Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Skarp og kompromisløs foredragsholder eller ordstyrer

Clement Kjersgaard er en ener. Han er kendt som den kompromisløse, skarpe og uforudsigelige DR2-vært, der stiller alle de spørgsmål, ingen andre stiller. Han undersøger og skræller ind til benet. Han er insisterende og vedholdende, og han går i dybden og stopper ikke før, der falder et svar. Siden 2003 har Clement været studievært for DR på adskillige programserier som ’Vi ses hos Clement’, ’Hos Clement’, ’Clement Søndag’ og ’Debatten’ samt diverse specials.

Et langt CV

Hans intellekt, skarpe analyser og direkte væremåde har gjort ham til en særdeles populær kommentator, oplægsholder og ordstyrer og han har blandt andet optrådt for Dansk Industri, DJØF, LO, KL, New Media Days, Erhvervs- og Økonomiministeriet, Integrationsministeriet, Undervisningsministeriet og Det Kriminalpræventive Råd.

Som foredragsholder er Clement i særklasse. Han er altid veloplagt, og han har fuldstændig styr på sit stof. Clement er en alsidig foredragsholder, og han taler om emner som dansk politik, amerikansk politik, innovation og kreativitet, magt og ledelse, medier og journalistik, politisk kommunikation, globalisering, religionens rolle i dagens Danmark, verden efter finanskrisen, Danmark mellem USA og Europa, innovation og ledelse, verden siden 11. september og meget andet.
Med Clement Kjersgaard ved roret er publikum og arrangører sikre på at få serveret et foredrag, der er velforberedt og nærværende, og de går med garanti klogere hjem.

Optrædener

Clement Kjersgaard har bl.a. optrådt for

– Dansk Industri
– New Media Days
– DJØF
– LO
– KL

Book

Book Clement Kjersgaard

Book Clement Kjersgaard direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Clement Kjersgaard

Clement Behrendt Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og ordstyrere.

Clement Kjersgaard er en ambitiøs mand, og som bare 30-årig blev han optaget i Kraks Blå Bog. Han er vokset op i Aarhus, hvor han 11 år gammel startede Århus Børneradio. Som bare 16-årig blev han optaget på United World College of Hong Kong, hvor han som den første dansker tog studentereksamen i 1994. Han blev herefter optaget på Universitetet i Oxford, hvor han læste Filosofi, Politik og Økonomi, og i 2002 fik han ligeledes en BA som scient.pol. ved Københavns Universitet.

Prisvindende analyser

Han har i mange år skrevet kommentarer og analyser i bl.a. Politiken, Berlingske Tidende og Information, og han er tidligere blevet udnævnt af fagbladet Journalisten til Danmarks mest magtfulde journalist. Han er derudover både modtager af Publicistprisen og vinder af en TV-Pris i kategorien Årets Aktualitetsprogram for ’Debatten’.

Kan bookes som:

Forespørg på Clement Kjersgaard

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy