Day og Severin, hverdagens psykopater
Day og Severin, hverdagens psykopater

Day og Severin

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Day og Severin fordi

Nu kan du blive klogere på dem. For første gang i Danmarkshistorien har en psykiater og en Mind Control-ekspert sat sig for at kaste lys over fænomenet. I foredraget ’Hverdagens Psykopater og deres løgne’ vil psykiater, ph.d. Henrik Day og Mind Control-ekspert og advokat Mikkel Severin netop udforske og formidle sammenhængen mellem disse to, for alle mennesker lyver en sjælden gang, men antallet og emnerne, som en psykopat lyver om, er hyppigere og anderledes end normalen, og det er blandt andet sådan, de skiller sig ud.

Kom med ind i et spændende univers. Du vil i løbet af foredraget blive overrasket og måske skræmt af den viden, du bliver præsenteret for, men du vil frem for alt blive klogere og underholdt.

Book

Book Day og Severin

Book Day og Severin direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Day og Severin

Mikkel Severin er bedst kendt for sit one-man show “Mind Control”, og han har ved et hav af andre lejligheder demonstreret sine evner. Mikkel har enorm erfaring inden for kropssprog, psykologi, micro ekspressions, statement analysis, hukommelsesteknikker, hypnose og NLP, og han kan give et enestående indblik i den information andre mennesker giver dig, hvis du ved, hvad du skal kigge efter, og hvordan du kan afsløre, om folk fortæller sandheden. Han vil i foredraget komme ind på blandt andet:

– Hvordan kan man se, om en person lyver?
– Kan en psykopats løgne altid opdages?
– Hvordan gør du det sværere for en psykopat at lyve?

Henrik Day har i mange år arbejdet med psykopater og holdt foredrag om psykopaten på arbejdspladsen, i parholdet, og den kriminelle psykopat. Han har siden begyndelsen af 2003 hyppigt været anvendt i medierne som psykiatrisk ekspert, og har udgivet flere bøger om psykiatriske emner. Han vil gøre dig klogere på spørgsmål som:

– Er din chef, kollega eller ægtefælle psykopat?
– Hvad karakteriserer hverdagens psykopat?
– Hvordan kan du tackle hverdagens psykopat?

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Bottle Boys

,

Klassens Tykke Dreng

Snobberne fra Rytteriet

Den Korte Radioavis

Nyt fra Jylland

2 Kolling fra Kassen