Danseorkestret band

Danseorkestret

Danseorkestret band

Danseorkestret

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Danseorkestret fordi

Bandet står bag nogle af de mest elskede danske popsange, der år efter år indbyder til fællessang og dans. Danseorkestret har været en del af den danske musikscene i adskillige år. Gruppen har eksisteret siden 1984, hvor de samme år udsendte den populære ørehænger ”Regndans”. De udgav deres debutplade i 1985, der udover ”Regndans” også indeholdt hits som ”Satelitt”, ”Marianne”, ”Discodørmand” og kæmpehittet ”Kom Tilbage Nu”. Pladen blev en succes uden lige, og Danseorkestret vandt samme år prisen som ’Årets Nye Navn’ ved Rock Prisen.

Der er altså rig mulighed for et tilbageblik i tiden med nogle af de største hits. Med Danseorkestret til dit arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster får et smil på læben og gang i danseskoene.

Book

Book Danseorkestret

Du kan booke Danseorkestret direkte hos XE. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Danseorkestret

Danseorkestrets kerne består af sangeren Jørgen Klubien, percussionisten Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså, men derudover medvirker også guitaristen Aske Jacoby, pianisten Steen Rasmussen og trommeslageren Claes Antonsen.
Jørgen Klubien er en multikunstner, og han har sideløbende med musikkarriere arbejdet som tegnefilmstegner og idémand for blandt andre Disney og Pixar Animation. Jacob Andersen er en af landets dygtigste studiemusikere og har produceret plader for stjerner som Sanne Salomonsen med flere, mens Rasmus Kærså er kendt fra sit arbejde i bl.a. Græsrødderne og Moonjam.

Spiler både til firmafester, privatfester, byfester og festivaler

De har siden debuten i 1984 udgivet adskillige populære albums. Blandt andet ’Long Distance’ fra 1987, ’Det Flyvende Tæppe’ fra 1990, ’Den Store Kærlighed fra 1994, ’Største Hits’ fra 1996 og ’Spred Vingerne Ud’ fra 2000. Danseorkestret spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor stemningen skal være i top, og der skal gang i dansen og fællessangen.

Kan bookes som:

Forespørg på Danseorkestret

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV