DJ CK Feltman
DJ CK Feltman

CK Feltman

DJ CK Feltman har spillet siden 1989, og det skinner tydeligt igennem – han har et kæmpe repertoire, der gør at han kan finde ting frem, som få andre kan. CK Feltman har spillet med store udenlandske navne som Tiesto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Judge Jules og mange flere. I den forbindelse har han også spillet på Ibiza, i London og Tyskland – her kan nævnes Love Parade i Berlin.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke CK Feltman fordi

Hans musikstil er meget varieret lige fra lounge og jazzede toner, soulfyldt og funky disco, energiske disco, 80’er og 90’er, til house og tidens toner.
Han er skarp til at undgå klicheer og gentagelser, og finde de ting frem du ikke vidste – eller havde glemt – du var vild med.

CK Feltman elsker musikken og det ses tydeligt når han spiller – han er en del af festen, og som den eneste DJ i landet har han modtaget en Danish DJ Award for at være landets festligste person.

Book

Book CK Feltman

Book CK Feltman direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om CK Feltman

CK Feltman er ikke kun en sublim DJ, han har også som manager og agent medvirket til flere danske musiksuccesser i udlandet, blandt andet Safri Duo og Rune RK.

Lignende artister

,

Dj Chriz

,

Lars Bjarno

,

Le Gammeltoft

,

Jan Olsen

,

DJ Tommy Scott

,

Thomas Madvig

Anbefalinger CK Feltman

"Carsten Feltman, vi er stadigvæk høje af den fede musik du lavede til os i går. Succes! Tænk at du kan få de gamle så massivt ud på gulvet hele natten.

Det gør vi igen!"

HENNING KERN

DYRBERG/KERN

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.