Dizzy-mizz-lizzy

Dizzy Mizz Lizzy Booking

Dizzy-mizz-lizzy

Dizzy Mizz Lizzy Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Dizzy Mizz Lizzy her - Rockstjernere fra ”Love is a Loser’s Game”

Dizzy Mizz Lizzy er den ultimative drengedrøm som rockstjerner på de helt store scener. Med over 30 år på den danske musikscene er gruppen en af de mest erfarne. Ny musik leverer de stadig af højeste kvalitet, og de turnerer stadig flittigt. Musikken er det ultimative rock – energisk, melodisk og samtidig lige til at synge med på. Man er aldrig i tvivl, når det er et Dizzy-nummer. Du kan få en helt særlig aften til dit arrangement. De spiller både de gamle, hæderkronede hits som ”Silverflame” og ”Love Is a Loser’s Game”. Samtidig spiller de også helt ny musik fra spritnye albums med på scenen, så du får en unik musikalsk oplevelse til dit arrangement.

Den bedst sælgende rockplade nogensinde

Dizzy Mizz Lizzy blev dannet i 1988, og i 1994 udkom debutalbummet. Albummet har solgt 250.000 eksemplarer i Danmark og er dermed den bedste sælgende rockplade nogensinde. Albummet indeholdt flere af de største hits. Gruppen har spillet adskillige store turnéer. Fælles for alle koncerter og turnéer er en uovertruffen evne til at sælge billetter. Hver gang bandet går på scenen, er det for fulde huse, og der er ingen tvivl om gruppens eminente koncerter.

Book

Book Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy repræsenteres eksklusivt af PDH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Dizzy Mizz Lizzy

Bandet består af Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis, der er gamle skolekammerater. Før debutalbummet deltog de i DM i Rock, hvor de vandt i 1993 efter at have slået bl.a. Kashmir. Bandet er gået fra hinanden af flere omgange, bl.a. i 1998 og 2009. De er dog fortsat med at lave musik sammen, mens forsanger Tim Christensen også har haft en solokarriere.

Jan Poulsen har skrevet potrætbogen ”Dizzy Mizz Lizzy – En drengedrøm” om bandet, ligesom der i 2010 udkom en portrætfilm. Bandet har også været meget populære i udlandet. Bl.a. har debutalbummet solgt 100.000 eksemplarer i Japan. Det samme gjorde sig gældende for album nummer to, og de har spillet adskillige koncerter i Japan.

Derfor skal du booke Dizzy Mizz Lizzy hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Dizzy Mizz Lizzy

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Mads Langer

Malte Ebert

,

Barbara Moleko

,

Aura Dione

Sanne Salomonsen

Kundeoplevelser

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening