Bandet Danser Med Drenge

Danser Med Drenge

Bandet Danser Med Drenge

Danser Med Drenge

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

90'ernes megahits

Bandet har udgivet adskillige albums og har stået bag et hav af hits. Du kender helt sikkert debuthittet ”Hvor længe vil du ydmyge dig”, der først blev afvist af alle pladeselskaber i Danmark. Eller måske balladerne ”Aldrig undvære dig” og ”Tag godt imod ham”. Der er garanti for sange med noget på hjerte.

Danmarks bedste liveband

Det er ikke uden grund, at Danser med Drenge omtales som Danmarks bedste live band. De trækker gang på gang fulde huse, når de giver koncerter. Du får en nærværende, varm og kærlig oplevelse, der sætter smil på alles læber. De er elsket af publikum for deres smittende spilleglæde og den fællessang, de altid inviterer til.

Cocktail af reqqae, pop og højt humør

Musikalsk er der tale om en cocktail af reggae, pop og mild soul, der lægger op til fælles sang og dans. Det er da også den kærlige, glade og festlige stemning, som kendetegner gruppen. En koncert med Danser med Drenge er en oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Dine gæster vil med garanti gå hjem i højt humør og med et smil på læben.

Book

Book Danser Med Drenge

Book Danser Med Drenge direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Danser Med Drenge

Gruppen blev stiftet i 1991 af Klaus Kjellerup og nu afdøde sangerinde Philippa Bulgin på resterne af Klaus Kjellerup Band. I dag består Danser med Drenge af sanger Rie Rasmussen, der har stået i spidsen for bandet i over 15 år, Klaus Kjellerup på bas og vokal, Stanley Møller på keyboards og vokal, Kaper Langkjær på trommer, Morten Bolvig på keyboards og Steffen Qwist på guitar. De har for alvor slået deres navn fast på den danske musikscene og er i dag et veletableret og anerkendt navn inden for dansk popmusik.

Fælleskab og sammenhold

Gruppen har et trofast publikum, der spænder aldersmæssigt over et bredt felt fra de helt unge til de gråhårede, og alle synger med på sangene af hele hjertet. Der er tale om et fællesskab og sammenhold, når det er bedst.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Danser Med Drenge

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...