Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Rockstjernere fra ”Love is a Loser’s Game”

Dizzy Mizz Lizzy er den ultimative drengedrøm som rockstjerner på de helt store scener. Med over 30 år på den danske musikscene er gruppen en af de mest erfarne. Ny musik leverer de stadig af højeste kvalitet, og de turnerer stadig flittigt. Musikken er det ultimative rock – energisk, melodisk og samtidig lige til at synge med på. Man er aldrig i tvivl, når det er et Dizzy-nummer. Du kan få en helt særlig aften til dit arrangement. De spiller både de gamle, hæderkronede hits som ”Silverflame” og ”Love Is a Loser’s Game”. Samtidig spiller de også helt ny musik fra spritnye albums med på scenen, så du får en unik musikalsk oplevelse til dit arrangement.

Den bedst sælgende rockplade nogensinde

Dizzy Mizz Lizzy blev dannet i 1988, og i 1994 udkom debutalbummet. Albummet har solgt 250.000 eksemplarer i Danmark og er dermed den bedste sælgende rockplade nogensinde. Albummet indeholdt flere af de største hits. Gruppen har spillet adskillige store turnéer. Fælles for alle koncerter og turnéer er en uovertruffen evne til at sælge billetter. Hver gang bandet går på scenen, er det for fulde huse, og der er ingen tvivl om gruppens eminente koncerter.

Book

Book Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy repræsenteres eksklusivt af PDH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Dizzy Mizz Lizzy

Bandet består af Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis, der er gamle skolekammerater. Før debutalbummet deltog de i DM i Rock, hvor de vandt i 1993 efter at have slået bl.a. Kashmir. Bandet er gået fra hinanden af flere omgange, bl.a. i 1998 og 2009. De er dog fortsat med at lave musik sammen, mens forsanger Tim Christensen også har haft en solokarriere.

Jan Poulsen har skrevet potrætbogen ”Dizzy Mizz Lizzy – En drengedrøm” om bandet, ligesom der i 2010 udkom en portrætfilm. Bandet har også været meget populære i udlandet. Bl.a. har debutalbummet solgt 100.000 eksemplarer i Japan. Det samme gjorde sig gældende for album nummer to, og de har spillet adskillige koncerter i Japan.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Dizzy Mizz Lizzy

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...