Bandet Clazz og guitaristen Kristian Nielsen
Clazz

Band, Firmafest band, Prisklasse 2

Bandet Clazz og guitaristen Kristian Nielsen
Clazz

Band, Firmafest band, Prisklasse 2

Bandet Clazz og guitaristen Kristian Nielsen
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Clazz

Clazz

Band, Firmafest band, Prisklasse 2

Du kender Clazz fra

Clazz består af Søren Otto Ottosen på vokal, Jakob Ellerup på bas og kor, Kristian ”The Crill” Nielsen på guitar og kor, Søren Holm Bendtsen på orgel, René Heebøll Clausen på trommer og butleren Niels ”Zlazc” Dam og roadien og bandalfen Julie Malmros.

Du skal booke Clazz fordi

Clazz er et fantastisk musikalsk indslag. Søren Otto Ottosen er en utrolig karismatisk forsanger, og sammen med resten af bandet får han sendt musikken langt ud over scenekanten.

De er alle professionelle musikere, og man mærker tydeligt, at man er i sikre hænder med dem på scenen. Sangene bliver leveret med overskud og spilleglæde, der smitter alle og får publikum til at involvere sig, synge med, danse og være glade.

Repertoiret er omhyggeligt udvalgt af Clazz til at underholde publikum, og der er tale om skøn blanding af genre og kunstnere fra de sidste fire årtier, der spænder fra Queen, James Brown, Blues Brothers, Gasolin og Toto til Michael Jackson, Robbie Williams og Kings of Leon.

Det er en fantastisk og meget varieret blanding af velkendt materiale, som alle kender og elsker, og der er aldrig to koncerter, der er ens.

Clazzs sætliste

– Lonely Night
– Thriller
– Dancing in the Moonlight
– Drunk in the Morning
– Pamela
– Sussudio
– Walking on the Sun
– Walking in Memphis
– Take on Me
– Could You Be Loved
– Blurred Lines
– Hotel California
– Lazy
– Happy
– Vida Loca
– Highway
– Hip to Be Square
– Don’t Wanna Miss a Thing
– Summer of 69
– Sex on Fire

Book Clazz

Book Clazz direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Clazz

Clazz kan derudover bookes med gæstesolister som f.eks. Anders Blichfeldt, Anna David, Birthe Kjær, Bobo Moreno, Erann DD, Henning Stærk, Ida Corr, Jacob Andersen, James Sampson, Jakob Sveistrup, Monique, Peter A.G., Sanne Salomonsen, Søren Sko, Zindy og mange andre kendte ansigter, hvis der ønskes ekstra stjernestøv til arrangementet.

Clazz kan underholde alt og alle. Bandet optræder både til firmafester, privatfester, byfester og alle andre former for arrangementer, hvor der ønskes en fest. De kan også bookes som kvartet og akustisk dinner-trio, så der er garanteret god musik under hele arrangementet.

Clazz gør små fester store… og store fester endnu større!

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...