Danseorkestret band
Danseorkestret

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Danseorkestret band
Danseorkestret

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Danseorkestret band
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Band / Danseorkestret

Danseorkestret

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Du kender Danseorkestret fra

Danseorkestret har været en del af den danske musikscene i adskillige år. Gruppen har eksisteret siden 1984, hvor de samme år udsendte den populære ørehænger ”Regndans”. De udgav deres debutplade i 1985, der udover ”Regndans” også indeholdt hits som ”Satelitt”, ”Marianne”, ”Discodørmand” og kæmpehittet ”Kom Tilbage Nu”. Pladen blev en succes uden lige, og Danseorkestret vandt samme år prisen som ’Årets Nye Navn’ ved Rock Prisen.

Du skal booke Danseorkestret fordi

Danseorkestret står bag nogle af de mest elskede danske popsange, der år efter år indbyder til fællessang og dans.

Musikalsk trækker gruppen på en række genre. Der er en snert af varm latin og sjælfuld soul, muntre reaggerytmer og fængende pop. Uanset genre er der, som det fremgår af navnet, lagt op til dans, når Danseorkestret står på scenen.

Danseorkestret har tidligere haft held med at skrive nogle sange, som har opnået en plads i dansk popmusik-historie, og som de fleste danskere kender og elsker. De er derfor et sikkert hit til ethvert arrangement.

Book Danseorkestret

Book Danseorkestret direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Danseorkestret

Danseorkestrets kerne består af sangeren Jørgen Klubien, percussionisten Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså, men derudover medvirker også guitaristen Aske Jacoby, pianisten Steen Rasmussen og trommeslageren Claes Antonsen.
Jørgen Klubien er en multikunstner, og han har sideløbende med musikkarriere arbejdet som tegnefilmstegner og idémand for blandt andre Disney og Pixar Animation. Jacob Andersen er en af landets dygtigste studiemusikere og har produceret plader for stjerner som Sanne Salomonsen med flere, mens Rasmus Kærså er kendt fra sit arbejde i bl.a. Græsrødderne og Moonjam.

Danseorkestret har siden debuten i 1984 udgivet adskillige populære albums. Blandt andet ’Long Distance’ fra 1987, ’Det Flyvende Tæppe’ fra 1990, ’Den Store Kærlighed fra 1994, ’Største Hits’ fra 1996 og ’Spred Vingerne Ud’ fra 2000.

Danseorkestret spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor stemningen skal være i top, og der skal gang i dansen og fællessangen.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...