Claus Green

DJ Claus Green

Claus Green

DJ Claus Green

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book DJ Claus Green direkte her

Claus Green er en af landets mest erfarne DJs. Han er ganske enkelt forrygende på scenen. Han er tidligere blevet kåret som Danmarks bedste DJ, og han er uhyre eftertragtet. Han er uden tvivl noget ganske særligt.

Uovertruffen situationsfornemmelse for firma og privat fester

Green er guld værd til din fest. Han formår at skabe festen ved at spille den helt rigtige musik på det helt rigtige tidspunkt. Han har en uovertruffen situationsfornemmelse, og han evner på fornem vis at aflæse sit publikum for derigennem at spille lige præcis de sange, som selskabet kender og elsker.

Han er lidt af et multitalent. Han kan afvikle stand up og fungere som konferencier, hvis det ønskes, og derudover er han manden, der med garanti sætter gang i både fest og dansegulv.

Book

Book Claus Green

Book Claus Green direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Claus Green

DJ Claus Green formår at optræde til alle arrangementer. Han er en succes til alt fra julefrokoster, firmafester og bryllupper til store events, clubjobs og receptioner. Uanset hvilket arrangement og publikum du stiller ham over for, er du sikker på, at det blive en kæmpe succes, for han er ekstremt dygtig.

Han har efterhånden været i branchen i mange år, men han ser ikke sig selv stoppe lige foreløbig, og som han tidligere har udtalt: ”Jeg skal nok begraves i en flightcase fyldt med anlæg og housemusik!”. Musikken er nemlig hans liv, og det kan mærkes. Han har et nærvær, en kærlighed til musikken og en positivitet, der når langt ud over DJ-pulten.

Fra ungdomsklubben til de største diskoteker

Han debuterede som DJ tilbage i 1981, da han spillede i ungdomsklubben for 500 kroner og fri sodavand. Siden da har han avanceret, og han har i dag optrådt på samtlige diskoteker i Danmark, og samtidig gjort sig bemærket i blandt andet Tyskland, England og Norge. Han har spillet til privatfester rundt om i landet og store arrangementer som Danish DJ Award, Fed Fredag i Tivoli og til finalefesten i Vild med Dans. Han kan simpelthen det hele.

Derfor skal du booke Claus Green hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

”Arrangementet var rigtig godt! Der skal lyde en stor ros, specielt til DJ Claus Green, der var god til at fange stemningen.

Bandet Xcluzive Live skabte også en rigtig god fest. Jeg har hørt, at der var flere, der havde tømmermænd, så det må være et godt tegn på, at alle havde en god fest ?

Så alt i alt var det en rigtig god dag.”

JESPER CHRISTIANSEN, ACCOUNT MANAGER

COASTZONE A/S

"Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

DJ Claus Green fik hele forløbet til at virke sammenhængende og hans lounge-musik under middagen virkede perfekt.

Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

Tak til Xcluzive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

MORTEN BÆKSGAARD

SSP

"DJ Claus Green var fleksibel nok til at komme tidligere og sætte sin pult op og han var samtidig en sand fornøjelse som DJ. Claus Green formåede at få gæster i aldersgruppen 20-50 år til alle at danse og have en fantastisk aften.

Claus Green får den største ros herfra, og jeg ville med glæde booke ham igen."

RUNE GJETTING

GLITTER

"Tusind tak for jeres fantastiske service, vi havde et brag af en fest med DJ Claus Green i spidsen.

Vi kunne på ingen måder have haft en bedre dj til vores fest, hele dansegulvet gyngede fra start til slut :-)"

DORTE OG RASMUS

"Mr. Claus Green var bare en kanon god DJ, vi havde en skøn aften.

Venlig hilsen

Susanne Johnsson

"Vi havde en fantastisk fest, og I har været hurtige til at følge op hele vejen igennem, så I får vores bedste anbefalinger. Vores DJ Claus Green gjorde det også rigtig godt, får et 4 tal på en skala til 5, så vi er meget tilfredse."

Tanja og Klaus

"Vi havde en fantastisk fest med DJ Claus Green :o)

Vi har været rigtig tilfredse med det hele, der var dejlig musik under middagen og der var rigtig godt gang i den på dansegulvet hele natten, så det kunne ikke være bedre :o)

Tusind tak for det!"

Trine og John Jakobsen

Vi havde en forrygende fest, Claus Green var super, og han faldt godt ind, var super selvhjulpen og afslappet, så det var perfekt.

Tak for fin service.

Simon Sørensen Partner, advokat

NORDIA Advokatfirma

Kan bookes som:

Forespørg på Claus Green

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Mads Laumann

,

Mikkel Wendelboe

, ,

Thomas Madvig

,

Morten Greven Thomsen

,

Le Gammeltoft

, ,

Nicoline Toft

Kundeoplevelser

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening