Daniel Lill
Daniel Lill

Daniel Lill

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Daniel Lill fordi

Daniel Lill kan snakke om det meste og underholde de fleste.

Daniel Lill har et utrolig nærvær på scenen og med sine brede appel, når han ud til publikum i alle aldre. Han har en god og ægte kontakt med sit publikum, og i hans selskab føler man sig både godt tilpas og godt underholdt.

Når Daniel optræder, tager han som regel fat i hverdagens finurligheder, som de fleste blandt publikum kan genkende. Han har en herlig og særlig mimik, der gør, at man ikke kan lade være med at grine, når han først begynder at fortælle.

Book

Book Daniel Lill

Book Daniel Lill direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Daniel Lill

Daniel Lill har en utrolig fornemmelse for det publikum, han står over for, og han kan derfor levere succesfuld underholdning til en bred publikumsskare. Hans komik favner alt fra underholdning af 9. og 10. klasser til julefrokoster og privatfester. Han evner det hele og er et sikkert kort at spille.

Daniel er en dygtig komiker, og det er ikke uden grund, at han vandt Danish Open i Stand up og modtog stående applaus fra publikum.

Hvis du vil være sikret underholdning, der passer til netop dit arrangement, så er Daniel den rette.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Jacob Tingleff

Alex Thelander

Mikkel Klint

Melvin Kakooza

Adam og Noah

Heino Hansen

,

Magnus Millang