Christopher

Christopher Booking

Christopher

Christopher Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Book Christopher her - Toppen af dansk musik

Christopher er en af Danmarks helt store stjerner med adskillige tophits knyttet til sit navn. Du kender helt sikkert allerede hits som fx ”Nothing in Common” og ”Irony”, der blandt mange af hans hits er strøget til tops på alle hitlister. Alt hvad han udgiver, ryger lige ind i danskernes hjerter. Der er smæk på både pop, guitar og charme, når han spiller musik.

Hitmageren Christopher til din firmafest

Med Christopher live til dit næste arrangement får du utallige hits og velkendt pop, der sætter gang i festen og skaber en fantastisk og glad stemning. Du får ikke bare alle de mange hits, du får en nærværende og personlig koncert, der vil tage alle gæsterne med storm gamle som unge. Han har hele pakken, både humor og en smørblød stemme. Han læser ethvert publikum og tager temperaturen på dit arrangement. Så kan du være helt sikker på den rigtige opbygning af koncerten.

Christopher er en yndet livekunstner i både ind- og udland. Han spillede sin første Danmarksturné i 2012. Siden har han turneret flere gange i Danmark og også turneret i Europa og Kina. Det er også blevet til en lang række af festivaler gennem de seneste år. Christopher har stor erfaring i at optræde live, og han leverer et sikkert show hver eneste gang. Live står stemmen for alvor frem, og det giver mulighed for også at spille nogle af de mere intime numre.

Book

Book Christopher hos XE

Hvis du er interesseret i at få Christopher til at starte festen til dit arrangement, så tøv ikke med at sende en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Vi står altid klar med professionel rådgivning. Når du kontakter os, tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement, ønsker og muligheder. Sammen finder vi den helt rigtige underholdning tilpasset dig, så du kan læne dig tilbage og nyde arrangementet.

Lær mere

Mere om Christopher

Siden Christopher i 2012 udgav sit debutalbum, er priserne regnet på ham. Allerede samme år som debutalbummet udkom, modtog han prisen som ”Årets nytænker” ved Danish Music Awards 2012. Siden er der kommet priser som ”Årets publikumspris” og ”Årets danske popudgivelse” til samlingen af priser ved Danish Music Awards.

Guld og platin over hele linjen

Christopher har udgivet 4 studiealbums, hvoraf to af dem har opnået certificeringen guld. Det seneste album udkom ”Under the surface” udkom i 2018. Derudover har han medvirket som gæstesolist på en lang række singler fra udlandske kunstnere, bl.a.”Twerk it like Miley” med Brandon Beal, som opnåede 3x platin og ”Where do we go from here” med Svenstrup & Vendelboe, der opnåede 2x platin.

Derfor skal du booke Christopher hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Christopher

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Carpark North

,

Patrick Dorgan

Infernal

Kundeoplevelser

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence