Claus Hartmann
Claus Hartmann

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Claus Hartmann
Claus Hartmann

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Claus Hartmann
Anbefalinger Claus Hartmann
Anbefalinger Claus Hartmann

"Vi havde en helt fantastisk fest og var utrolig tilfredse med DJ Claus Hartmann!

Derudover har vi oplevet det som en rigtig god proces i samarbejdet med bureauet Bryllupsbands.dk, så det er vi taknemmelige for."

Anne-Mette

Luk vindue
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / DJ / Claus Hartmann

Claus Hartmann

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Du kender Claus Hartmann fra

Claus Hartmann er en utrolig erfaren DJ. Han debuterede som DJ tilbage i 1994, hvor han spillede i den lokale ungdomsklub, hvilket førte til adskillige mobiljobs rundt om i landet. Han prøvede efterfølgende kræfter med diskoteker, først som DJ på Buddy Holly i Århus, hvor han var fast DJ i fire år efterfølgende som DJ på Social Club.
Han er med andre ord en ualmindelig erfaren DJ, som kan optræde til alle slags fester og for ethvert publikum.

Du skal booke Claus Hartmann fordi

Den store erfaring har givet Claus Hartmann en ganske særlig fornemmelse for situationen, stemningen og publikum, og han er derfor en populær DJ til både firmafester og privatfester.

Claus Hartmann har sideløbende med DJ-karrieren arbejdet i Aarhus’ største musikbutik, hvor han har opnået en omfattende musikviden og anskaffet en endnu mere opfattende musiksamling. Det er noget, man kan mærke, når han optræder. Han er fantastisk til at udvælge det bedste fra 50’erne, 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og krydre det med mainstream/top 40 og de nyeste hits.

Book Claus Hartmann

Book Claus Hartmann direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Claus Hartmann

Som DJ kan Claus Hartmann bookes til alle typer af arrangementer, og han har erfaring med alt fra private fødselsdage og bryllupper til nogle af landets største firmaer og førende diskoteker.

Claus Hartmann er en populær DJ, hvilket hænger sammen med, at han altid giver sig 100 procent, altid spiller for sine gæster og aldrig for sig selv og altid er positiv og glad.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...