Clement Kjersgaard
Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard er en ener. Han er kendt som den kompromisløse, skarpe og uforudsigelige DR2-vært, der stiller alle de spørgsmål, ingen andre stiller. Han undersøger og skræller ind til benet. Han er insisterende og vedholdende, og han går i dybden og stopper ikke før, der falder et svar. Siden 2003 har Clement været studievært for DR på adskillige programserier som ’Vi ses hos Clement’, ’Hos Clement’, ’Clement Søndag’ og ’Debatten’ samt diverse specials.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Clement Kjersgaard fordi

Hans intellekt, skarpe analyser og direkte væremåde har gjort Clement Kjersgaard til en særdeles populær kommentator, oplægsholder og ordstyrer og han har blandt andet optrådt for Dansk Industri, DJØF, LO, KL, New Media Days, Erhvervs- og Økonomiministeriet, Integrationsministeriet, Undervisningsministeriet og Det Kriminalpræventive Råd.

Som foredragsholder er Clement i særklasse. Han er altid veloplagt, og han har fuldstændig styr på sit stof. Clement er en alsidig foredragsholder, og han taler om emner som dansk politik, amerikansk politik, innovation og kreativitet, magt og ledelse, medier og journalistik, politisk kommunikation, globalisering, religionens rolle i dagens Danmark, verden efter finanskrisen, Danmark mellem USA og Europa, innovation og ledelse, verden siden 11. september og meget andet.
Med Clement Kjersgaard ved roret er publikum og arrangører sikre på at få serveret et foredrag, der er velforberedt og nærværende, og de går med garanti klogere hjem.

Optrædener

Clement Kjersgaard har bl.a. optrådt for

– Dansk Industri
– New Media Days
– DJØF
– LO
– KL

Book

Book Clement Kjersgaard

Book Clement Kjersgaard direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Clement Kjersgaard

Clement Behrendt Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og ordstyrere.

Clement Kjersgaard er en ambitiøs mand, og som bare 30-årig blev han optaget i Kraks Blå Bog. Han er vokset op i Aarhus, hvor han 11 år gammel startede Århus Børneradio. Som bare 16-årig blev han optaget på United World College of Hong Kong, hvor han som den første dansker tog studentereksamen i 1994. Han blev herefter optaget på Universitetet i Oxford, hvor han læste Filosofi, Politik og Økonomi, og i 2002 fik han ligeledes en BA som scient.pol. ved Københavns Universitet.

Han har i mange år skrevet kommentarer og analyser i bl.a. Politiken, Berlingske Tidende og Information, og han er tidligere blevet udnævnt af fagbladet Journalisten til Danmarks mest magtfulde journalist. Han er derudover både modtager af Publicistprisen og vinder af en TV-Pris i kategorien Årets Aktualitetsprogram for ’Debatten’.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.