Daniel Lill

Daniel Lill

Daniel Lill

Daniel Lill

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Imrpovisationens mester med overraskende og underholdende shows

Daniel Lill mestrer improvisationen kunst, og hans shows er altid overraskende og underholdende. Han går meget op i, at underholdningen skal passe til arrangementet. Han formår altid at afpasse sit materiale og levering til situationen og publikummet. Derfor er der også mulighed for et guitarshow, hvor Daniel optræder med sjove sange og underholdende historier fra det virkelige liv. Som den eneste i Danmark, har et rekvisit-show, kaldet et ”prop comedy show”. Han kan derfor dække en lang række arrangementer.

Et hit hos det brede publikum

Lill har et utrolig nærvær på scenen og med sine brede appel, når han ud til publikum i alle aldre. Han har en god og ægte kontakt med sit publikum. I hans selskab føler man sig både godt tilpas og godt underholdt. Når han optræder, tager han som regel fat i hverdagens finurligheder, som de fleste blandt publikum kan genkende. Han har en herlig og særlig mimik, der gør, at man ikke kan lade være med at grine, når han først begynder at fortælle.

Book

Book Daniel Lill

Book Daniel Lill direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Daniel Lill

Daniel Lill har en utrolig fornemmelse for det publikum, han står overfor. Han kan derfor levere succesfuld underholdning til en bred publikumsskare. Hans komik favner alt fra underholdning af 9. og 10. klasser til julefrokoster og privatfester. Han evner det hele og er et sikkert kort at spille. Han er en dygtig komiker, og det er ikke uden grund, at han vandt Danish Open i Stand-up. Hvis du vil være sikret underholdning, der passer til netop dit arrangement, så er Lill den rette.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Daniel Lill

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...