Bandet Danser Med Drenge
Bandet Danser Med Drenge

Danser Med Drenge

Bandet har udgivet adskillige albums og har stået bag et hav af hits, hvoraf de største blandt andet er debuthittet ”Hvorlænge vil du ydmyge dig”, der først blev afvist af alle pladeselskaber i Danmark, balladerne ”Aldrig undvære dig” og ”Tag godt imod ham”, reggaesangene ”Læn dig tilbage” og ”Kære Lillesøster” og hyldesten til afdøde Philippa Bulgin ”Er der nogen i himlen?”. Det er alle sange med noget på hjertet.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Danser Med Drenge fordi

Det er ikke uden grund, at Danser med Drenge omtales som Danmarks bedste live band.
De trækker gang på gang fulde huse, når de giver koncerter. Danser med Drenge er en nærværende, varm og kærlig oplevelse, der sætter smil på alles læber.
De er elsket af publikum for deres smittende spilleglæde og den fællessang, de altid inviterer til.

Musikalsk er der tale om en cocktail af reggae, pop og mild soul, der lægger op til fælles sang og dans. Det er da også den kærlige, glade og festlige stemning, som kendetegner Danser med Drenge.

En koncert med Danser med Drenge er en oplevelse, der er ud over det sædvanlige, og dine gæster vil med garanti gå hjem i højt humor og med et smil på læben.

Book

Book Danser Med Drenge

Book Danser Med Drenge direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Danser Med Drenge

Danser med Drenge blev stiftet i 1991 af Klaus Kjellerup og afdøde sangerinde Philippa Bulgin på resterne af Klaus Kjellerup Band. I dag består Danser med Drenge af sanger Rie Rasmussen, der har stået i spidsen for bandet i over 15 år, Klaus Kjellerup på bas og vokal, Stanley Møller på keyboards og vokal, Kaper Langkjær på trommer, Morten Bolvig på keyboards og Steffen Qwist på guitar. De har for alvor slået deres navn fast på den danske musikscene og er i dag et veletableret og anerkendt navn inden for dansk popmusik.

Gruppen har et trofast publikum, der spænder aldersmæssigt over et bredt felt fra de helt unge til de gråhårede, og alle synger med på sangene af hele hjertet. Danser med Drenge er fællesskab og sammenhold, når det er bedst.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.