DJ CK Feltman

CK Feltman

DJ CK Feltman

CK Feltman

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke CK Feltman fordi

CK Feltmans musikstil er meget varieret lige fra lounge og jazzede toner, soulfyldt og funky, energiske disco. Der er 80’er og 90’er, house og tidens toner. Han er skarp til at undgå klicheer og gentagelser og finde de ting frem, du ikke vidste – eller havde glemt – du var vild med.

Han elsker musikken, og det ses tydeligt når han spiller - han er en del af festen. Som den eneste DJ i landet har han modtaget en Danish DJ Award for at være landets festligste person.

30 års erfaring

Han har spillet siden 1989, og det skinner tydeligt igennem. Han har et kæmpe repertoire, der gør, at han kan finde ting frem, som få andre kan. CK Feltman har spillet med store udenlandske navne som Tiesto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Judge Jules og mange flere. I den forbindelse har han også spillet på Ibiza, i London og Tyskland – her kan nævnes Love Parade i Berlin.

Book

Book CK Feltman

Book CK Feltman direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om CK Feltman

CK Feltman er ikke kun en sublim DJ, han har også som manager og agent medvirket til flere danske musiksuccesser i udlandet, blandt andet Safri Duo og Rune RK. Med Feltman er der altså erfaring, et bredt repertoire og stor musikglæde. Netop dette kan du nu få mulighed for at opleve til dit arrangement.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på CK Feltman

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Anbefalinger CK Feltman

"Carsten Feltman, vi er stadigvæk høje af den fede musik du lavede til os i går. Succes! Tænk at du kan få de gamle så massivt ud på gulvet hele natten.

Det gør vi igen!"

HENNING KERN

DYRBERG/KERN