Bandet Danser Med Drenge

Danser Med Drenge Booking

Bandet Danser Med Drenge

Danser Med Drenge Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Danser Med Drenge her

Bandet har udgivet adskillige albums og har stået bag et hav af hits. Du kender helt sikkert debuthittet ”Hvor længe vil du ydmyge dig”, der først blev afvist af alle pladeselskaber i Danmark. Eller måske balladerne ”Aldrig undvære dig” og ”Tag godt imod ham”. Der er garanti for sange med noget på hjerte.

Danmarks bedste liveband til festen

Det er ikke uden grund, at Danser med Drenge omtales som Danmarks bedste live band. De trækker gang på gang fulde huse, når de giver koncerter. Du får en nærværende, varm og kærlig oplevelse, der sætter smil på alles læber. De er elsket af publikum for deres smittende spilleglæde og den fællessang, de altid inviterer til.

Cocktail af reqqae, pop og højt humør

Musikalsk er der tale om en cocktail af reggae, pop og mild soul, der lægger op til fælles sang og dans. Det er da også den kærlige, glade og festlige stemning, som kendetegner gruppen. En koncert med Danser med Drenge er en oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Dine gæster vil med garanti gå hjem i højt humør og med et smil på læben.

Book

Book Danser Med Drenge

Book Danser Med Drenge direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Danser Med Drenge

Gruppen blev stiftet i 1991 af Klaus Kjellerup og nu afdøde sangerinde Philippa Bulgin på resterne af Klaus Kjellerup Band. I dag består Danser med Drenge af sanger Rie Rasmussen, der har stået i spidsen for bandet i over 15 år, Klaus Kjellerup på bas og vokal, Stanley Møller på keyboards og vokal, Kaper Langkjær på trommer, Morten Bolvig på keyboards og Steffen Qwist på guitar. De har for alvor slået deres navn fast på den danske musikscene og er i dag et veletableret og anerkendt navn inden for dansk popmusik.

Fælleskab og sammenhold

Gruppen har et trofast publikum, der spænder aldersmæssigt over et bredt felt fra de helt unge til de gråhårede, og alle synger med på sangene af hele hjertet. Der er tale om et fællesskab og sammenhold, når det er bedst.

Derfor skal du booke Danser med Drenge hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Danser med Drenge

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Dodo and The Dodos

Peter A.G.

Sanne Salomonsen

The Antonelli Orchestra

,

Festmaskinen

The X Orchestra

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler