Danseorkestret band

Danseorkestret

Danseorkestret band

Danseorkestret

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke Danseorkestret fordi

Bandet står bag nogle af de mest elskede danske popsange, der år efter år indbyder til fællessang og dans.

Musikalsk trækker gruppen på en række genre. Der er en snert af varm latin og sjælfuld soul, muntre reaggerytmer og fængende pop. Uanset genre er der, som det fremgår af navnet, lagt op til dans, når Danseorkestret står på scenen.

De har tidligere haft held med at skrive nogle sange, som har opnået en plads i dansk popmusik-historie, og som de fleste danskere kender og elsker. De er derfor et sikkert hit til ethvert arrangement.

Book

Book Danseorkestret

Danseorkestrets kerne består af sangeren Jørgen Klubien, percussionisten Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså, men derudover medvirker også guitaristen Aske Jacoby, pianisten Steen Rasmussen og trommeslageren Claes Antonsen.
Jørgen Klubien er en multikunstner, og han har sideløbende med musikkarriere arbejdet som tegnefilmstegner og idémand for blandt andre Disney og Pixar Animation. Jacob Andersen er en af landets dygtigste studiemusikere og har produceret plader for stjerner som Sanne Salomonsen med flere, mens Rasmus Kærså er kendt fra sit arbejde i bl.a. Græsrødderne og Moonjam.

De har siden debuten i 1984 udgivet adskillige populære albums. Blandt andet ’Long Distance’ fra 1987, ’Det Flyvende Tæppe’ fra 1990, ’Den Store Kærlighed fra 1994, ’Største Hits’ fra 1996 og ’Spred Vingerne Ud’ fra 2000.

Danseorkestret spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor stemningen skal være i top, og der skal gang i dansen og fællessangen.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Danseorkestret

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...