Dan Andersen

Dan Andersen

Dan Andersen

Dan Andersen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Kendt fra YouTube med "Dan og Veltz"

Dan Andersen er en erfaren stand up-komiker, og han har optrådt i en række forskellige programmer og til et hav af arrangementer som "Stand-up.dk", "Talegaver til børn", "Comedy Aid", "Fra skidt til hit", og derudover er han kendt for de yderst underholdende og ekstremt populære YouTube-klip ”Dan og Veltz” sammen med Martin Veltz.

Musik og stand-up i fineste forening

Dan Andersen er den musikalske og morsomme trubadur. Han elsker at optræde. Det er man ikke i tvivl om, når man ser ham på scenen, og han er dygtig til det. Han har publikum i sin hule hånd fra det øjeblik, han træder frem på scenen til klapsalverne lyder.

Han kan finde på at tale om det meste, lige fra sine inderste hemmeligheder og sære observationer til sine uheldige erfaringer og komiske situationer i selskab med det modsatte køn. Uanset hvad han snakker om, så griner man – både af ham og med ham. Dan er ikke bange for at bevæge under bæltestedet, men han formår altid at gøre det på en uskyldig og yderst underholdende måde.

Book

Book Dan Andersen

Book Dan Andersen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Dan Andersen

Dan Andersen har mere end 15 års erfaring. I mange år var han en klassisk stand up-komiker, der stod på scenen med sig selv og sin mikrofon. Piben fik en anden lyd, da han – med stor succes – valgte at tage en guitar med på scenen. Siden da har Dan været bevæbnet med sin guitar, og når han optræder, skyder han ikke med løst krudt. Hans sange har med over tre millioner afspilninger opnået kultstatus på YouTube.

Landskendt for sit spektakulære guitarshow

Han er blevet landskendt med sit spektakulære guitarshow og med sin blanding af sang og komik, har han oparbejdet et stort og trofast publikum af både unge og ældre. Hvis du ønsker en aften, hvor jokes og musik forenes i en højere enhed, så er Dan den rette. Dan er forrygende live, og når han optræder, er det svært ikke at smile og synge med.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Dan Andersen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Anbefalinger Dan Andersen

"Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

Dan Andersen var et hit. Super show og folk syntes han var hylende morsom. Han var den helt rigtige til denne aften.

Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

Tak til Xcluzive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

MORTEN BÆKSGAARD

SSP