Claus Green
Claus Green

Claus Green

Claus Green debuterede som DJ tilbage i 1981, da han spillede i ungdomsklubben for 500 kroner og fri sodavand. Siden da har han avanceret, og Claus har i dag optrådt på samtlige diskoteker i Danmark, og samtidig gjort sig bemærket i blandt andet Tyskland, England og Norge. Han har spillet til privatfester rundt om i landet og store arrangementer som Danish DJ Award, Fed Fredag i Tivoli og til finalefesten i Vild med Dans. Han kan simpelthen det hele.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Claus Green fordi

Claus Green er en af landets mest erfarne DJs, og han er ganske enkelt forrygende på scenen. Han er tidligere blevet kåret som Danmarks bedste DJ, og han er uhyre eftertragtet. Han er uden tvivl noget ganske særligt.

DJ Claus Green er guld værd til din fest. Han formår at skabe festen ved at spille den helt rigtige musik på det helt rigtige tidspunkt. Han har en uovertruffen situationsfornemmelse, og han evner på fornem vis at aflæse sit publikum for derigennem at spille lige præcis de sange, som selskabet kender og elsker.

Claus er lidt af et multitalent. Han kan afvikle stand up og fungere som konferencier, hvis det ønskes, og derudover er han manden, der med garanti sætter gang i både fest og dansegulv.

Book

Book Claus Green

Book Claus Green direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Claus Green

DJ Claus Green formår at optræde til alle arrangementer. Han er en succes til alt fra julefrokoster, firmafester og bryllupper til store events, clubjobs og receptioner. Uanset hvilket arrangement og publikum du stiller ham over for, er du sikker på, at det blive en kæmpe succes, for Claus er ekstremt dygtig.

Han har efterhånden været i branchen i mange år, men han ser ikke sig selv stoppe lige foreløbig, og som han tidligere har udtalt: ”Jeg skal nok begraves i en flightcase fyldt med anlæg og housemusik!”. Musikken er nemlig hans liv, og det kan mærkes. Claus har et nærvær, en kærlig til musikken og en positivitet, der når langt ud over DJ-pulten.

Han er altid et sikkert hit til festen – prøv ham og I vil ikke fortryde det.

Lignende artister

,

Mikkel Wendelboe

,

DJ Benny Hansen

,

Michael Zilk

,

DJ Maria Barfod

,

Morten Greven Thomsen

,

Jan Trampedach

,

Le Gammeltoft

,

Nicoline Toft

Anbefalinger Claus Green

”Arrangementet var rigtig godt! Der skal lyde en stor ros, specielt til DJ Claus Green, der var god til at fange stemningen.

Bandet Xcluzive Live skabte også en rigtig god fest. Jeg har hørt, at der var flere, der havde tømmermænd, så det må være et godt tegn på, at alle havde en god fest ?

Så alt i alt var det en rigtig god dag.”

JESPER CHRISTIANSEN, ACCOUNT MANAGER

COASTZONE A/S

"Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

DJ Claus Green fik hele forløbet til at virke sammenhængende og hans lounge-musik under middagen virkede perfekt.

Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

Tak til Xcluzive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

MORTEN BÆKSGAARD

SSP

"DJ Claus Green var fleksibel nok til at komme tidligere og sætte sin pult op og han var samtidig en sand fornøjelse som DJ. Claus Green formåede at få gæster i aldersgruppen 20-50 år til alle at danse og have en fantastisk aften.

Claus Green får den største ros herfra, og jeg ville med glæde booke ham igen."

RUNE GJETTING

GLITTER

"Tusind tak for jeres fantastiske service, vi havde et brag af en fest med DJ Claus Green i spidsen.

Vi kunne på ingen måder have haft en bedre dj til vores fest, hele dansegulvet gyngede fra start til slut :-)"

DORTE OG RASMUS

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.