Bandet Clazz og guitaristen Kristian Nielsen
Bandet Clazz og guitaristen Kristian Nielsen

Clazz

Clazz består af Søren Otto Ottosen på vokal, Jakob Ellerup på bas og kor, Kristian ”The Crill” Nielsen på guitar og kor, Søren Holm Bendtsen på orgel, René Heebøll Clausen på trommer og butleren Niels ”Zlazc” Dam og roadien og bandalfen Julie Malmros. Clazz er et fantastisk musikalsk indslag. Søren Otto Ottosen er en utrolig karismatisk forsanger, og sammen med resten af bandet får han sendt musikken langt ud over scenekanten.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Sætliste
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Clazz fordi

De er alle professionelle musikere, og man mærker tydeligt, at man er i sikre hænder med dem på scenen. Sangene bliver leveret med overskud og spilleglæde, der smitter alle og får publikum til at involvere sig, synge med, danse og være glade.

Repertoiret er omhyggeligt udvalgt af Clazz til at underholde publikum, og der er tale om skøn blanding af genre og kunstnere fra de sidste fire årtier, der spænder fra Queen, James Brown, Blues Brothers, Gasolin og Toto til Michael Jackson, Robbie Williams og Kings of Leon.

Det er en fantastisk og meget varieret blanding af velkendt materiale, som alle kender og elsker, og der er aldrig to koncerter, der er ens.

Sætliste

Clazzs sætliste

– Lonely Night
– Thriller
– Dancing in the Moonlight
– Drunk in the Morning
– Pamela
– Sussudio
– Walking on the Sun
– Walking in Memphis
– Take on Me
– Could You Be Loved
– Blurred Lines
– Hotel California
– Lazy
– Happy
– Vida Loca
– Highway
– Hip to Be Square
– Don’t Wanna Miss a Thing
– Summer of 69
– Sex on Fire

Book

Book Clazz

Book Clazz direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Clazz

Clazz kan derudover bookes med gæstesolister som f.eks. Anders Blichfeldt, Anna David, Birthe Kjær, Bobo Moreno, Erann DD, Henning Stærk, Ida Corr, Jacob Andersen, James Sampson, Jakob Sveistrup, Monique, Peter A.G., Sanne Salomonsen, Søren Sko, Zindy og mange andre kendte ansigter, hvis der ønskes ekstra stjernestøv til arrangementet.

Clazz kan underholde alt og alle. Bandet optræder både til firmafester, privatfester, byfester og alle andre former for arrangementer, hvor der ønskes en fest. De kan også bookes som kvartet og akustisk dinner-trio, så der er garanteret god musik under hele arrangementet.

Clazz gør små fester store… og store fester endnu større!

Lignende artister

, ,

Mads Langer

, ,

All Night Long

, ,

Sanne Salomonsen

, ,

Morphar and The Ladykillers

,

Absolute 90s

,

Jette Torp

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.