Dan Andersen

Dan Andersen Komiker

Dan Andersen

Dan Andersen Komiker

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Dan Andersen Her

Dan Andersen er en erfaren stand up-komiker, og han har optrådt i en række forskellige programmer og til et hav af arrangementer som "Stand-up.dk", "Talegaver til børn", "Comedy Aid", "Fra skidt til hit", og derudover er han kendt for de yderst underholdende og ekstremt populære YouTube-klip ”Dan og Veltz” sammen med Martin Veltz.

Musik og stand-up i fineste forening

Dan Andersen er den musikalske og morsomme trubadur. Han elsker at optræde. Det er man ikke i tvivl om, når man ser ham på scenen, og han er dygtig til det. Han har publikum i sin hule hånd fra det øjeblik, han træder frem på scenen til klapsalverne lyder.

Han kan finde på at tale om det meste, lige fra sine inderste hemmeligheder og sære observationer til sine uheldige erfaringer og komiske situationer i selskab med det modsatte køn. Uanset hvad han snakker om, så griner man – både af ham og med ham. Dan er ikke bange for at bevæge under bæltestedet, men han formår altid at gøre det på en uskyldig og yderst underholdende måde.

Book

Book Dan Andersen

Book Dan Andersen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Dan Andersen

Dan Andersen har mere end 15 års erfaring. I mange år var han en klassisk stand up-komiker, der stod på scenen med sig selv og sin mikrofon. Piben fik en anden lyd, da han – med stor succes – valgte at tage en guitar med på scenen. Siden da har Dan været bevæbnet med sin guitar, og når han optræder, skyder han ikke med løst krudt. Hans sange har med over tre millioner afspilninger opnået kultstatus på YouTube.

Landskendt for sit spektakulære guitarshow

Han er blevet landskendt med sit spektakulære guitarshow og med sin blanding af sang og komik, har han oparbejdet et stort og trofast publikum af både unge og ældre. Hvis du ønsker en aften, hvor jokes og musik forenes i en højere enhed, så er Dan den rette. Dan er forrygende live, og når han optræder, er det svært ikke at smile og synge med.

Derfor skal du booke Dan Andersen hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

"Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

Dan Andersen var et hit. Super show og folk syntes han var hylende morsom. Han var den helt rigtige til denne aften.

Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

Tak til Xcluzive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

MORTEN BÆKSGAARD

SSP

Kan bookes som:

Forespørg på Dan Andersen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Anders Fjelsted

Alex Thelander

Anders Grau

Jacob Taarnhøj

Jacob Wilson

Christian Fuhlendorff

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning