Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff Booking

Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff Booking

  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Christian Fuhlendorff her

Christian Fuhlendorff er et veletableret navn på den danske stand up scene, og han har for alvor slået sit navn fast som en af landets sjoveste komikere. Han er kendt fra bl.a. Comedy Aid, Rundt på Gulvet og Husk lige tandbørsten.

Perfekt til firma eller privat festen

Han er også kendt for sine one-man shows, ”Mit første one-man show”, ”Enestående” og ”For at gøre en kort historie lang”. Hans talent er også blevet honoreret blandt andet med prisen som Året Komiker ved Zulu Comedy Galla. Han behandler alt fra biblen til reality shows. Han har en utrolig evne til at tilpasse sig den situation og det publikum, han står over for, så underholdningen altid er i øjenhøjde. Uanset om det er lederen eller lagermedarbejderen, der skal underholdes.

Fuhlendorff inviterer publikum ind i sit eget univers, der altid er fantasifuldt og forunderligt, skævt og sjovt. Han formår at vende hverdagens trivialiteter på hovedet til stor morskab for publikum. Hans levering er exceptionel, og hans skarpe pointer udløser gang på gang massiv latter.

Optrædener

Fuhlendorff har optrådt med

– Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk?
– For at gøre en kort historie lang, 2014
– Comedy Aid, 2013
– Comedy Aid, 2012
– Enestående, 2012
– Comedy Aid, 2011
– Livet i Nødsporet, 2011
– Comedy Aid, 2010
– Vært på Comedy Aid, 2009
– De Udvalgte, 2009
– Talegaver til Børn, 2007
– Mit første one man show, 2007
– Biblen, 2006

Book

Book Christian Fuhlendorff

Book Christian Fuhlendorff direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff fik sit gennembrud i 2007 med “Mit første one-man show”. Han har siden leveret stand up af utrolig høj kvalitet, ligesom han hele tiden sætter nye standarder for genren.

Impro-shows for fulde huse

Fuhlendorff laver dog også andet end klassisk stand up. Han tilbyder også rene impro-shows, hvor han skaber comedy på stedet, og hvor magien opstår i øjeblikket. Hans impro-shows er utrolig populære og har i mere end 7 år trukket fulde huse. Hver eneste gang er en helt unik oplevelse for både ham og publikum.

Som publikum til hans shows kommer du altid hjem med en unik oplevelse og vender som regel tilbage.

Derfor skal du booke Christian Fuhlendorff hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

"Jeg vil gerne give en tilbagemelding på kunsternes optræden ved vores arrangement.

Christian Fuhlendorff var også rigtig god – meget underholdende og morsom. Vores adm. dir. mildest talt vred sig af grin, og vores områdedirektør responderede på et af Christians indlæg, så alle var flade af grin. Super, super godt!!

Alt i alt har hele programmet været en fantastisk oplevelse, samarbejdet med Xcluzive Entertainment har været upåklageligt, det vi har spurgt til er blevet svaret og imødekommet.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan absolut anbefale XE og ikke mindst Christian Fuhlendorff."

LENE IBETH FROST

FORCA

Kan bookes som:

Forespørg på Christian Fuhlendorff

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Daniel Lill

Melvin Kakooza

Carsten Eskelund

Jonatan Spang

Kundeoplevelser

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler