Dan Andersen
Dan Andersen

Dan Andersen

Dan Andersen er en erfaren stand up-komiker, og han har optrådt i en række forskellige programmer og til et hav af arrangementer som Stand-up.dk, Talegaver til børn, Comedy Aid, Fra skidt til hit, og derudover er han kendt for de yderst underholdende og ekstremt populære YouTube-klip ”Dan og Veltz” sammen med Martin Veltz

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Dan Andersen fordi

Dan Andersen er den musikalske og morsomme trubadur.

Dan Andersen elsker at optræde. Det er man ikke i tvivl om, når man ser ham på scenen, og han er dygtig til det. Han har publikum i sin hule hånd fra det øjeblik, han træder frem på scenen til klapsalverne lyder.

Dan Andersen kan finde på at tale om det meste, lige fra sine inderste hemmeligheder og sære observationer til sine uheldige erfaringer og komiske situationer i selskab med det modsatte køn. Uanset hvad han snakker om, så griner man – både af ham og med ham. Dan er ikke bange for at bevæge under bæltestedet, men han formår altid at gøre det på en uskyldig og yderst underholdende måde.

Book

Book Dan Andersen

Book Dan Andersen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Dan Andersen

Dan Andersen har mere end 15 års erfaring. I mange år var han en klassisk stand up-komiker, der stod på scenen med sig selv og sin mikrofon, men så fik piben en anden lyd, da han – med stor succes – valgte at tage en guitar med på scenen. Siden da har Dan været bevæbnet med sin guitar, og når han optræder, skyder han ikke med løst krudt. Hans sange har med over tre millioner afspilninger opnået kultstatus på YouTube, og han har for alvor cementeret sit musikalske og komiske talent.

Dan Andersen er blevet landskendt med sit spektakulære guitarshow og med sin blanding af sang og komik, har han oparbejdet et stort og trofast publikum af både unge og ældre. Hvis du ønsker en aften, hvor jokes og musik forenes i en højere enhed, så er Dan Andersen den rette. Dan er forrygende live, og når han optræder, er det svært ikke at smile og synge med.

Lignende artister

Elias Ehlers

Jacob Tingleff

Brian Mørk

Alex Thelander

Mads Brynnum

Mick Øgendahl

Adam og Noah

Martin Veltz

Anbefalinger Dan Andersen

"Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

Dan Andersen var et hit. Super show og folk syntes han var hylende morsom. Han var den helt rigtige til denne aften.

Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

Tak til Xcluzive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

MORTEN BÆKSGAARD

SSP

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.