Danseorkestret band

Danseorkestret

Danseorkestret band

Danseorkestret

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Danseorkestret fordi

Bandet står bag nogle af de mest elskede danske popsange, der år efter år indbyder til fællessang og dans. Danseorkestret har været en del af den danske musikscene i adskillige år. Gruppen har eksisteret siden 1984, hvor de samme år udsendte den populære ørehænger ”Regndans”. De udgav deres debutplade i 1985, der udover ”Regndans” også indeholdt hits som ”Satelitt”, ”Marianne”, ”Discodørmand” og kæmpehittet ”Kom Tilbage Nu”. Pladen blev en succes uden lige, og Danseorkestret vandt samme år prisen som ’Årets Nye Navn’ ved Rock Prisen.

Der er altså rig mulighed for et tilbageblik i tiden med nogle af de største hits. Med Danseorkestret til dit arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster får et smil på læben og gang i danseskoene.

Book

Book Danseorkestret

Du kan booke Danseorkestret direkte hos XE. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Danseorkestret

Danseorkestrets kerne består af sangeren Jørgen Klubien, percussionisten Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså, men derudover medvirker også guitaristen Aske Jacoby, pianisten Steen Rasmussen og trommeslageren Claes Antonsen.
Jørgen Klubien er en multikunstner, og han har sideløbende med musikkarriere arbejdet som tegnefilmstegner og idémand for blandt andre Disney og Pixar Animation. Jacob Andersen er en af landets dygtigste studiemusikere og har produceret plader for stjerner som Sanne Salomonsen med flere, mens Rasmus Kærså er kendt fra sit arbejde i bl.a. Græsrødderne og Moonjam.

Spiler både til firmafester, privatfester, byfester og festivaler

De har siden debuten i 1984 udgivet adskillige populære albums. Blandt andet ’Long Distance’ fra 1987, ’Det Flyvende Tæppe’ fra 1990, ’Den Store Kærlighed fra 1994, ’Største Hits’ fra 1996 og ’Spred Vingerne Ud’ fra 2000. Danseorkestret spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor stemningen skal være i top, og der skal gang i dansen og fællessangen.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Danseorkestret

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...