Daniel Lill
Daniel Lill

Prisklasse 1, Stand-up

Daniel Lill
Daniel Lill

Prisklasse 1, Stand-up

Daniel Lill
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Stand-up / Daniel Lill

Daniel Lill

Prisklasse 1, Stand-up

Du kender Daniel Lill fra

Daniel mestrer improvisationen kunst, og hans shows er altid overaskende og underholdende. Han går meget op i, at underholdningen skal passe til arrangementet, og han formår altid at afpasse sit materiale og levering til situationen og publikummet. Derfor er der også mulighed for et guitarshow, hvor Daniel optræder med sjove sange og underholdende historier fra det virkelige liv, ligesom Daniel, som den eneste i Danmark, har et rekvisit-show, kaldet et ”prop comedy show”, og han kan derfor dække en lang række arrangementer. Når han optræder, føler alle sig underholdt, og ingen føler sig trådt på eller hængt ud i hans selskab.

Du skal booke Daniel Lill fordi

Daniel Lill kan snakke om det meste og underholde de fleste.

Daniel Lill har et utrolig nærvær på scenen og med sine brede appel, når han ud til publikum i alle aldre. Han har en god og ægte kontakt med sit publikum, og i hans selskab føler man sig både godt tilpas og godt underholdt.

Når Daniel optræder, tager han som regel fat i hverdagens finurligheder, som de fleste blandt publikum kan genkende. Han har en herlig og særlig mimik, der gør, at man ikke kan lade være med at grine, når han først begynder at fortælle.

Book Daniel Lill

Book Daniel Lill direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Daniel Lill

Daniel Lill har en utrolig fornemmelse for det publikum, han står over for, og han kan derfor levere succesfuld underholdning til en bred publikumsskare. Hans komik favner alt fra underholdning af 9. og 10. klasser til julefrokoster og privatfester. Han evner det hele og er et sikkert kort at spille.

Daniel er en dygtig komiker, og det er ikke uden grund, at han vandt Danish Open i Stand up og modtog stående applaus fra publikum.

Hvis du vil være sikret underholdning, der passer til netop dit arrangement, så er Daniel den rette.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...