Christopher

Christopher

Gratis sparring til dit event +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Christopher - toppen af dansk musik

Christopher er en af Danmarks helt store stjerner med adskillige tophits knyttet til sit navn. Du kender helt sikkert allerede hits som fx ”Nothing in Common” og ”Irony”, der blandt mange af hans hits er strøget til tops på alle hitlister. Alt hvad han udgiver, ryger lige ind i danskernes hjerter. Der er smæk på både pop, guitar og charme, når Christopher spiller musik.

Hitmageren Christopher

Med Christopher live til dit næste arrangement får du utallige hits og velkendt pop, der sætter gang i festen og skaber en fantastisk og glad stemning. Du får ikke bare alle de mange hits, du får en nærværende og personlig koncert, der vil tage alle gæsterne med storm gamle som unge. Christopher har hele pakken, både humor og en smørblød stemme. Han læser ethvert publikum og tager temperaturen på dit arrangement. Så kan du være helt sikker på den rigtige opbygning af koncerten.

Christopher er en yndet livekunstner i både ind- og udland. Han spillede sin første Danmarksturné i 2012. Siden har han turneret flere gange i Danmark og også turneret i Europa og Kina. Det er også blevet til en lang række af festivaler gennem de seneste år. Christopher har stor erfaring i at optræde live, og han leverer et sikkert show hver eneste gang. Live står Christophers stemme for alvor frem, og det giver mulighed for også at spille nogle af sine mere intime numre.

Book

Book Christopher hos XE

Hvis du er interesseret i at få Christopher til at starte festen til dit arrangement, så tøv ikke med at sende en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Vi står altid klar med professionel rådgivning. Når du kontakter os, tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement, ønsker og muligheder. Sammen finder vi den helt rigtige underholdning tilpasset dig, så du kan læne dig tilbage og nyde arrangementet.

Lær mere

Mere om Christopher

Siden Christopher i 2012 udgav sit debutalbum, er priserne regnet på ham. Allerede samme år som debutalbummet udkom, modtog han prisen som ”Årets nytænker” ved Danish Music Awards 2012. Siden er der kommet priser som ”Årets publikumspris” og ”Årets danske popudgivelse” til samlingen af priser ved Danish Music Awards.

Guld og platin over hele linjen

Christopher har udgivet 4 studiealbums, hvoraf to af dem har opnået certificeringen guld. Det seneste album udkom ”Under the surface” udkom i 2018. Derudover har han medvirket som gæstesolist på en lang række singler fra udlandske kunstnere, bl.a.”Twerk it like Miley” med Brandon Beal, som opnåede 3x platin og ”Where do we go from here” med Svenstrup & Vendelboe, der opnåede 2x platin.

Kan bookes som:

Send en forespørgsel

HUSK: Det koster ikke noget at spørge

Gratis sparring til dit event +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

Lignende artister

,

Søren Sko

,

Martin Brygmann

, ,

Pernille Rosendahl

, ,

Mads Langer

, ,

Caroline Henderson