Claus Hartmann
Claus Hartmann

Claus Hartmann

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Claus Hartmann fordi

Den store erfaring har givet Claus Hartmann en ganske særlig fornemmelse for situationen, stemningen og publikum, og han er derfor en populær DJ til både firmafester og privatfester.

Claus har sideløbende med DJ-karrieren arbejdet i Aarhus’ største musikbutik, hvor han har opnået en omfattende musikviden og anskaffet en endnu mere opfattende musiksamling. Det er noget, man kan mærke, når han optræder. Han er fantastisk til at udvælge det bedste fra 50’erne, 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og krydre det med mainstream/top 40 og de nyeste hits.

Book

Book Claus Hartmann

Book Claus Hartmann direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Claus Hartmann

Som DJ kan Claus bookes til alle typer af arrangementer, og han har erfaring med alt fra private fødselsdage og bryllupper til nogle af landets største firmaer og førende diskoteker.

Claus Hartmann er en populær DJ, hvilket hænger sammen med, at han altid giver sig 100 procent, altid spiller for sine gæster og aldrig for sig selv og altid er positiv og glad.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Per Kristensen

,

DJ Line Sander

,

Chief 1

,

Torben Pop

, ,

Adam Duvå Hall

,

Le Gammeltoft

,

Soulmagic

,

DJ Morten Trøst

Anbefalinger Claus Hartmann

"Vi havde en helt fantastisk fest og var utrolig tilfredse med DJ Claus Hartmann!

Derudover har vi oplevet det som en rigtig god proces i samarbejdet med bureauet Bryllupsbands.dk, så det er vi taknemmelige for."

ANNE-METTE