer publikum ind i sit eget univers, der altid er fantasifuldt og forunderligt, skævt og sjovt. Christian Fuhlendorff formår at vende hverdagens trivialiteter på hovedet til stor morskab for publikum. Hans levering er exceptionel, og hans skarpe pointer udløser gang på gang massiv latter.

Christian Fuhlendorff har optrådt med

– Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk?
– For at gøre en kort historie lang, 2014
– Comedy Aid, 2013
– Comedy Aid, 2012
– Enestående, 2012
– Comedy Aid, 2011
– Livet i Nødsporet, 2011
– Comedy Aid, 2010
– Vært på Comedy Aid, 2009
– De Udvalgte, 2009
– Talegaver til Børn, 2007
– Mit første one man show, 2007
– Biblen, 2006

Book Christian Fuhlendorff

Book Christian Fuhlendorff direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff fik sit gennembrud i 2007 med “Mit første one-man show”, og han har siden leveret stand up af utrolig høj kvalitet, ligesom han hele tiden sætter nye standarder for genren.

Christian laver dog også andet end klassisk stand up. Han tilbyder også rene impro-shows, hvor han skaber comedy på stedet, og hvor magien opstår i øjeblikket. Hans impro-shows er utrolig populære og har i mere end 7 år trukket fulde huse. Hver eneste gang er en helt unik oplevelse for både ham og publikum.

Som publikum til Christian Fuhlendorff kommer du altid hjem med en unik oplevelse, og vender som regel tilbage.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...